Jump to content

villemil

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kotka
  • Ajoneuvot
    1963 Kupla

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0503217256

Recent Profile Visitors

971 profile views

villemil's Achievements

  1. Se on tämä https://tudorcarparts.co.uk/products/tudor-dynamator-dynamo-alternator-conversion-6v-body-12v-internals-replaces-bosch
  2. No katoppas. Tälläsestä en tiennytkään! Kiitoksia, nyt mennään kuitenkin vanhalla 12v laturilla alkuun kun vähän kiirekkin ton vehkeen kanssa on :D
  3. Joo tulee 12v sähköt, 90mm laturi löytyy jo tuohon niin pysyy orkkiksen näköisenä. Eipä 30 heppaiseen kyllä uudempaa laturia saakkaan.
  4. Ja tulipa tilattua uudet penkit ja oviverhoilutkin verhoilijalta, toivottavasti ehtii toukokuun loppuun. Ensimmäisen kuvan kankailla ja toisen kuvan tyylillä.
  5. Rattiakseli vaihdettu uudempaan niin sai puuratin paikalleen. Tupakki-ikkunat sekä pystylistat vaihdettu parempiin kun vanhat oli aika heikossa kunnossa. Vinkkareille tuli tuollainen CSP boksi millä saa vinkkarin valot vilkkumaan sekä myös takavalot vilkkumaan vilkun tavoin.
  6. NOS made in Germany kuplan puskurin kävyt 68 tai uudempaan 200€, Kotkassa. Nouto tai postitus, ostaja maksaa postit
  7. 1500/1600 sylintereille aidot Okrasa sylinterikannet. Venttiilien koot 35.5 ja 32. Seetit koneistettu ja ohjureissa k-linerit. Sijaitsee Kotkassa, nouto tai postitus. Yhteydenotot YV tai nolviisnol32yks72viis6 Hinta 1200€
  8. Ja viikonloppuna käytiin tekemässä autossa olleen uudemman vaihteiston tilalle halkaistava vaihteisto. Hyvä putsaus ja uudet laakerit. Vielä maali päälle ja vetoakselin putket paikalleen niin saa pistää autoon.
  9. Nyt on Lemmerzin Sprintstarit korjattu. Niihin oli vaihdettu 5.5" leveät kehät jotka oli todella kierossa. Tilalle VW alkuperäisistä vanteista 4" leveät.
  10. Tulossa EBI:in kunhan saan auton valmiiksi 😂 Mennään myös Rumesin tapahtumaan. Onko sinne muita tulossa Suomesta?
  11. Jos nyt ihan vaikka jousipainemittaukset näin alkuun?
  12. "Loka lentää, mutta mitään todisteita ei ole näkynyt" Niinpä Maasturi, se loka tulee lentämään niin kauan kunnes tuot julki ne "kuuluisat" mittaustulokset niistä venttiilijousistasi. Tästä aiheesta on sinun aika turha vääntää että sinua "mustamaalataan" tai muuta sellaista niin kauan kun et tuo niistä jousista faktaa julki...
  13. Lokareiden ja luukkujen virheet hiottu, hitsailtu ja kitattu. Huomenna lähtevät maalaukseen. Ensi viikon lopulla pitäisi tulla vaihdelaatikko niin saisi sen puolesta auton pyörilleen. Oli aika hurjia paikkoja tehty tuohon etuluukkuun, no nyt ne on korjattu kunnolla. Kuvat tosiaan ennen ja jälkeen.
  14. Kiitoksia, liput on joo hankittu. No "vara-autona" on Karmanni. Oskari lähtee sillä hänen -65 kuplallaan.
  15. Perähelma ja konehuone maalattu. Uudet jarruputket tehty. Kohta etulokarit ja luukku irti niin saa paikkamaalailla pahimpia kohtia.
×
×
  • Create New...