Jump to content

tobbe`

Members
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kuusankoski
 • Ajoneuvot
  kupla -65, BMW e28, Golf mk2, -72 Kleinbus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elikkäs kuvan mukainen kuskin penkki haussa, mutta jos kävis niin hyvä tuuri et löytys apparin sinkkupenkki samalla kuosilla niin sekin käy. Tarve Kouvolassa mutta postihan kulkee.
 2. Räteistä puheen ollen, onko kukaan löytynyt tarinointia berlingon rätin asennuksesta busseihin?
 3. Tarkotuksena laittaa -76 palliksen kone -65 kuplan vaihdelaatikon perään. Mitäs kaikkea tarvitsee ottaa huomioon vauhtipyörää valittaessa? Tämä on koneessa kiinni ollut 12V hammastuksella oleva vauhtipyörä ja tuossa alemmassa kuvassa olis 6V hammastuksella oleva. Ainakin tuon "rappusen" osalta eroavat. Räjähtääkö koko laitos jos työnnän tuollaisen sinne vai mitä vaihtoehtoja olis tarjolla?
 4. Tarve olisi 2kpl 14" ja 2kpl 15" irtovalkosivuille. Tiedän mistä saa uusia mutta en nyt tarvitse täysiä sarjoja. Pistä yv tai toby.ed@luukku.com
 5. Kouvolassa kaksi 20neliön autopaikkaa vapaana kimppatallissa. 130e/kk sis. Lämmityksen ja veden, sähkölasku erikseen. Toby.ed@luukku.com tai YV
 6. Olishan se mukavaa kun olis BSD tyylisesti motorsporttia tarjolla niin olis jotain äksöniä sen kaljan kittaamisen ohelle. Nimimerkillä seuraavaa Boxer Speeddaytä odotellessa.
 7. Voisin veikata et ihan hirveesti ei mikää hernekeitto kyllä nappaa.. Kunnon BBQ meininkiä vaan järkkäämään.
 8. Eli onko tuolla lerintäalueella sähköä saatavilla? Mulla ei ole mitään tietoa kyseisestä paikasta entuudestaan.
 9. Mie en oo koskaa ymmärtäny tätä museokatsastettujen autojen virittämistä, koko homman ideahan häviää.. Ja ei, en omista museoleimattua autoa enkä ikinä haluakaan omistaa.
 10. Pallokeulan moottoripellit 200e ja koneen kannake 40e. Osat Kuusankoskella toby.ed@luukku.com tai YV.
 11. Näitten juttujen perusteel vois kuvitella et tää sutiin ois joku 14v, mut sehän on vissii oikeesti aikamies
 12. Mikset älyy heittää ite itteäs pihalle, onko saamattomuus siinäkin syynä?
 13. Mitäs siä edelleenki täällä kirjottelet?
 14. Hauska reissu kyllä, ensi vuonna otettava uusiksi! Näki taas tuttuja sekä sai naamoja nimimerkkien taakse. Reissu meni oikeastaan ilman suurempia ongelmia, perjantaina sai tosin jo aamusta asti painia että saatiin bussi kuntoon (muuten olis joutunu lähtee hiivatin multiwagonilla) Paikan päällä sitten rupesi sulakkeet paukkumaan mutta siihenkin löydettiin syy, kiitokset vielä Åkelle jeesistä! Rento viikonloppu hyvässä porukassa niin mikäs siinä on meloonia ja kaljaa juodessa!
×
×
 • Create New...