Jump to content

Anssi

Members
 • Posts

  455
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anssi

 1. Joo vähän kallishan se on jos päiväksi ottaa ja yhdet penkit pesee. Mä olen tehnyt niin että olen kerran vuodessa ottanut 55 eurolla viikonlopuksi ja pessyt kahden auton penkit ja kotoa matot, patjat ja tuolit... Tuossa pesurissa on se hyvä puoli että penkit eivät jää kovin märiksi joten kangas ei kutistu eikä kosteus värjää penkkejä laikukkaaksi. Varsinkin vaalean värisille penkeille ihan ehdoton vekotin.
 2. Hae Kärcher Centeristä Vantaalta viikonlopuksi vuokralle Puzzi 10/1 painehuuhtelulaite. Samalla voi pestä vaikka kotoa matot ja sohvat.
 3. IDF neulaventtiilit 10€ Pallokeulan tankinkorkki 10€ Jotain tupla-Solexien suuttimia, nakkaanko roskiin vai haluaako joku 0€?
 4. Hihnapyörä 120mm eli kuivasumppu mahtuu, käyttämätön MYYTY 911 puhaltimen ilmanohjain 45€ Typ 4 2.0 Kiertokangen laakerit MYYTY Schadek öljypumppu 26mm, kuplan pumppu mutta koneistettu typ4 sopivaksi, en ole kokeillut mahtuuko pyörimään MYYTY Pumpun rautakansi MYYTY Öljykanavan tulpat x2 MYYTY Suodattimen siirtolaippa MYYTY Jäähdyttimen lähto MYYTY 6V pesurin pumppu MYYTY Hyviä puhtaaksi hapotettuja kuplan pyöränpultteja keko 0€ eli annetaan näitä himoitsevalle Käyttämättömät paksutolpan sivuikkunoiden "cal look" tiivisteet 90-luvun loppupuolelta. Edelleen notkeat eli hyvää kumia MYYTY
 5. Ja Kurre, mulla on tällainen tehtaan Digijet manuaali, pistä PM jos haluat kopion
 6. Olin kokeilumielessä aikeissa laittaa typ4 kaasarikoneeseen tuollaisen boksin, onko tosiaan niin että se ohjaa luistia? Mielestäni siitä ei mene edes johtoja minnekään muualle kuin Hall anturille ja siitä pois, kuvittelin että se ainoastaan muuttaa sytytysennakkoa tyhjäkäynnillä jos moottori on kylmä tms.
 7. Joo nyt kun rikokset ovat vanhentuneet voi kai paljastaa että samalla ostokuitilla taisin ainakin neljä eri akselia rekisteröintikatsastaa... sway a way palat taisi loppua tehdasakseleista jo kauan sitten, 90-luvulla niitä oli. Ihan päin v@#tua niihin tosin oli brasilian sepät palat hitsanneet, yhden kolarissa taipuneen joskus rälläköin auki ja sauma ei ollut edes puoliväliin putkea.
 8. Jos minulla olisi kolarikorjaamo tai konepaja olisin aika varovainen mihin laitteisiin CE merkkiä tai vastaavaa todistusta liittäisin, en muutaman satasen projektista haluaisi ottaa mitään riskiä :) Pahimmassa tapauksessa voi joutua vastuuseen jos tulee ruumiita kolarissa ja joku osapuoli saa päähänsä syyttää etuakselin valmistajaa.
 9. Säädettävistä akseleista piti muinoin olla katsastuksessa ostokuitti mukana, Hot Cars ne oli jotenkin hyväksyttänyt tieliikennekäyttöön ja konttoreilla oli ohjeet tästä. Itse ei missään nimessä saanut säätöpaloja hitsata... Ja kyllä, ihan oikeasti tätä tehdastekoisuuden todistavaa kuittia kyseltiin. Ihan hyvä niin, aika toivottomia hitsareita on olemassa.
 10. Jep, melko oleellinen tieto jäi puuttumaan :D Nämä ovat ei-jäähdytetyt etulevyt
 11. Pari uusia Zimmermann jarrulevyjä Porsche 911 / 912 (1965-1969) 100 € 044 9728998
 12. Eikös noi mahtuisi lattian allekin? Koritöiden yhteydessähän voi tarvittaessa vähän muuttaa niitä pienempiä poikittaispalkkeja?
 13. Kondensaattori oireilee yleensä niin että autoa ei saa kuumana käyntiin. Mutta kurkkaappa kuitenkin ensin mikä jakaja siellä on, ennakot vaihtelevat 7,5 ennen ja 10 astetta jälkeen YKK riippuen jakajan mallista... eli tuo 021 905 205 numerosarjan jälkeinen kirjain.
 14. Anssi

