Jump to content

Västi

Members
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Siilinjärvi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Västi's Achievements

 1. Kiitokset DooDahille, niin ei ulkoilutettu luukkua turhanpäiten. Tänne kun ei ihan aina kerkiä lukemaan...
 2. Missäs päin Siiliä tämä pötköttää? Voisi käydä ihan paikan päällä tiiraamassa...
 3. Minun lohkon porasi onnistuneesti Pieksämäen Tammerdiesel. Aikaa tosin on mennyt ko. operaatiosta 7v.
 4. Ja nyt lähti sitten viimeinen vesivolsukin... Jes!
 5. Tontilla ei enää yhtään ilmajäähdytteistä...
 6. Eräästä kuolinpesästä löytyi kehystetty taulu jossa VW:n tunnustus 100000 km:n saavuttamisesta. Auton runkonumero on 1-0251505, eli splitti ja tunnustus on päivätty 15.10.1954. Jos auto on tuttu yv:tä mulle.
 7. Mikä lie käynyt tuolle maalille, kun Karilla pitäis kyllä olla kokemusta maalihommista.
 8. ^Tosa linkki samballe, katto nykyään Itävallassa.
 9. Ei mene verovapaasti ja koska kyseessä on nuin vanha auto, niin henkilöautoksi vaan. Tuontiverot on samat henkilöautolle ja tuon kokoluokan matkailuautolle. Verovapaus on vasta suuren kokoluokan matkailuautoissa ja niissä on tuo mainitsemasi painoraja ja 190 cm sisäkorkeusvaatimuskin. http://www.trafi.fi/tieliikenne/verotus/ensirekisteroinnin_jalkeinen_autovero/matkailuauto Pallon tuontiverot ehken 300€.
 10. Kun kyseessä on toimilaite tai EN 1090 (CE-merkintä) alainen tuote on materiaalitokari välttämätön. On myös olemassa laite jolla saa tutkittua melko tarkasti pintapuolelta mitä materiaali on. On vaan aika tyyris, mutta maksaa itsensä takaisin todella nopeasti jos saa yhdenkin toimittajan vilpin kiinni. Sitä hydrauliikkajohdinputkeakin on montaa eri sorttia ja kovuutta. S235+N on hyvä taivutella ja kestää silti kivasti sen 40 MPa nestepainetta.
 11. Saumaton tehdään kylmävetämällä, hitsattu on kylmävalssattu ja sitten taivutettu ja hitsattu. Tosiaan hintaero on aika mitätön...
 12. Niin, henkilöautopuolellahan se menee nuin, mutta taitavalla verosuunnittelulla amerikkalinen ostaa yli 5 litran koneella olevan bensa/diesel krematorion joka sitten merkataan maatalouskoneeksi, kun nurmikkoakin on omalla pihalla yli 5 neliötä. Näitä pickupeja ja jätti SUVeja kun ei nuo päästömääräykset koske, vaan niissä on paljon lievemmät vaatimukset...
 13. Eiköhän jenkkien oman maan tuotteet ole suurempi ympäristörikos...
 14. Ei tuu enää verojakaan kovin häpösesti vaikka olis 68, kun se katotaan nykyään samalla tavalla kun juuri maahantuotua.
×
×
 • Create New...