Jump to content

Bensamittarin asennus...?


Guest Wicu

Recommended Posts

Eli semmosita olisin kysellyt että onkos joku modaillut noita bensahanallisia tankkeja siihen malliin että saisi bensamittarin niin sanotusti jälkiasennuksella..

Vaikka toki eihän se nyt iso homma ole kurkata tankkiin että liikkuuko siellä nestettä mutta olisi silti mukava nähdä se ilman luukkujen availua.

Link to comment
Jos tuosta-67 A:sta on kysymys niin helpointa on vaihtaa Exportin tankki tilalle jossa on valmiina anturin paikka(sinulla on siis ilmeisesti vai upinainen syvennys?ainakin myöhemmissä 1200:ssa on anturin paikka valmiina,peitetty vain umpinaisella levyllä).

 

 

Pitääpäs vilkaista kunhan tämä mahataudin raivo helpottaa.

Link to comment

Mahatauti kukistettu ja tankinpäälle kurkattu... oli siinä joo syvennys mutta ei plootua elikkäs pitääpä sitten vissiin hankkia tankki jostain.

Mitenkäs tuota kun on kuuden voltin vehjes niin niin kattelin että saattaisi löytä tuollainen nopeusmittari missä olisi keskelle polttoainemittari.. että onkos mittarit nirsoja noiden volttien suhteen..

Link to comment

60-lukusissa on mekaanisia mittareita, jotka on siinä oikeen puolimmaisessa ritilälevyssä, ne eivät ole ronkeleita volttimäärille ;o) 12V mittarit ei aina taho toimia edes sillä oikeella folttimäärälläkään.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...