Jump to content

tobbe`

Members
 • Posts

  344
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kuusankoski
 • Ajoneuvot
  kupla -65, BMW e28, Golf mk2, -72 Kleinbus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tobbe`'s Achievements

 1. Kunnolla ei muutoin väliä kunhan keskiö/boorit on ehjät. Tähän -72 ei ilmeisesti sovi uudempien ratit? Enkä ole varma onko varhaisessa mallissa sama, vai onko rattikin one year only settiä. Tarve Kouvolassa
 2. Tänää sain maalit päälle ja huomeen pääseekin sitten purkamaan sitä etuakselia.
 3. Lokareita levitin kolmisen senttiä tuonne oviin asti. Ovien lisäks ikkunahissejä joutu vähän muokkaamaan, ja ikkunathan menee edelleen alas asti.
 4. Koneena tosiaan nelkun 1700 kone. Pientä öljyvuotoa lukuunottamatta pelannu aikasta kivasti tuossa sen 1600 kuplan koneen jälkeen. Berlingon hanurin asennus olis nyt tossa vaiheessa meneillään, pientä sovittelua se vielä vähän vaatis.
 5. Hitto päivitellääs pitkästä aikaa jotain tännekkin. Edellisen kuvan jälkeen on juotu kaliaa, vaihdettu konetta, tehty sisustaa ja levitelty niitä lokareita. Välissä sitten ajeltu, ja kesällähän tuo on ihan käyttiksenä ajossa. Ennen kesää olisi vielä etuakselin nostoa, säädettävien takalattojen vaihtoa ja vähän jotain pienempää huoltoa. Berlingon haitari kattoa myös suunniteltu mut se taitaa jäädä ens talven hommaks.
 6. -72 pallikseen tarvis säädettävät latat, tarve kouvolassa. Tarjoa yv tai s-postiin Toby.ed@luukku.com
 7. Elikkäs kuvan mukainen kuskin penkki haussa, mutta jos kävis niin hyvä tuuri et löytys apparin sinkkupenkki samalla kuosilla niin sekin käy. Tarve Kouvolassa mutta postihan kulkee.
 8. Räteistä puheen ollen, onko kukaan löytynyt tarinointia berlingon rätin asennuksesta busseihin?
 9. Tarkotuksena laittaa -76 palliksen kone -65 kuplan vaihdelaatikon perään. Mitäs kaikkea tarvitsee ottaa huomioon vauhtipyörää valittaessa? Tämä on koneessa kiinni ollut 12V hammastuksella oleva vauhtipyörä ja tuossa alemmassa kuvassa olis 6V hammastuksella oleva. Ainakin tuon "rappusen" osalta eroavat. Räjähtääkö koko laitos jos työnnän tuollaisen sinne vai mitä vaihtoehtoja olis tarjolla?
 10. Tarve olisi 2kpl 14" ja 2kpl 15" irtovalkosivuille. Tiedän mistä saa uusia mutta en nyt tarvitse täysiä sarjoja. Pistä yv tai toby.ed@luukku.com
 11. Kouvolassa kaksi 20neliön autopaikkaa vapaana kimppatallissa. 130e/kk sis. Lämmityksen ja veden, sähkölasku erikseen. Toby.ed@luukku.com tai YV
 12. Olishan se mukavaa kun olis BSD tyylisesti motorsporttia tarjolla niin olis jotain äksöniä sen kaljan kittaamisen ohelle. Nimimerkillä seuraavaa Boxer Speeddaytä odotellessa.
×
×
 • Create New...