Jump to content

volkkaripakun alennusvaihteisto


Guest karvamooses

Recommended Posts

Guest karvamooses

moro vaan kaikille,pihassa seisoo lumityökone jonka joku käsistään kätevä on joskus värkännyt käyttäen kuplaa elimen luovuttajana,hyvä vehje ei siinä mitään.ongelma on että värkki on liian nopea,ykkösvaihdekin on liian pitkä tähän hommaan-okei joku heitti"mikset laita siihen vanhan volkkaripakun alennusvaihdelaatikkoa"menin h moilaseksi.olisiko tosiaan valmis bolt on palikka olemassa???onko niitä?ja paljonko se alentaa?

Link to comment
Alentaa joo, mutta samalla kääntyy myös pyörimissuunta.

 

 

Koska alennusvaihteet on jarrukilven takana/yhteydessa, niin maavara myos kasvaa. En tieda miten tuo nykyinen laatikko on siihen hakkyraan istutettu, se ei ehka vaikuta asiaan mitenkaan. Swingi laatikon akselit vaan istu sitten eri kulmassa.

 

Pyorimissuunta ei vaihdu jos otat koko pakun laatikon, tarvitset sen kuitenkin kun akselit on erilaiset. Jos jostain syysta kuitenkin laitat kuplan laatikon ja juniksen alentajat, niin laatikon pyorimissuunnan voi vaihtaa irrottamalla peramurikka ja laittamalla se takaisin "vaaralta" puolelta. Itse lodjua ei tarvitse avata.

Myohemmat kuplan laatikot on yksiposkisia IRS laatikoita joissa murikan kaanto ei onnistu.

Link to comment
Guest karvamooses

valkeni kovasti,osaisiko joku vielä heittää sen ajonopeuden?esim ykkös vaihteella 3000rpm?saisi jonkinlaista mielikuvaa.. teistä on ollut kyllä suuresti apua,kiitti vaan.

Link to comment
alennussuhdetta on ainakin kahta erilaista, vanhemmissa on alennusta enemman. Alennusvaihteiden kuoret on eri valua myos, ei voi sekoittaa sisuskaluja keskenaan.

 

Kyllä ja jos laitan auton puutavasten ykkösellä ja käynnissä tyhjäkäynnillä.. huom 25 heppasella moottorilla se kaivaa ittesä Kiinaan.Ykköstä ei voi käyttää kuin liikkeellelähdössä ja alennus vaihde huudattaa moottoria herkäst ylikierroksille.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...