Jump to content

OberSchlachter - osat nopeasti - ei turhaa odottelua


Recommended Posts

PARUZZI on yksi suurimpia eurooppalaisia VW-osabrändejä, jonka kautta voimme toimittaa yli 250 eri toimittajan tuotteita - erittäin kilpailukykyisiin hintoihin. Mukana on kaikkea aina OEM-osatoimittajista viritysosavalmistajiin.

 

OberSchlachter Oy on virallinen Paruzzi-jälleenmyyjä, ja toimitamme siis haluamasi tuotteet Paruzzilta (http://www.paruzzi.com) - jatkuvasti - ei siis mitään erillisiä tilausaikatauluja! Tilata voi mitä tahansa Paruzzin kuvastosta tai verkkokaupasta löytyvää - myös isotkin osat!

 

Paruzzin kautta tarjoamme mm. AA, Ate, Ats, Autometer, BBT, Bugpack, CB, Crow, CSP, Dellorto, DutchOrange, EMC, Empi, Engle, Ernst, Flat 4, Fram, Gene Berg, Grant, Jamex, Johnny's, Kafer, Klokkerholm, Koch's, Koni, Mahle, MSD, MWS, RemTec, Retro, Rhino, Scat, Sebro, Speedwell, SSP, TMI, Uber, VDO, Victor Reinz, Vintage Speed, WCM, Weber, Wolff, Wolfsburg West... lista on loputon, yhteensä yli 250 toimittajan tuotteita! (http://www.paruzzi.com/webstore/merk.php)

 

Ja huomaa, Paruzzin EUROhinta = OberSchlachter.fi EUROmyyntihinta + mahdolliset lähetyskulut kotimaassa (osat voit toki noutaa meiltä Helsingistä/Tervakoskelta/Tampereelta - tai parhaassa tapauksessa agenttimme tuo osat kotiovellesi)

 

 

Tilaa näin:

 

1 - Selaa Paruzzi-luetteloa tai surffaa http://www.paruzzi.com

2 - Poimi tuotenumerot, ja toimita tilauslista tuotenumeroineen meille:

- emaililla: info [@] oberschlachter.fi

- soita: 044-2110000

- naputtele tilauksesi: http://www.oberschlachter.fi

 

Ilmoitamme välittömästi tuotteen saatavuuden ja saapumisajan. Sovimme tällöin myös toimitustavasta. Ja - ilmoitamme toki kun osat saapuneet ja lähetetty sinulle.

 

Tilata voit ihan koska vaan - sillä me tilaamme osia joka viikko. Tuotteet ovat meillä 1-2 viikon kuluttua tilauksesta.

 

Oma varastomme kasvaa koko ajan - älä siis epäröi kysyä löytyykö kaipaamaasi tuotetta hyllystä heti toimitukseen - tällä hetkellä varastossamme jo tuhansia nimikkeitä.

 

Parhain terveisin,

 

Mikko & Olli & Mikko & Masa

OberSchlachter Oy

 

paruzzi-tilaus.jpg

Link to comment
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Meiltä siis huimasta valikoimasta VW-osat nopeasti ja takuuvarmasti!

 

Jos haluamasi tuote on saatavilla - "vihreänä" - verkkokaupassamme http://www.paruzzi.fi, on se sinulla kahden viikon kuluttua. Ei pettymyksiä, eikä turhia odotteluja!

 

Huom! Paruzzi-tuotevalikoima laajenee koka ajan, sisältäen nyt tuhansia eurooppalaisten, amerikkalaisten yms. eri osatoimittajien osia - erittäin kilpailykykysiin hintoihin!

 

paruzzi-tilaus.jpg

Link to comment
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
×
×
  • Create New...