Jump to content

Pedalpusher

Members
 • Posts

  658
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Laihia
 • Ajoneuvot
  T1 -61, -64, T2 -71, -73, -74

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  o5o361o867

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pedalpusher's Achievements

 1. Pakusta kärähtänyt pari kertaa virtalukon pohja tuolla konstilla. Pyörittäny rempattua konetta ja ottanu sytkän pois siksi aikaa tms.
 2. Koita ostaa edullinen säädettävä kalvain. Sillä mä tein ja tuli hyvä. Kestää tuon homman verran mutta ei se mikään iän ase ole.
 3. Kerroppa kokemuksia kun pääset siihen asti. Kiinnostelee tuollainen kovasti.
 4. No toivottavasti ei ainakaan kovin paljon huonompi 👍
 5. TurbanOylle päivityskuvia. Patteripensselillä pyyhitty ensin kaikkien lokarien, luukkujen ja ovien hankalat paikat epoksilla. Kaikki kulmantaakse kohteet. Sitten ruiskulla perään 2 tai 3 kerrosta riippuen paikasta. Eilen illalla itse kori pyyhkäisty läpi karhunkielillä ja koneilla kun pari vuotta odotellut puhalluksien ja hiontojen jälkeen. Sitä saisi vielä yhden illan pyöritellä grillissä ja imuroida ja puhallella kaikki irtoava. Rasvanpoisto ja epoksi sillekin.
 6. Aivan järkyttävä tapahtuma! Onneksi ei kuollut kukaan mutta jonkun piittaamattomuudesta tai muusta vastaavasta johtunut kauhea onnettomuus. Olihan siinä tarinan mukaan taskulampullakin viisottu että täällä kaverit tienposkessa ja silti joku ajanut päin..
 7. Nöyrä kiitos ja oli mukava tavata!
 8. Varhaispalliksessa on tosiaan kaksi kutakin vipua. 2 raitisilma ja 2 lämpöä kullekin lämmönvaihtajalle oma vipu ja vaijeri.
 9. Tuo on ihan täys peli. Toimii kaikella lailla ja avain myös. Pitää oikean profiilin volkkariavain teettää vielä tuohon.
 10. Löytyi tuollainen Sperrwolfin valmistama vanha vaihdekepin lukko niin päätin purkaa osiksi ja entistää. Sisältä ja päältä. Purkasin ja heitin kaikki ultraääneen. Nyt on kaikki puhdasta ja rasvatonta. Koekasauksen tein illalla ja koitin että liukkaasti toimii kaikki. Nyt vielä purku ja ulkopuolen puhallus ja maalaus. Näitä ei lie hirveesti liikkeellä? Itselle tämä oli ensimmäinen, minkä nähnyt livenä.
 11. Tästä tuli formulasavut pihalle syksyllä. Nyt on tehty parannuksia sen suhteen ja puhalleltu sekä maalailtu ihan oikeilla maaleilla moottoripeltejäkin kun kerta irti olivat.
 12. 2 litranen nelkku tarvis 1mm rikkoja sylinterien alle. Per heti. 4kpl. Tarjoa yv tai puhelimella o5o361o867
 13. On kyllä hieno!
×
×
 • Create New...