Jump to content

kuplan kallistuksen vaimennin


Guest Jari82

Recommended Posts

Olen ostanut ensimmäisen kuplani ja koittanut opiskella autoa koluamalla tätä palstaa ahkerasti. Autoni on pieni projekti joka on ajosta jäänyt seisomaan pariksi vuodeksi.

Kävin auton ostettuani konttorilla hakemassa vika listan mitä ainakin tarvitsee talven aikana tehdä. Yksi vähäisistä korjaus kehotuksista oli taka-akselin kallistuksen vakaajan kiinnitys. Nuori katsastus setä ei tiennyt kuplasta sen enempää kuin minäkään. Sanoi että puuttuu ilmeisesti kumi pohjaanlyönti kumin alapuolelta. Voisiko joku kertoa kuvasta onko toi kunnossa vai mitä on vialla?

post-3967-13888361704218_thumb.jpg

Link to comment

Voit ensi keralla opettaa ko. sedälle että siellä takana ei ole vakaajaa vaan lisäjousi joka jäykistää jousitusta isolla kuormalla. Eikä siihen kuulu kumeja alapäähän. Eli kuvassa on kaikki roippeet ihan niin kuin on suunniteltukin.

Link to comment

lisäjousta ei tarvitse olla. Itselläni se on poistettu 72 vm kuplasta, mutta alkuperäiset vääntösauvajouset on korvattu hieman järeämmillä ettei tule perästä liian löysä. Kallistuksenvakaajalla ja tuolla jousella ei ole mitään tekemistä keskenään. jos toinen on niin toinen voi olla tai sitten ei :)

 

-Tuomas-

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...