Jump to content

VW:t

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jokkis hemmot ostivat näitä aikanaan paljonkin ja saattaa löytyä myös Keiteleen koneestakin.
 2. Todennäköisesti minulta löytyy, mutta vasta ensiviikolla Helsingistä. Tarvittaessa löytyy myös 1kpl käyttämätön orginaali lämpunpesimen suutin.
 3. Lähempänä kesää löytyy hki:stä, jos et aikaisemmin löydä.
 4. VW:t

  Romurauta

  Meneekö tyhjät kuplan lohkot ja kannet alumiinina á1€/kg ?
 5. VW:t

  Romurauta

  Mikähän on tämän kevään rautaromun hinta (joutuuko maksamaan, hakevatko ilmaiseksi vai saako jopa euroja) ?
 6. Kyllä nuo hinnat jossakin vaiheessa tasaantuu. Tässäkin asiassa pätee kysynnän ja tarjonnan laki. Bussejakin suomi pullollaan joten ei kiirettä vielä kannata pitää. Syksyä kohden tarjonta yleensä lisääntyy huomattavasti.
 7. VW:t

  Romurauta

  Onko joku laskeskellut kuinka paljon saa esim. kuplasta kun sen purkaa ja lajittelee? Kuplahan on melkein pelkkää peltiä ja ns.alumiinia. Ja saahan siitä ainakin sen 200/500e kupongin.
 8. Nyt kannattaa siivota talli ja hukata kaikki alumiini (lohkot, kannet, männät ym.) jos näistä saa romuttamolla n.0.8-1/kg.
 9. Eihän 6kg ole edes kevyt.
 10. Joku harrastaja voisi sen pelastaa takaisin suomeen,kerätä kolehdin tai ostaa kimpassa vielä kun saa edullisesti.
 11. Vastaus "metake":lle : Yhteenvetona voi todeta jos haluaa "yleistää" on se kateellisuus, valitettavasti. Sitä vain yritetään peittää kaikenmoisilla selityksillä.
 12. 1.Voiko joku olla niin isänmaan petturi että toisi ruottista tänne näitä "aihioita" ? Ei sitä koskaan tiedä vaikka niistä tarttuisi jotakin sopimatonta meidän "suomi" volsuihin :) Pitäisi varmaan sulkea tämä aihe kun näytti osuvan niin arkaan paikkaan. Anteeksi kovasti. Yritän olla ensi kerralla vähän varovaisempi. 2. Löytyykö jostakin "netistä" tilastoa mikä on tämän hetkinen määrä rekisterissä olevia ilma-volkkareita verrattuna vaikka v.2004 ?
 13. Ja puoli vuorokautta myöhemmin pitäs haalia romuja lisää: Olen edelleen sitä mieltä että pidetään autot ja aihiot Suomessa, ja tuodaan vaikka lisää ulkomailta. Lisääntyy valinnan vapaus harrastaa erilaisia malleja, jopa usempaa autoa kerralla. Ei tarvitse ottaa ½ omakotitalon verran lainaa, jos haluaa harrastaa jotain juniksen paksaa tms. BTW. Ei tuo esimerkinkään auto mikään helmi ollut, myyntiin sen takia koska olisi pian vaatinut isompaa remonttia. Harmi ettei Suomen palkoilla ole varaa pitää noita rajojen sisäpuolella. Ehkäpä siinä on yksi syy miksi ei valmiit autot mene täällä kaupaksi, koska kaikilla on jo nurkat ja naapurien & tuttavien ladot raatoja, anteeksi 'aihioita'... Pitäisiköhän "tipin" mennä jatkamaan se keskeneräinen koulu kun jäi tuo luetun ymmärtäminen vähän vähemmälle. Se taitaa olla yksi syy kun kaikki tuntuu olevan sinua vastaan. En minä ainakaan ole ketään käskenyt "autoja" myymään ulkomaille vaan ne "raadot" joita jokaisen takapiha on pullollaan ja jotka odottaa prässiä. Sitten nauretaan brittien touhuille ja ihmetellään kun hinnat on kovia. Ei tässä ole tarkoitus olla harrastusta vastaan vaan sen puolesta myös muualla kuin suomessa. Asioita ei pidä ottaa niin vakavasti tai sitä pääsee vielä "lääkekuurille".
×
×
 • Create New...