Jump to content

katsastamattoman auton hinaus


Guest glazu

Recommended Posts

Täälläpäin riittää että soittaa konttorille je kertoo olevansa tulossa drive-inniin niin saa ajaa auton konttorille, edellyttäen tietysti että on kelvollinen ja kilvellinen.

Dolly on kätevä laite näihinkin.

Link to comment

kilvettömiä ei saa enää hinata edes puomilla,vaan pitää olla tarrakilvet.siis ihan sama ajatko kilvettömällä konttorille tai vedät puomilla saat sakot.näin sano viimeksi 2v sitten katsari. tullu juuri puolivuotta tai sitä luokka ennmmin asetus tosta. ja mekin oltiin äimänä.noin 5 vuotta sitten kysyin samaa poliisilta ja sai hinata kilvettömiä puomilla ilman mitään .

Link to comment

varma en oo mutta taitaapi nykyään olla niin että kilvissä olevaa katsastamatontakaan ei saa hinata,mutta kun tilaat ajan konttorille saa ajaa.ja pätee vissiin myös liikennekäytöstäpoistetullekin!

Link to comment
Käytöstä poistetun / seisonna olevan saa ajaa kyl konttorille kunhan ne kilvet on:) ja ilmeisesti tosiaa aika kannattaa varata:D

 

Viime kesänä meinasin tehdä juuri näin =)

Mutta sitten kiireessä unohdin varata sen katsastusajan ja lähdin köröttelemään katsastamattomalla, mutta rekisterissä olevalla kuppelilla 30km päässä olevalle katsastuskonttorille!

Noin 4 km ennen konttoria tien vieressä oli poliisin moottoripyörä ja siviili Mondeo! Setä heilutteli pysäytysmerkkiä tien reunassa.

Tässä vaiheessa muistin, että jäi soittamatta konttorille, no setä pyysi puhaltamaan pilliin ja toinen setä katsoi renkaat, lisäksi kommentoi "komea auto sulla" Vastasin että -Joo olen menossa juuri katsastamaan sitä!

No poliisisedät toivottivat hyvää matkaa, kun viisarikaan ei värähtänyt .....

 

Noin puolentoista tunnin päästä olin saanut auton katsatettua, kun uusille vanteille/renkaille piti tehdä muutoskatsastus! Lähdin ajelemaan kotiin ja ajelin siinä koko matkan toisen henkilöauto perässä. Noin puolessavälissä taas se samainen setä heilutteli kättään ja otti sekä edellä ajavan, että minut pysäköintialueelle ja sanoi, että "vastaantulevalla tutka autolla 80km aluella meille saatiin 96 km!

 

Että tämmöstä, kun jostain selviää, niin jostain kärähtää :(

Kiitos tästäkin kuuluu Kokkolan liikkuvalle poliisille!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...