Jump to content

'65 Kuplan jarrurumpujen ja -kilpien väri


Guest JH

Recommended Posts

Päivää. Purin tuossa eilen '65 1200:n jarruja ja puhdistuksen jälkeen jarrukilvistä ja -rummuista paljastui oranssinpunainen väri. Onko tämä alkuperäinen jarrujen väri vai onko joku tuunannut palikoita? tarkoitus olisi saada jarruosat mahdollisimman alkuperäisen näköisiksi, eli jos on värikoodeja tiedossa niin olisin kiitollinen vastauksista.

 

Jos ei tietoa löydy, niin vedän mattamustaksi.

Link to comment

Ihanko kokokiiltävää vai puolikiiltävää? Että vetäiskö ihan Miranolilla tai kiiltävällä spraylla, vai pitäiskö hakea puolikiiltävä maali?

 

Onko noi rummut muuten alkuperäisinä kanssa maalattu? Tuli vaan mieleen että on tullut useempi auto vastaan. jossa rummut olleet ilman maalia.

Link to comment

Mielestäni ovat jotain puoli tai 3/4 kiiltävää joka kiilloittuu lisää cliinereillä, muttei aivan 100% täyskiiltomustan tasolle.

 

Jos et hae mitään 100% tasoa maalaukselle, jotkin paukkupullomustat kiiltävänä antaa kiilloltaan aika lähelle sen mitä tehtaan mustista saa kiilloitamalla ja vahaamalla.

 

Suihki sitten alle kunnon pohjamaalia ja sitä pintaväriä useita kerroksia niin jää kuivumisen jälkeen edes jonkinlainen maalikalvo paksuuden suhteen pintaan. Silläkin merkitystä vedätkö pari vai 5 kerrosta paukkumustaa päälle.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...