Jump to content

tobbe`

Members
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tobbe`

 1. Tänää sain maalit päälle ja huomeen pääseekin sitten purkamaan sitä etuakselia.
 2. Lokareita levitin kolmisen senttiä tuonne oviin asti. Ovien lisäks ikkunahissejä joutu vähän muokkaamaan, ja ikkunathan menee edelleen alas asti.
 3. Koneena tosiaan nelkun 1700 kone. Pientä öljyvuotoa lukuunottamatta pelannu aikasta kivasti tuossa sen 1600 kuplan koneen jälkeen. Berlingon hanurin asennus olis nyt tossa vaiheessa meneillään, pientä sovittelua se vielä vähän vaatis.
 4. Hitto päivitellääs pitkästä aikaa jotain tännekkin. Edellisen kuvan jälkeen on juotu kaliaa, vaihdettu konetta, tehty sisustaa ja levitelty niitä lokareita. Välissä sitten ajeltu, ja kesällähän tuo on ihan käyttiksenä ajossa. Ennen kesää olisi vielä etuakselin nostoa, säädettävien takalattojen vaihtoa ja vähän jotain pienempää huoltoa. Berlingon haitari kattoa myös suunniteltu mut se taitaa jäädä ens talven hommaks.
 5. -72 pallikseen tarvis säädettävät latat, tarve kouvolassa. Tarjoa yv tai s-postiin Toby.ed@luukku.com
 6. Elikkäs kuvan mukainen kuskin penkki haussa, mutta jos kävis niin hyvä tuuri et löytys apparin sinkkupenkki samalla kuosilla niin sekin käy. Tarve Kouvolassa mutta postihan kulkee.
 7. Räteistä puheen ollen, onko kukaan löytynyt tarinointia berlingon rätin asennuksesta busseihin?
 8. Tarkotuksena laittaa -76 palliksen kone -65 kuplan vaihdelaatikon perään. Mitäs kaikkea tarvitsee ottaa huomioon vauhtipyörää valittaessa? Tämä on koneessa kiinni ollut 12V hammastuksella oleva vauhtipyörä ja tuossa alemmassa kuvassa olis 6V hammastuksella oleva. Ainakin tuon "rappusen" osalta eroavat. Räjähtääkö koko laitos jos työnnän tuollaisen sinne vai mitä vaihtoehtoja olis tarjolla?
 9. Tarve olisi 2kpl 14" ja 2kpl 15" irtovalkosivuille. Tiedän mistä saa uusia mutta en nyt tarvitse täysiä sarjoja. Pistä yv tai toby.ed@luukku.com
 10. Kouvolassa kaksi 20neliön autopaikkaa vapaana kimppatallissa. 130e/kk sis. Lämmityksen ja veden, sähkölasku erikseen. Toby.ed@luukku.com tai YV
 11. Olishan se mukavaa kun olis BSD tyylisesti motorsporttia tarjolla niin olis jotain äksöniä sen kaljan kittaamisen ohelle. Nimimerkillä seuraavaa Boxer Speeddaytä odotellessa.
 12. Voisin veikata et ihan hirveesti ei mikää hernekeitto kyllä nappaa.. Kunnon BBQ meininkiä vaan järkkäämään.
 13. Eli onko tuolla lerintäalueella sähköä saatavilla? Mulla ei ole mitään tietoa kyseisestä paikasta entuudestaan.
 14. Mie en oo koskaa ymmärtäny tätä museokatsastettujen autojen virittämistä, koko homman ideahan häviää.. Ja ei, en omista museoleimattua autoa enkä ikinä haluakaan omistaa.
 15. Pallokeulan moottoripellit 200e ja koneen kannake 40e. Osat Kuusankoskella toby.ed@luukku.com tai YV.
 16. Näitten juttujen perusteel vois kuvitella et tää sutiin ois joku 14v, mut sehän on vissii oikeesti aikamies
 17. Mikset älyy heittää ite itteäs pihalle, onko saamattomuus siinäkin syynä?
 18. Mitäs siä edelleenki täällä kirjottelet?
 19. Hauska reissu kyllä, ensi vuonna otettava uusiksi! Näki taas tuttuja sekä sai naamoja nimimerkkien taakse. Reissu meni oikeastaan ilman suurempia ongelmia, perjantaina sai tosin jo aamusta asti painia että saatiin bussi kuntoon (muuten olis joutunu lähtee hiivatin multiwagonilla) Paikan päällä sitten rupesi sulakkeet paukkumaan mutta siihenkin löydettiin syy, kiitokset vielä Åkelle jeesistä! Rento viikonloppu hyvässä porukassa niin mikäs siinä on meloonia ja kaljaa juodessa!
 20. Nyt on ihan pakko kommentoida ja kysyä et meinaat siis oikeesti 1000e edestä heittää tavaraa kusarille?
 21. Joitain matalia old school kuppijakkaroita suunnittelin kanssa. Elikkä takapenkkiä ei saa mahtumaan kaarien kanssa vai miksi olit pois ottanut?
×
×
 • Create New...