Jump to content

Pedalpusher

Members
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Laihia
 • Ajoneuvot
  T1 -61, -64, T2 -71

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  o5o361o867

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lokasuojien korjausta kevään aikana harrastettu. Orkkis lokkarit löytyi erilaisissa kunnoissa ja ne kun istuu ja muodot on heti oikeat niin päätin mennä tätä reittiä. Apparin puolta. Etulokkaria ekaksi. Sitten vuorossa apparin takalokkari. Uudempaa mallia mutta pienillä muokkauksilla sopii kivasti tähänkin. Sitten vähän fiilistelyä puhtailla osilla.
 2. Oli se itselläkin samalla anturilla sama juttu, öljypohjassa juuri ja juuri viisari värähti ja muualla sitten värähti. Kai sielä ilmanvirtaus jäähdyttää sitä anturia niin kovasti tai jotain, emmätiä mutta näin ajattelin.
 3. Ja saman oon huomannut kannen lämpömittarin kanssa. Ne heittelee nopeastikin moottorin käytön mukaan. Raippaahan näille annetaan, joten heittelee paljonkin 😁
 4. Mulla on hihniksen puoleinen paineventtiilin tulppa korvattu VDO.n anturilla. Anturi siis tehty tuohon kohtaan ettei mikään sisäpuolella muutu. Se näyttää hyvin. Tuon lisäksi kun on kannenlämpömittari, niin näkee kuormalla missä mennään.
 5. Myynnissä huippu mittavälineitä ylimääräisenä. Kaikki vähän käytettyjä tai uusia. Kunto todella hyvä. Hintoihin lisätään mahdolliset postikulut. Yhteyttä voi ottaa yv.llä. -Mikko- Magneettijalka Mitutoyo 7010SN, 50e Heittokello Mitutoyo 1160 5mm isku, 60e Vipumitta Mahr 800S, 60e Heittokello 10mm isku, 30e
 6. Askissa teksti "Smoking clogs your arteries"... Tuo hyrrä kun rupeaa pauhaamaan niin kyllä avautuu, ainakin hetkellisesti!
 7. Noniin. Tuo samban linkki oli justiin se kuva, jonka oon nähny. Ja tipille kiitos toisesta näkemyksestä! Noista yhdistelemällä saa varmasti hyvän. Kiitos molemmille. -Mikko-
 8. Vielä tarvitaan. Oon jossain sellasen paintilla piirretyn kaavion nähny takaloksusta missä mitat kulmista ynnä muista rei'ille. En vaan löydä. -Mikko-
 9. Auttakaa ja lähettäkää kuva reikäkaaviosta ja mitoista otsikon asiaan. Yritin hakua, mutta ei jaksa enää.. -Mikko-
 10. Hyvin säilyny kori nyt kun selas nuo kuvat läpi! Ei näy ratsupaikkoja. Paljon alkuperäisiä muotoja. Etutulipelli ja kynnykset, etusisälokasuojat. Huippu aihio firittää!
 11. Juu toi tipin ja NO H2O.n mainitsema jyrsinterän näköinen pistihitsipora on munkin lemppari. Sitten toinen hyvä mitä tuli myös myöhemmin käytettyä, on vinkuun semmonen 5-6mm pallopääterä.
 12. Olisko mitään kuvaa tai ohjetta venttiilistä. Kuinka tiheesti hammastetaan ynnä muuta. Oot kuitenki tätä tehny uskoisin?
×
×
 • Create New...