Jump to content

Pedalpusher

Members
 • Content Count

  435
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Laihia
 • Ajoneuvot
  T1 -61, -64, T2 -71

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  o5o361o867

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Miten mahtaa mennä vuosimallit tuossa sopivuudessa ns.Treasure chestin luukun kohdalla? Meneekö vaikka -66 pritsenin luukku -73 reikään paikalleen vai onko eroja? -Mikko-
 2. Joskus jonkun muun merkkisen auton kanssa vilkuttaessa vilkkui jokin ihan muu valo takana ja jarruttaessa paloi sumuvalo takana. Ja syy oli maajohto joka oli palanut liittimessä mustaksi. Eli maavika tosiaan voi aiheuttaa erikoisia vikoja. Toinen on koittaa ihan vaan pyöritellä sormin sulakkeita paikoissaan kierros kaks per sulake. Mutta se on ainoastaan auttanut kokonaan palamattomiin polttimoihin mulla, ei ole aiheuttanut mitään mystisiä vikoja koskaan, ainakaan mulla.
 3. Up. Tarjota saa. Lisäksi kysymys, onko oven päämitat tuolta alaosasta samat kuin vaikka uudemmassa ovessa, sanotaan 65-67 tai jopa pystärissä? Oven syvyys ja tuon ovipahvin aukko saman kokoinen ja tällaiset mitat.
 4. Yhdelle kotimaiselle tavarantoimittajalle laitettu viestiä aiheesta mutta koitetaan täältäkin. Alla olevan kuvan mukainen suikale olisi haussa. Lähtökohtaisesti tällainen vähän parempi tarvike, musta klokkerholm sitten viimeisenä oljenkortena. Jos alkuperäisestä volkkarin ovesta löytyy tuo alareuna joltain, niin sehän olisi ihan paras vaihtoehto. Vaikka yläreunasta lytätty ovi, josta tuo jäänyt ehjäksi. Ja jos joku ehdottaa Mika Virtasen laatupaloja, valitettavasti Mikalla ei ollut tarjota muutakuin pokattuihin vanhempiin oviin. Ulkopinnan suikaleet tuli sitten Mikalta. Tarjoa yv.llä tai puhelimella tai tähän ketjuun tai pelkästään vinkkaa mistä löytyy.
 5. Kuskin etulokkarissa oli harmittavasti reikiä puoliksi sivuissa, niin niitä piti puoliksi sulkea ja availla toiseen suuntaan. Uuden reiän jännittävästä poraustapahtumasta ei jäänyt kuvaa muistiin mutta sellainen tehtiin. Astinlaudat ostin joskus palstalta ilman mattoja koska tähän projektiin tuli hommattua värikoodatut matot. Vähän kiinnityspisteiden entrausta ja lommojen suoristusta piti tehdä niihin, muuten hyvät. Toinen puoli oli paljon parempi mutta vähän samoja juttuja tein siihenkin ja on valmis myös. Luukuista viimeisenä ovien parannusta. Saranat on jo oviin holkitettu ja tapitettu mutta pintapelleissä sanomista. Apparin ovesta aloitin kun on pahempi. Jokin tai jotain jäänyt oven ja A-pilarin väliin ja vedetty sitten ihan perille asti kiinni kun aikamoinen lommo molemmissa samassa kohtaa. A-pilari on jo suoristettu aiemmin ja nyt ovesta sama kohta. Huono lyödä tuonne sisälle niin piti aukasta ja suoristaa ja takasin kiinni.
 6. Sain lampunkuupat hommattua ja paistettua paikalleen. Varastomaalien poisto loksun sisäpuolelta ja sinkki hitsausprimeria saumaan. Loput mustat lähtee hiekkapuhalluksessa. Sitten pohjalevystä maha auki, että saa kytkinvaijerin putken varmistushitsattua kun ei tiedä pettääkö joskus pian valmistumisen jälkeen ja samalla voi tehdä kunnon polttoainelinjat kunnon liittimillä. Noita kuhmuja voi samalla oikoa kun pelti pöydällä.
 7. Ja sitten tehtiin apparin puolen etulokkariin samat reikäshowt vilkulle. Hitsausta ja vasaraa ja hiontaa. Koittoa taas paikalleen ja hyvältä näyttää. Ja naamataulu. Lampunkuupat sais paistaa paikalleen pian.
 8. Mitenkäs näitä ajettiinkaan.. Päässyt takaisin puuhastelun pariin. Apparin takalokkari oli uudempaa mallia alunperin niin siihen piti tehdä reikien piilottelua ja uusia reikiä. Ja takavaloille löytyi theSambasta kanssaharrastajien avustuksella jokin reikäkuva niin tehtiin sillä uudet reiät. Kuskin takalokkarista vähä huonoja kohtia vaihdoin parempiin. Ja samaa reikäshowta tällä puolella myös. Kiinnityspinnasta parit kohdat meni vielä vaihtoon. Ja kun tuo etummainen reikä oli venähtäny ihan soikeeksi niin sekin vielä pyöreeksi. Ja lopulta paikoilleen koittoa ja selkään taputtelua. Ja näinhän ne sopi. Näyttää ihan paksutolpalta. Etulokkarit oli kans jotain uudempaa vuosimallia ja vilkun reiät ihan takana niin nehän piti saada umpeen. Mitat tuossa on ihan höpöhöpöjuttuja kun ei ollut oikeita käsillä niin piti jokin kiintopiste vain saada. Kuumuus veteli ihan kuprulle ja piti antaa vähän vasaraa että oikes. Ja viimeistely ja uusien reikien keskipaikat merkattu. Ja koittoa paikalleen ja vertailua vanhaan. Vanha. Uusi. Parempi.
 9. Pedalpusher

  YBA-8

  Radio löytyy 😄 Rules
 10. No siististi ja siististi mutta kyllä mä taisin vaan lähteä alhaalta päin pienellä lattapäisellä ruuvimeisselillä ja vasaralla naputtelemaan sitä saumaa auki. Ei ole hitsattu se taitos siihen päälle, ainoastaan puristettu. Ja koska sille kylkipalalla ei ole väliä jos vaihtoon menee, niin kun sitä saumaa on saanu vähän auki niin sitten sellasella verhoiluruuvarilla kangeta sitä lisää auki. Sellanen, jossa on about 60 asteen kulmassa lattapää. Sitä kylkeä vasten kangeta. Jälkiä tulee kylkeen mutta sillähän ei oo väliä. Sitte ku se sauma on aukastu vähän yli 90 astetta auki niin pienellä pallopäisellä vingunterällä pistehitsit auki. Niitä ei oo kauheen montaa. about 8. Sitte omalla tavalla pintojen putsaus pintaruosteesta ja toi tässäkin ketjussa usein näkynyt sinkkiä sisältävä pistehitsaukseen tarkoitettu maali sinne ympäriinsä ja uuteen kylkeen kans. Itse käytin tulppahitsausta uuteen kylkeen ja vähän lisää sitä sinkkimaalia tulppien tasoituksen jälkeen ja sauma takas kiinni. Ensin krouvisti pihdeillä ja lopuksi vasteella ja vasaralla tasaiseksi. Aika hyvä tuli. Ihan varmasti koriliima pätevää sinne myös kun vaan puhdistaa kaikki kunnolla. Ainakin nopeempi prosessi ku tuo mun oma.
 11. Ai sinne toi Frogin vanha kirppu on päätynyt! Se on hieno, parhaimman näköinen kirppu mun silmään, evö!
×
×
 • Create New...