Jump to content

Pedalpusher

Members
 • Content Count

  399
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Laihia
 • Ajoneuvot
  T1 -61, -64, T2 -71

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  o5o361o867

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Myynnissä huippu mittavälineitä ylimääräisenä. Kaikki vähän käytettyjä tai uusia. Kunto todella hyvä. Hintoihin lisätään mahdolliset postikulut. Yhteyttä voi ottaa yv.llä. -Mikko- Magneettijalka Mitutoyo 7010SN, 50e Heittokello Mitutoyo 1160 5mm isku, 60e Vipumitta Mahr 800S, 60e Heittokello 10mm isku, 30e
 2. Askissa teksti "Smoking clogs your arteries"... Tuo hyrrä kun rupeaa pauhaamaan niin kyllä avautuu, ainakin hetkellisesti!
 3. Noniin. Tuo samban linkki oli justiin se kuva, jonka oon nähny. Ja tipille kiitos toisesta näkemyksestä! Noista yhdistelemällä saa varmasti hyvän. Kiitos molemmille. -Mikko-
 4. Vielä tarvitaan. Oon jossain sellasen paintilla piirretyn kaavion nähny takaloksusta missä mitat kulmista ynnä muista rei'ille. En vaan löydä. -Mikko-
 5. Auttakaa ja lähettäkää kuva reikäkaaviosta ja mitoista otsikon asiaan. Yritin hakua, mutta ei jaksa enää.. -Mikko-
 6. Hyvin säilyny kori nyt kun selas nuo kuvat läpi! Ei näy ratsupaikkoja. Paljon alkuperäisiä muotoja. Etutulipelli ja kynnykset, etusisälokasuojat. Huippu aihio firittää!
 7. Juu toi tipin ja NO H2O.n mainitsema jyrsinterän näköinen pistihitsipora on munkin lemppari. Sitten toinen hyvä mitä tuli myös myöhemmin käytettyä, on vinkuun semmonen 5-6mm pallopääterä.
 8. Olisko mitään kuvaa tai ohjetta venttiilistä. Kuinka tiheesti hammastetaan ynnä muuta. Oot kuitenki tätä tehny uskoisin?
 9. Okei! Moottori tulee vielä osiin lopullista osien pesua ynnä muuta varten kun tuo on vasta koekasaus niin ei ole purulla merkitystä. Mulle ehdotettiin jo venttiiliin hiomapaperia ja porakoneella kolo. Ei sekään huono olisi. Tulisi varmaan tasaisempi jälki.
 10. Eli männän koloamiseksi menee.. paska.. Olisiko täällä jollain palstalaisella kiinnostusta, taitoa ja kokemusta tehdä venttiilitaskut noihin? Voi ottaa vaikka yv.llä yhteyden. Isoja taskujahan noihin ei tarvi tehdä.
 11. Nyt on jatkettu säätämistä. Laitoin lash capit mutta se korjas geometriaa liikaa ja meni yli toiseen suuntaan. Lisäsin 0,38 shimmit keinujen alle niin nyt on parempi. Nolla nosto Täys nosto Puoli nosto Ja lash capilla venttiilinpään pyyhkäisykuvio ihan kiva. Mites sitte välys männän ja venttiilin kesken? Sinitarralla tuli tällästä. Alle 1mm välys ei taida riittää...?
 12. Niin se taitaa olla järkevää laittaa lash capit joka tapauksessa ja säätää geometriaa kuntoon vasta sen jälkeen. Nyt kun itsekkin oikein isosta kuvasta kattoo eikä kännykän näytöltä niin puolinostolla ei olla suorassa linjassa säätöruuvi-tönäri suhteen ja vieläpä niin päin että venttiilin pää on alempana.
 13. Kerään nyt vähän muiden ajatuksia tästä aiheesta mun uuden pannun kohdalla. Koska pientä parannusta voisi saada mutta millä keinoin. Nolla nostolla Täys nostolla Puoli nostolla Eiks noi oo ihan hyvät noin niinku paketista päin? Mutta se mikä vähän harmittaa, on tää venanpään pyyhkäisykuvio. Ihan pään reunassa. Ei ole vielä lash cappejä eli venttiilinpään hattuja. Antakaa kuulua! Jos laitan lash capit niin geometria menee pieleen, sit pitää nostaa keinuja shimmillä ja mennään vielä enemmän venttiilin pään reunaan...? -Mikko-
×
×
 • Create New...