Jump to content

Pedalpusher

Members
 • Posts

  453
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Laihia
 • Ajoneuvot
  T1 -61, -64, T2 -71

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  o5o361o867

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pedalpusher's Achievements

 1. Ja just oltiin viikonloppuna Uureskaupunkis... No, jos ei oo tullu lähempää vastaan ennen ku seuraavan kerran käydään täs syksyn mittaan niin koukataan sen kautta! TAI jos joku kolmas osapuoli lukee tätä ja on ajoa tuota rannikkoa pitkin Etelästä pohjoiseen Raumalta Laihialle tai edes suurinpiirtein sieltä niin maksetaan rahti. -Mikko-
 2. Tarvetta olis ainakin yhdelle myöhäispallon tuulilasille, jopa kahdelle kun pritsenikin tarvii uuden. Sekä bussiin takatilan keskimmäinen sivuikkuna vasemmalle. Tiivisteet voin ostaa uudet näihin. -Mikko-
 3. Hyviä pointteja. Huomenna aamulla tulee yksi maalariehdokas katsomaan tuotetta livenä ja antaa varmaan pohtimisen aiheita. Mietitään sitten millä mielellä ollaan ammattimaalareiden suhteen.
 4. Ketsan ja mikan kommentteihin. Pikkupoikana viimeksi jotain näkyvää maalanneena kun honda monkey purettiin muttereiksi ja maalattiin rungosta lähtien kaikki uudelleen. Onnistumisen tuottamat kiksit olikin tuulettamisen arvoiset kaikessa muussa paitsi tankissa. Koko mopon ensimmäinen silmiin osuva ja näkyvin osa kun kiehahti jostain tuntemattomasta syystä niin siinä vitutuksen tuottamat kiksit pyyhki alleen ne muiden osien onnistumiset. En toivoisi tähän maalaukseen vastaavaa ja se on yksi syistä miksi etsin maalaria 😄
 5. Pitääpä pari päivää olla syömättä sitte ja kunnon laihialaisena ottaa täys ilo tuosta lupauksesta! Eikä tunnista enää ku äänestä niiden syöminkien jälkeen.
 6. No niinhän se varmaan pitäisi niin ympyrä sulkeutuis kunnolla. Mutta kun se homma pitäis ensin harjotella niin nyt tuntuu että on mahtavaa päästä hetkeksi eroon tosta kopasta ja vetää siihen tilalle talveksi jotain muuta näperrettävää! Ja sit vaan jokeripokeribox keväällä koppa on maalattu ja alkaa pulttaamaan osia!
 7. Mara tästä tais jo puhelimella ilmoittaa puoli tuntia sitten. Uskon ainakin, että sama kaveri kun Pietarsaaresta ja kuvat autosta näyttivät todella hyviltä!
 8. Nyt sitten saisi ehdottaa maalaria tälle autolle. Pidetään vaikka kehut ja haukut YV.llä niin ei aiheuteta pahaa mieltä. Voi ehdottaa maalaria ja kertoa omakohtaista kokemusta tai sitten maalarit voi ottaa itse yhteyden jos olisi haluja tehdä pohjat ja ruiskuttaa maali pintaan. Joitain henkilöitä on jo haastateltu kasvotusten asiasta ja listaan vaan nyt itselle vaihtoehtoja. Matka, hinta, aika jne mielessä. Auto sijaitsee Laihialla, Vaasan naapurissa jos matkaa ajatellaan.
 9. Vieläkin ajankohtainen. Ei tarvi olla edes just -73. Eiköhän ne sopimaan saa vaikka olis toisen vuosimallin. -Mikko-
 10. Nöyräksi vetää tuollaiset kommentit, kiitos paljon!
 11. Niinhän siinä kävi että aiemmin aloitettu apparin ovi oli ihan liian huono ja kunnollisten korjauspeltien saaminen osoittautui liian haasteelliseksi niin jatkettiin kuskin oven kanssa samalla etsien apparien puolen ovea. Alakulma oli lommoilla ja eihän tuonne pääse lyömään sisälle niin oli pakko avata. Samallaulkopinnan pelti kulmasta vaihtoon. Ja vähän tiivistekouruakin. Mutta lopulta niistä muotoutui mukava kokonaisuus. Pohjalevystä otin aiemmin tunnelista pohjan irti ja siihen värkkäsin pitimet uusille putkille ja vetelin samalla ne uudet putket ja laitoin sialta mahan kiinni takaisin. No sitten löytyi se apparin ovi jostain navetan takaa ja uskottelin itselleni etten ole koskaan nähnyt näin hyväkuntoista orggis ovea kunnes pajalla puhalsin alareunan ja sen saikin suurilta osin uusia mutta valmista tuli siitäkin. Ja tähän päättyy Topin peltityöt, tuli tämäkin päivä eteen kun voi sanoa että kori ja pohjalevy puhallusta ja maalia vaille valmiita! On ollut pitkä urakka mutta eihän näitä montaa isoa projektia tuu tehtyä varmaan elämänsä aikana niin tehtiin tämä sitten peltitöiltä niin hyvin kuin osattiin. Nyt voi taputtaa itseään selkään.
 12. Ei saa tuota vielä miltään korjauspeltien tekijältä. Itse jouduin metsästämään uhri korin josta laikkasin nuo irti ja niissäkin oli paikkaamista alareunoissa mutta ei lähellekkään noin paha. Tuo oli oman korin lähtökohta. Usein tuo kohta on pehmeä ja tuo olisi korjauspeltien tekijöiltä hyvä tuote mutta varmasti vaikea valmistaa niin jäänyt tekemättä. -Mikko-
×
×
 • Create New...