  Baja

  Spray varmasti ihan ok mutta Teknokselta yms teollisuusmaalien valmistajilta löytyy kyllä myös 1-komponenttista versiota. Hitsauksen kestäviä maaleja voi kysellä nimellä "konepajapohja"
 15. En ole itse kokeillut kun kumit ovat ehjät mutta tää vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta: VW Tiguanin kumit sopivat suoraan Edit: kuvat kopioitu thesambasta. Toi VW VAG-2Q0498202 suojakumi ilmeisesti käytössä varsin monessa uudemmassa autossa, A4 audissa jne. Luulisi kestävän paremmin kuin kiinalainen.
 16. Pyöräillessä bongattu lumen alta paljastuvaa... 60.20732093368076, 24.894323973922727
 17. Vanhempi akseli on pidempi, napa ei sovi. Laakereista en ole varma ts. en tiedä sopiiko uudempi akseli vanhaan laakeripesään.
 18. Kahdessa edellisessä pallokeulassa oli yli 5 maalikerrosta, raavin molemmat pellille siten että ensin käsittely maalinpoistoaineella ja loput laikalla. V-mäistä hommaa mutta ei siihen kovin erikoisia laitteita tarvitse. Kaiken irtoavan (ovet jne) kiikutin soodapuhallukseen. Lattiat ja runko puhallettiin osittain hiekalla. Jos autossa on vain pari hyvin tehtyä maalikerrosta niin tuohan on turhaa hommaa mutta nää molemmat oli jossain vaiheessa maalattu jollain ferrexillä tms kuralla.
 19. Kiitoksia muistakin vinkeistä mutta tämähän vaikuttaa minun tarpeeseeni oikein hyvältä! Laatikko matkustajan penkin alle ja alkup. radio ja kaiuttimet siihen kiinni. Sopivasti vielä samaa merkkiäkin kuin ovien kaiuttimet. Omat googlaustaidot eivät näemmä riittäneet...
 20. Sori jos sotken ketjua mutta liippaa niin läheltä ettei viitsi aloittaa uutta... onko vinkkejä yhdistelmään alkuperäinen radio ja bluetooth? Eli Blaupunkt ja puhelimesta Tidal?
 21. Mukava tietää että aircooledilta tulossa loput rahat takaisin, pankki ei saanut kaikkia hoidettua. Jännä ilmiö että täällä hyvin aktiivisesti puolustetaan tahoa joka on jättänyt verot maksamatta ja pantannut kuukausitolkulla asiakkaiden rahoja. Ja Keiteleen Koneeseen sellaisia terveisiä että aion asioida jatkossakin mutta ei tämä keskustelu sinunkaan osaltasi ihan asiallista ole.
 22. Juu, siitä menee kalvon toiselle puolelle ilma. Voi vetää muualle ja jos kotelot on huonot ehkä kannattaakin.
 23. En ole aiemmin kiinnittänyt huomiota imu- ja pakokanavien kulmaan. Pakopuoli ei tee kuin alle 70 asteen mutkan, imu kääntyy yli 100 astetta (kuvassa ei näy tietenkään kannen sisään, venttiilit ovat 13 asteen kulmassa eli imukanava kääntyy vielä tuosta kohti kattoa)
×
×
 • Create New...