Jump to content

Polon käyntiongelma(t)


Guest seppato

Recommended Posts

Dodi, nyt olis aika antaa mestareiden auttaa asiaa.

Elikkä, ongelma 1. Polosessain on ollut jo jonkin aikaa käynti lähespä kaikilla kierroksilla erittäin rikkaan puoleinen, eli ryyppy on päällä 24/7. Asiaa on käyty kysymässä VW:ltä ja syyksi on ehdotettu pull down-rasiaa, bimetalli jousta jne.. pull down-rasiaa kokeilin ja kyllä se liikkui jonkin verran letkusta kokeilemalla. bimetallijousi palautui sormella kokeillessa oikein mukavasti kuosiinsa. Onko vielä olemassa jotain, mitä voisin kokeilla, jotta saisin kierrokset laskettua normaali asentoonsa? Ongelma korjaantui hetkeksi, kun painoin ryypyn jousipakan ympärillä olevaa jonkinlaista mustaa "lukkolevypakkaa" aukipäin, mutta ryyppy laukesi päälle kun kaasua painoi edes hieman.

 

Ongelma 2. Kokeilin eilen korjata ongelma 1:stä kääntämällä bimetallijousen koteloa aukipäin. suljin ilmaputsarinkotelon, ja totesin ettei kokeilu vaikuttanut asiaan hevonkettua, joten käänsin kotelon alkuperäiseen asentoonsa. tämän jälkeen suljettuani kotelon alkoi käyntiongelmat: moottori kehrää kuin pikkukissa kylmänä, mutta lämmettyään käynti muuttuu nykiväksi ja jopa sammuu kytkintä painettaessa. kovemmassa vauhdissa nyintä on tuntuvaa mutta ei niin kovasti tunnu.

 

Joten, jos joku osaa yhtään jeesiä, olen erittäin kiitollinen!

Ja jos joku haluaa ostaa moisen rotiskon projektikseen, asiasta voidaan neuvotella, kopassa ja rungossa ei ole kuppaa eikä tippuria. Ja moottorikin on kaasarin toimintaa lukuunottamatta hienoa!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...