Jump to content

Pedalpusher

Members
 • Posts

  534
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Laihia
 • Ajoneuvot
  T1 -61, -64, T2 -71, -73, -74

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  o5o361o867

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pedalpusher's Achievements

 1. Täytyy alkaa vissiin tekemään kauppaa ihan tosissaan kesäkauden päättäjäisissä.
 2. Laitoin enshätiin tuon vaihdevälin lyhentäjän. Ei parantunu yhtään, oli vaan yhtä paska lyhemmillä väleillä. :D Sitten otin ja tilasin sen csp.n kun hermo meni ku mikään ei auttanu ja kesä kesken. Oli sitte joka sentin arvonen! Otin samalla Nikon kehuman CSP.n omaa tuotantoa vaihdelinjan takapään nivelen missä yhdistyy laatikkoon. Oli sitte sekin hieno kappale ja toi extratarkkuutta vaihtoon kun kumitassut oli tarkkuuskoneistettu uretaanista eikä millin kymppiä välystä. Niinku kerroin ja joku saattanu Mastonin projektiketjusta nähdä että entrasin keväällä sen vaihdelinjan ku pannu ja laatikko irti. Uudet osat nivelet, puslat ja sulkapallot. Siksi en millään edes älynnyt ajatella et nyt jo jokin olis paskana vaikka nykyosien laatua haukutaankin. Mutta olihan se just toi takanivel tangon ja laatikon välissä jo porsinu. Kahdesta osasta tehty se häkki joka pitää niitä kumitassuja ja olihan se perkele jo yhteys poikki niiden kahden osan välillä ja ne pyöri keskenään ku väänsi. Eli ku käännät vaihdekeppiä niin saatto et ei laatikon nokkakappaleessa tapahtutkaan juuri mitään. Olis tästä 400e laskusta CSP.ltä hoitunu parilla kympillä ku uusinu sen takanivelen mutta onhan toi nyt niiin hyvä ettei harmita sijoitus. Eli kannattaa ne kk vanhatkin osat tarkistaa!
 3. Honeywell North Primair PA700 + PA911 Sisältyy hintaan: Puhallinyksikkö, kasvo-osa PA911, letku, akku, sen laturi, vyö puhallinyksikölle, 2 uutta repäisykalvoa kasvo-osaan, käyttöohjeet. Kypärälle kiva kangaspussi. Säädettävä puhallinvoimakkuus. 3 eri tasoa. Puhallinyksikössä vaihdettava suodatin niks naks minuutin homma. Etrassa pelkkä puhallinyksikkö 950, alv 0:na. Hp: 700e Sijaitsee Laihialla ja lähetys onnistuu ostajan piikkiin. Tuotteet säilytetään kannellisessa muovilaatikossa, jossa voi lähettää.
 4. Setissä tuleekin myös uusi kuula siihen kumitötterön sisään eli eihän se tapin paikka mihinkään muutu. Vois kai tuon ens hätiin koittaa ennenkö saa päätettyä uuden kepin.
 5. Ei oo korotuspalaa. Kerran pari luiskahtanu se kepin tappi pois tuosta paavon kuvan urasta liikenteessä ja keppi menee 360. Ei hirveen kiva. Korotuspala saattais pahentaa tilannetta vaan tuossa konfiguraatiossa. Ja vielä paavon kuvaan, mulla siis on toi tappi kepin etupuolella. Auto on 8/73 ja myös virtalukon pohjan kans oli sama että jos olisin tilannu 74 pohjan niin väärä. Piti tilata 73. Vanhoja jämiä käytetty varmaan tähän autoon. Samaa saattaa olla ton vaihdetangon kans.
 6. Vakiokeppi on pahoin kulunu ja ärsyttävä käyttää. Minkälaisia keppejä porukka käyttää jos on joku muu ku vakio? Nyt pitäis joku uusi hommata. Ja onko keppi sama paku ku paku, junis-myöhäispallo? -Mikko-
 7. No sit on ymmärrys loppu jos sulla toimi ristiin näiden solexien kanssa sähköttömät ja kiinni asti kierrettynä. Ainoa mikä tulee mieleen niin nää mun kaasarit on pilattu jollain tapaa vääntämällä ne ihan s###nan tiukalle , alumiini ja messinki ku on aika pehmosia. Arvuuttajan sanoin, helpompiakin vaihtoehtoja on olemassa mulle. Ehkä siirryn niihin kesän aikana.
 8. Ihan testiksi tilasin tuolta 60set tyhjäkäynnit, sähköttömät siis ja ne kiristin sormin metalli metallia vasten ja sama ongelma. Eli niissä täytyy olla pikkusen eri jokin mitta että se ei toimi orggis solexissa kuten brosolissa. Sit uudestaan solenoidi 55set kiinni ja vartti auki ja kyllä sysää. Laitoin sit tefloniteippiä sähkösen kierteisiin plus johto niin ei värise irti. Mennään nyt tolla toistaseksi ennekö löydän sähkösiin ne kumit tai sit teen ne jostain, vaikka sopivan kokonen bensaletku josta oikean mittanen donitsi irti ja kiinni.
 9. Kaikki tämä vääntäminen ja vika on sitten se että suutinta ei saa laittaa pohjaan asti mihin on tuplien kanssa tottunut, että kaikki sormikireydelle metalli metallia vasten😅 No mistä sitten uudet tiivisteet jos niitä saa erikseen vai värkkäänkö omat jostain?
 10. Jep, tyhjäkäyntisolenoideja pyöräytin sormikireydestä varttikierroksen auki. Solenoidit klikkaa selvästi kun johtoa irrottelee ja kytkee nastaan edes takas. Ja irrotus vaikuttaa molemmilla puolilla selvästi tyhjäkäyntiin. Tiivisteet solenoideissa on pikkasen kuivat koppurat ja halkeilleet. Saa siis helposti solenoidit pohjaamaan kaasariin sormin. Onko näiden tarkoitus olla siis irti sieltä pohjasta niiden tiivisteiden avulla? Se selittäis paljon. Käyntikuntosen pannun ku ostaa käytettynä niin nämä on niitä ihania puolia kun hyvä käyntikunto on niin eri asia eri ihmisille. Ja vielä kun kiireellä tekee talvessa auton ja heittää optimistisena vaan pannun konttiin niin sitten saa taistella päivittäin ku ei tiedä yhtään mitä on tehty ja onko väännetty suuttimet räikällä jatkovarren kanssa paikalleen. Nuita kaasareita jo katselinkin paruzzi kun myy samoja ja vähän vielä edullisemmin.
 11. Ja suuttimet kirjojen mukaan oikeat, ei oo niistä kiinni.
 12. Pallon 2 litrasessa tyyppi nelosessa nämä paikallaan ja puslat on vaihdettu ja korjaussatsi vaihdettu. Silti tuntuu nykivän ja käyvän laihalla. Jostain syystä menin kääntämään tyhjäkäyntisuuttimia 1/4 kierroksen auki ja nyt vetää niin ettei meinaa lestalla pysyä. Onko muilla ollu vastaavia ongelmia ja selviääkö ultraäänellä vai heitänkö kaasuvaijerista pitkälle peltoon ja uudet kaasarit tilalle? Ei viittis enempää rahaakaan noihin enää laittaa jos on jokin tyyppivika.
×
×
 • Create New...