Jump to content

Kharon

Members
 • Content Count

  420
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  typ1/62, typ14/63, typ2/61, typ34/65, 412/'74, typ26/'75

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hyhhyh. Jopa hiukan huono kotitarvehitsari (minä) saa vähän parempaa jälkeä. Ei paljon, mutta kun hioo saumat niin ainakin näyttää paremmalta. :)
 2. Noo, kun käytännössä naapuri osti niin hinta on vähän sellainen epämääräinen käsite. Mutta kahden ja kolmen tuhannen väliin se meni. Tuolla on kuviakin: http://kharon.suomiforum.com/www/kupla2/ Alla illalla pesun jälkeen napattu kuva, auringonpaisteessa tuli vähän turhan jyrkkiä kuvia: varjopaikat mustia ja aurinkopaikat paloivat valkoiseksi.
 3. -62 Kuplan. Ei huono, mutta kaikkea fiksaamista on, katsotaan mitä tulee.
 4. Tämäkin asia ratkesi onnellisesti, minä ostin sen. :) Huvittavin osuus tässä on se, että tuo kuvissa näkyvä talli on linnuntietä 2 kilometriä kesämökiltä. Ei tarvinnut hakea kaukaa, helpotti elämää kovasti. Katsotaan että mimmoinen projekti tästä tulee, ainakin lähtökohta on varsin hyvä.
 5. Harrasteet ovat sitä varten että ne karkaavat lapasesta. :) Kyllä tila tai raha tai perhe sitten rajoittaa kun karkaa liikaa. Nimim. 2 moottoripyörää, 2 kevytmoottoripyörää ja mopo. Kaikkien autojen lisäksi.
 6. Penkeistä että möhkökuplassa on ainakin samantyyppinen kiinnitys penkille kuin Golffissakin, ainakin ykkösversiossa: Edessä yksi piste ja takana yksi molemmin puolin, muovinpala penkin ja kiskon välissä. Mittoja kummastakaan minulla ei ole, mutta sehän selviä mittanauhalla heti kun löytää vanhan Golffin jostain. Kiskojen lisäksi on hyvä katsoa että ei tule liian leveitä penkkejä, Kupla on sisältä kokolailla kapeampi kuin Golf (ja samasta syystä voipi hyvin olla että kiinnityspisteet ovat reilusti leveämmällä).
 7. Kharon

  Sini -66

  Kannatetaan. Nimim. yksi harrasteauto söi akun 3v välein ja latausta kuitenkin oli ~13V. Vaan eipä se riitä, lähempänä neljäätoista pitäisi olla että saa akun oikeasti täyteen. Jossain näin sellaisen luvun kuin 13,8V joka siis pitäisi löytyä akun navoilta, kun laturista tulee täysi jännite eikä ole kuormaa. Muuten jää akku vajaatäytölle ja eliniästä häviää kymmeniä prosentteja.
 8. "vuodesta toiseen" kuulostaa hyvältä ... peruspettymys kun akku on taas vainaa alkaa ohittaa sen että mitä se maksaa. Eikä uusiminenkaan ilmaista ole enää: Ei siitä ole montaakaan vuotta kun Bilteman 6V akku maksoi 77e.
 9. No olipas tosiaan, piti Wikistä katsoa että VIva HA on esitelty jo -63. Sitten etsimään muistilokeroista että onko koskaan tullut vastaan ja tyhjää löytyy: Jos on nähty niin ei ainakaan muista enää. A-Kadetti löytyy, noita oli Töölössäkin silloin kun olin skidi. 70-lukuiset Vivat ovat paremmin muistissa kun siihen aikaan niitä oli vähän kaikilla ja niitä on vieläkin jäljellä kokolailla paljon. Hauskasti Wiki luokitteli Vivan (HA) pieneksi perheautoksi ja Victorin (FB) suureksi perheautoksi, vaikka ei se Victorikaan mikään suuri ollut kun vieressä on Velox (PB). Alkupään Vivalla on kovin yhtäläisyyksiä samaan aikaan esiteltyyn A-Kadettiin ja miksipä ei olisi, GM-tuotteita kun ovat molemmat, vaikkakin mutkan kautta.
 10. Se on nyt ainakin tauolla kun kaupunki pisti puolet puistosta päreiksi kaukolämpötyömaan takia. Valmistuu toivottavasti kaudelle 2022.
 11. Tähän on tietenkin optio 3 eli vaihtaa vilkkuviiksi sellaiseen jossa tämä asia on hoidettu sisäisesti. Vaikkapa -61 juniksessahan on juuri tuollainen vilkku: se vilkuttelee jarruvalon lankaa. Huono puoli tietty on että se on ihan erinäköinen viiksi, voi olla isokin este.
 12. Kokolailla varmasti Mechelininkatu joo. Etualan poikkikatu on Eteläinen Hesperiankatu ja taaempana Pohjoinen Hesperiankatu. Kuvasta oikealle Hesperiankatujen välissä on leikkipuisto jossa itsekin on tullut leikittyä suunnilleen samaan aikaan kun tuo kuva on otettu.
 13. Itselläkin on yksi auto liiterissä, puut eivät homehdu, joten ei se kovin huono ole, mutta auton alle meinasin ison vanerin (jonka alle puut että ilma kiertää välistä), juurikin maakosteuden nousua estämään. , Joskus ensi vuonna sitten näkee että miten se talven kosteilla toimii/ei toimi.
 14. Projektitopic joo ja tiivisteistä kuvia, juuri toissatalvena kasattiin maalauksen jäljiltä *ihan kaikki* tiivisteet takaisin niin on vielä jonkunlainen muistikuva siitä että missä oli minkäkinnäköinen tiiviste.
 15. Biltemasta aina saa, vaan ei enää halvalla, 139e on aika paljon pienestä akusta. https://www.biltema.fi/autoilu---mp/akut-ja-tarvikkeet/akut/amf-akut/kaynnistysakku-6v-77ah-2000029873
×
×
 • Create New...