Jump to content

Pedalpusher

Members
 • Posts

  550
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Laihia
 • Ajoneuvot
  T1 -61, -64, T2 -71, -73, -74

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  o5o361o867

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pedalpusher's Achievements

 1. Jos joltain olisi jäänyt hyllyyn vaikka ihan alkuperäiset myöhäispalliksen etulevyt ja etujarrusatulat niin voin ostaa pois. Jos joutuu satuloihin tiivisteet vaihtaa niin ei haittaa. Kunnostamalla sain toisenkin auton satuloista tosi hyvin toimivat. Tarvii varhasipalliksen etujarrut päivittää droppiolkiin sopiviksi.
 2. Hommataan sitte myöhäsen levyt ja satulat niin pääsee ilman mitään virityksiä.
 3. Kiitos vastauksista! Eli jos haluan varhaiseen laittaa droppiolat ja ainakin serial kombilla early vs late olat on 650e vs 250e niin meneeks noi earlyn jarrukamppeet miten noihin late droppeihin?
 4. Mikä on ero varhaisen 5x112 ja myöhäisen 5x112 palliksen etujarrujen ero? Kun ulkoisesti näyttää niin samalta.
 5. 6 johtoa on. Onneks tuli mun 61sen osalaatikoiden mukana näennäisesti ehjä minkä maalasin. Ei kai tota mallia kukaan reproa? Jos on jenkkiautomallin takavalot eli kaikki samassa ajovalo, jarruvalo ja vilkku niin on toi 6 johtoinen.
 6. Syksyllä muutettiin uuteen pajaan ja sen jälkeen on tehty kaikkee pientä aikaa vievää näperrystä. Hiekkaa on kulunu ja ruiskunkäyttöä sekä eri aineiden ominaisuuksia ja käyttöä opiskeltu viimeistelyyn. Urkurille uudet polkimet.
 7. Sole poka mikhän On hyvä t ja pian leimalle! 👍
 8. En jaksa enää purkaa kun on jo läjässä laatikko ja uudet laakerit painettu paikalleen. Mutta laakeri pilkistää sellasen 5,5-6mm ulos sieltä laakeripesästä. Laakeripesän ulos työntyvän huulen syvyys 4,5mm. Jos noilla löytyis.
 9. Topi -61 kaipais näitä ku ei osalaatikoista kollaamalla ollutkaan originaaleja tallella. Kupla -61, jossa pitkät vetarit ja putket sekä säätölatat. Jos noilla spekseillä on merkitystä asiaan?
 10. Kyllä aika väärillä jäljillä ollaan jos sitä pitää moittia, että ihmiset harrastaa liikuntaa. Eikö se tuhoa kaikkea ja kaikkia kaikista eniten, kun kansa lihoaa ja mätänee sohvaan.
 11. Ennen viime talvea tuli tosiaan puhallettua kamat valmiiksi mutta sateet alkoivat ja kuljetus ilman umpikärryä maalarille ei onnistunu. Puhuttiin että vien keväällä. Kevät tuli ja olin taas jonon viimeisenä. Ajatus maaliruiskuun tarttumisesta alkoi itää vahvemmin ja tämän kesän aikana harjoittelin pohjalevyllä ja muutamalla irto-osalla miten se onnistuis. Taidan kuitenki maalata korin itse. Talli myytiin ja se lähtee nyt alta ja muutto uusiin tiloihin ennen talvea. Se hidastaa asioita mutta sain kuitenkin sen pohjalevyn maalattua ennen muuttoa. Viime syksynä puhallettiin. Ja tehtiin ylijäämä alumiinilätkistä kaasari-ikkunoille ovet. Sitte keväällä kesällä koitettiin eka epoksia pohjalle. Annettiin kuivaa rauhassa ja hiottiin mataksi. Sitte harjottelumielessä koitettiin hiontamaalia pohjalle. Se oli vähä erilaista maalia. Helppo hioa. Tasattiin se paperilla ja koitettiin polyuretaania pohjalle. Ei se niin kauheeta hommaa ollutkaan. Rauhassa kun etenee ja opiskelee asioita ennen tekemistä niin hyvin onnistuu ilman kokemusta isolla ruiskulla.
 12. Täytyy alkaa vissiin tekemään kauppaa ihan tosissaan kesäkauden päättäjäisissä.
×
×
 • Create New...