Jump to content

kone sammuu jarruttaessa kytkin pohjassa


Guest kimple

Recommended Posts

Guest kimple

moro. missä vika kun kone sammuu jarruttaessa vaihde on vapaalla ja kytkin pohjassa.

autossa on ollu 1200 kone mut on vaihdettu 1300:ksi. ilmeisesti kone on 70-luvun alkupuolelta. kytkin näytti uudelta. auton vuosimalli on -64

Link to comment
Guest kimple

auto käyttäytyy paikallaan tyhjäkäynnillä normaalisti. liikkeestä pysähtyessä kone meinaa sammua ja sammuukin jos ei ala liputtaa kaasua. jos nostan tyhjäkäynti kierrokset korkeaksi vikaa ei huomaa. kytkin irtoaa tosi ylhäällä.

Link to comment
  • 2 years later...
  • 2 weeks later...
Eilen alkoi 66:nen tekeen samaa. Tuntus että tapahtuu vain jos jarruttaa.. Voisko olla joku maadotusvika jarruvaloista joka vaikuttais tyhjäkäyntiin?

 

 

Itellä taannoin takavalon pohja otti koriin kiinni asiaan kuulumattomasta paikasta, jolloin teki juuri tuota, että jarrua painaessa moottori sammui.

Link to comment

Normaalia käyntihäiriötä. Toki kannattaa kytkin säätää, mutta aina epäilyttää, että on vanhat ja uudet vaihteistot ja moottorit sekaisin. Mikäli kytkin ei kunnolla irrota, sammuuhan se moottori. Jos on 70 luvun alun moottori, pitää kaikkien moottorin laitteiden olla yhteensopivia. Ilmanpuhdistin, kaasutin, virranjakaja. Moottorin on oltava säädetty myös sytytysajotus voi olla kadoksissa. Todennäköisin vika on aina sähkövika, solexit joko toimii tai ei toimi. Tyhjäkäyntisolenoidin johdot voivat ola vähän löysällä, samoin puolan johdot. Kuumeneekä rikastimen jousen kansi?? Lähtötietojen perusteella voi arvata vaikka minkä vian. Kannattaa tutkia vaan sitkeästi ajoneuvon sielunelämää. Ja bensanahan on???

Link to comment
  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...