Jump to content

Käärmeenpesän irroittaminen


Guest Panssarisammakko

Recommended Posts

Guest Panssarisammakko

Moro,

Minulla on kuplassa ns. käärmeenpesä pakoputki. Näkyy olevan aika häkkyrä. Saako sen vaihdettua alkuperäiseen ilman suuria purkutöitä? Riittääkö, että irroittaa peltisuojat ympäriltä? Olen kuullut, että putkella tulee hieman lisävoimaa kuplaan, pitääkö paikkaansa?

Link to comment

Paremmin virtaava putki MAHDOLLISTAA lisatehon. Lisateho tulee muista muutoksista.

Jos laittaa pelkastaan avaramman, paremmin virtaavan putkiston vakioputken tilalle, niin moottorin bensaseos menee laihalle. Eli kaasuttimen suuttimet pitaisi silloin vaihtaa aavistuksen isompiin. En usko etta monikaan on hoksannut tata tehda.

 

Yksin avaramman putkiston asentaminen kuplaan ei tuo juuri muuta kuin enemman aanta. Se taas aikaansaa psykologisen vaikutelman kasvaneesta tehosta :)

 

Jan

Link to comment
Guest Panssarisammakko

Juuri tuon kovan äänen takia haluaisinkn vaihtaa alkuperäiseen, jolloin saa nauttia viel äkuplan omasta kauniista äänestä. Totuus on kuitenkin se, että joudun ajamaan sellaisella alueella ja kovin myöhään, etten haluaisi kaikkien kuulevan. Kovin ovat jotkut herkkä korvaisia.

Tuossa putkessa ja "väärässä" suuttimessa voi olla perää, sillä en ole onnistunut saamaan konetta käymään virheettömästi kaikista keinoista huolimatta. Täytyy tarkistaa nuo suuttimet vielä. Mitä arvoja normaali Solexilla yleensä on?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...