Jump to content

Junikseen firman mainosteippaukset. Toteutus ideoita ?


Recommended Posts

Näinhän se saattaa olla, ettei tosiaan välttämättä jäis noi tarvittavat tiedot mieleen.

Tosin voishan tollasella sovelluksella laittaa tohon kaitsun tyyliin etuoveen tekstin ja puhelinnumeron...

Link to comment
Ei toi munkaan siinä mielessä oo pitkälle ajateltu, kun ajattelee miltä se näyttää suoraan käännettyna hanttimiehen puolelle!

 

Näinhän se on, eipä juuri mikään näistä ehdotuksista ole apparin puolelle soveltuva sellaisenaan.

Näin jos asia ajatellaan (ja niinhän se tietty pitäisi ajatella) tulisi kaikkien tekstien olla suorassa, jolloin suurempia ongelmia ei tulisi.

Mutta tuo olikin nyt hieman huumoripuolena tehty, koska toteutuskaan ei liene kovin helppo (riittävän suurta ja tarkkaa kuvaa teipin tekoon ei liene edes löytyä).

Link to comment

Pakun kylkeen iso tarra jossa kuplan runkomoottori jäähdytyspelleillä tai ilman ja sivuilla vaikka hiukan korostetusti ne isot idat imusarjoineen esillä ja lopuksi alle firman nimi ja puhelinnumerot oviin ja tulee hyvä tai ehkä joku Porsche-aiheinen kuva/teksti lisukkeeksi.

 

Kuvaa ei ole tähän hätään mistä laittaa, mutta tiedätte kyllä mitä tarkoitan.

Link to comment
Guest Pyrres

Tai kuplan kone possun jäähdyttimillä :P. Siihen sitten johonkin pari logoa tai muuta pientä yksityiskohtaa josta saisi tuotenimiä mieleen joko tekstinä tai kuvasta itse päättelemällä.

Link to comment

Kaitsun visio on tähän astisista lähimmäksi osuva. Kirjainmalli vaan kohdalleen ja speed shop sen verran pienemmälle ettei mene ritilän päälle. Miksei tuota saisi käännettyä toisellekin sivulle ? Ei ovien saumat haittaa. Etuoveen ei mielestäni tarvita enää firman nimeä toiseen kertaan. Ehkä se weberin W-logo siihen tai takanurkkaan. Puhelinkaan ei ole pakollinen

 

IDA piirros vielä odotuttaa itseään. Laitan tuonne http://www.freetechnics.fi/vwftech.htm viimeistään huomenna pari osuvampaa valokuvaa joista voi koittaa muokata piirrosta ellei sellaista valmiina irtoa. Viikonvaihteen jälkeen päästään yhden valmiin kuvan jäljille. Ulkomaan kuvasta ei ainakaan vielä ole saatu vastausta kyselyyn. Visio IDA piirroksesta olisi sellainen sarjakuvamainen. Ei pelkästään ääriviivat, mutta kuitenkin aika viitteellinen.

 

Jos on tekemisen puutetta voi ehdotella mitä tehdään taakse. Kaikkiaan hyvää hakemista tähän mennessä. Kiitokset osallistumisesta kaikille. Kyllä noita päättömiäkin ideoita kannattaa ehdotella. Ei niistä koskaan etukäteen tiedä mikä kolahtaa, ja ellei tähän niin sitten johonkin muuhun.

 

EDIT. No nyt on reilun kokoinen IDA kuva päivitetty esille. Pari vinkkiä jos Toni tai muut innostuu piirtelemään. W-logo kohokammion kyljessä olisi kiva olla edes suuntaa antavasti mukana kuvassa. Ei muita tekstejä. Imutorvien välissä oleva keltapassivoitu hässäkkä on verkko. Se saa piirroksessa näyttää verkolta. Tarjotaan erikseen vielä käyttöön tulevasta IDA-kuvasta lahjakortti.

Link to comment
  • 1 month later...

Tekniikan päivitys meni teippauksen edelle. Auto on työn alla tällä hetkellä ja odotetaan kotiutumista ennen kuin päästään teippihin. Ajatus on kuitenkin varmistunut siihen että teippaus tehdään ja Mäntykiveltä tullutta IDA kuvaa käytetään. Peruslinjat Kustomizen hahmotelman mukaan, ja edelliseltä sivulta poimitaan ilmeisesti myös pyöreällä taustalla oleva W-logo mukaan.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...