Jump to content

tobbe`

Members
  • Posts

    357
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tobbe`

  1. Vaihteensiirtäjää sekä tota käppärin systeemiä piti kans vähä turata uuteen uskoon akselin noston myötä, tämänkin joku fiksumpi otus ois varmasti tehny jollain toisella tavallla mut tämmösen mie sain aikaseks.
  2. Päivitellääs tännekkin pitkästä aikaan mitä on saatu aikaseks. Pari vuotta tosiaan käytin tota autoa lähinnä rojuvarastona hallilla motivaation ja kiinnostuksen lopahdettua täysin. Viimeinkin kun taas "löysin" ton projektin pitkästä aikaa niin ekana nostin etuakselia niin paljon ylemmäs kuin pystyi, sentin verran sinne tais jäädä ylemmän putken ja lattian väliin eli just sen verran et johtonippu mahtui vielä kulkemaan sitä kautta. Takarunkoon tein vielä vähän isommat notsit ja muokkasin noita pohjaanlyöntikumien paikkoja, saas nähä miten kestää/toimii. Sisustaan väsäsin vanhasta ratista keskiön grantin ratille, mistään en löytäny sopivaa keskiötä tohon niin piti sekin askarrella ite. Viel ois verhojen ja läpikuljettavan ohjaamon väliseinän teko ettei ois niin akvaario. Niin ja buffasinhan miä noi vanssin logotkin poies kun kyllästyin niihin eikä vanssilta kuulunu mitään kenkäsponssia 😁 Jos sillä nyt tossa kuosissa taas pari kesää ajelis kunnes pinna taas palaa jostain syystä.
  3. Pitkästä aikaa innostuin viime vuoden lopulla turailemaan tota pallista monen vuoden huilin jälkeen. Ekana puhdetyönä moottorin tiivisteiden vaihdon jälkeen sain tuon ratin keskiön tehtyä, nyt olis varaa valita mitä grantin rattia haluaa veivata. Läpikuljettava väliseinä ois myös tarkotus tehä ennen ajokauden alkua, katotaas jos siitäki sais jotain kuvia tänne ku valmistuu.
  4. tobbe`

    Bug in finn 24

    Sit pääsisin vaikka kävellen ku volkkari on kuitenki rikki.
  5. tobbe`

    Bug in finn 24

    Ehdotan uudeksi paikaksi Kuusankoskea ja hotelli sommelon takapihaa.
  6. Taas ois piikkipyörät vaihdettu rollaattoriin ja kolmas talvi tällä mikroautolla voi alkaa.
  7. Ostaisin näille vanteille parin. Mielummin samanlevyset mutta se kapeampikin malli käy. 5x112 14"
  8. Nopee pit stoppi ja taas mennää luisussa! Kesälomalla alotin maalausprojektin joka venähti lähemmäs talvea, mut siinä se nyt ois. oranssi siitä piti tulla mut päädyin sit kuitenkin tuohon alkuperäiseen vauvan kakkaan.
  9. Hiton siistiä et vanha omistaja löytyi, enkä olis ikinä uskonut että tätä kautta! 😃 vastasinkin jo yksityisviestiin auton tulevista suunnitelmista.
  10. Laitetaas lisää keijo kakskymppisii. Tämmöin tuli hankittuu talvikauden harrasteluautoks ja nyt oon "entisöiny" noit kasari/ysäri tuunauksii vähän enemmän ajanhengen mukasiks. Pirun kiva talviauto tämmöin 😁
  11. Kunnolla ei muutoin väliä kunhan keskiö/boorit on ehjät. Tähän -72 ei ilmeisesti sovi uudempien ratit? Enkä ole varma onko varhaisessa mallissa sama, vai onko rattikin one year only settiä. Tarve Kouvolassa
  12. Tänää sain maalit päälle ja huomeen pääseekin sitten purkamaan sitä etuakselia.
  13. Lokareita levitin kolmisen senttiä tuonne oviin asti. Ovien lisäks ikkunahissejä joutu vähän muokkaamaan, ja ikkunathan menee edelleen alas asti.
  14. Koneena tosiaan nelkun 1700 kone. Pientä öljyvuotoa lukuunottamatta pelannu aikasta kivasti tuossa sen 1600 kuplan koneen jälkeen. Berlingon hanurin asennus olis nyt tossa vaiheessa meneillään, pientä sovittelua se vielä vähän vaatis.
  15. Hitto päivitellääs pitkästä aikaa jotain tännekkin. Edellisen kuvan jälkeen on juotu kaliaa, vaihdettu konetta, tehty sisustaa ja levitelty niitä lokareita. Välissä sitten ajeltu, ja kesällähän tuo on ihan käyttiksenä ajossa. Ennen kesää olisi vielä etuakselin nostoa, säädettävien takalattojen vaihtoa ja vähän jotain pienempää huoltoa. Berlingon haitari kattoa myös suunniteltu mut se taitaa jäädä ens talven hommaks.
  16. Räteistä puheen ollen, onko kukaan löytynyt tarinointia berlingon rätin asennuksesta busseihin?
  17. Tarkotuksena laittaa -76 palliksen kone -65 kuplan vaihdelaatikon perään. Mitäs kaikkea tarvitsee ottaa huomioon vauhtipyörää valittaessa? Tämä on koneessa kiinni ollut 12V hammastuksella oleva vauhtipyörä ja tuossa alemmassa kuvassa olis 6V hammastuksella oleva. Ainakin tuon "rappusen" osalta eroavat. Räjähtääkö koko laitos jos työnnän tuollaisen sinne vai mitä vaihtoehtoja olis tarjolla?
  18. Olishan se mukavaa kun olis BSD tyylisesti motorsporttia tarjolla niin olis jotain äksöniä sen kaljan kittaamisen ohelle. Nimimerkillä seuraavaa Boxer Speeddaytä odotellessa.
  19. Voisin veikata et ihan hirveesti ei mikää hernekeitto kyllä nappaa.. Kunnon BBQ meininkiä vaan järkkäämään.
  20. Eli onko tuolla lerintäalueella sähköä saatavilla? Mulla ei ole mitään tietoa kyseisestä paikasta entuudestaan.
×
×
  • Create New...