Jump to content

heikolahjanen

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    JKL

Recent Profile Visitors

637 profile views

heikolahjanen's Achievements

  1. Sääsatelliittini kertoi että olisi kuuma tapahtuma tulossa.
  2. Paljonko on nyt lähtijöitä tieodssa? Yksi tölökki ainakin olis tulossa Jyväskylästä.
  3. Hirveästi tyhjää tilaa sivulla. Ja näyttää liian kliiniseltä ja asialliselta tämä "facebook" teema.
  4. Museoautoissa ei ole talvirengaspakkoa. Helmikuussa näkyy Talviralleissa T-Fordejakin kesäpyörillä.
  5. Oma kuplani oli seissyt myös reilun 20 v. Hyvin pitkälti samalla reseptillä kuin metake sen herättelin ja nyt on ainakin toistaiseksi toimiva kampe. Tankkihan oli täynnä paskaa ja reikäkin siinä oli. Samoin imusarja oli syöpynyt puhki ja pakoputki myös. Kaasuttimen putsailin ja vaihdoin tiivistesarjan ja sytkäpuolen kamat meni kaikki uusiksi. Ajelin n. 700-800 km kesällä, mutta ihan täyttä luottamusta en ole vielä koneelle myöntänyt. Korva on kuulevinaan kaikenlaisia sivuääniä ja jännityksellä odottelen milloin se vanha 1200 antautuu. Ihan kylmiltään "akku kiinni ja bensaa koneeseen" meiningillä ei kannata lähteä yrittämään varsinkaan jos historiasta ei ole mitään tietoa.
  6. Tämä nyt ei liity asiaan eikä mitään auta mutta tulipa vaan mieleen välikevennyksenä:)
  7. Ratsastan samalla topikilla. Tappikeulaan tulossa dropit, ja akseli oli tarkoitus säilyttää vakiona. Huolettaa vähän meneekö liian matalaksi. Vähän mietin saisiko noilla lisäjousilla varustetuilla iskareilla keulaa mahdollisesti pikkaisen ylös jos alkaa näyttämään että mennään liian matalalla? Ja suositteleeko raati niitä caster shimmejä jos perä pysyy vakiokorkeudella? Ainakin vakiona näyttää tuo kupla olevan vähän keula pystyssä kulkeva.
  8. Oma vinkkini olisi että pese ja puunaa auto hyvin ennen katsastusta. Huolehdi että kaikki valot ja jarrut toimii, rasvaile akseli yms. Juttele mukavia inssin kanssa. Kun auto vaikuttaa päällisin puolin siistiltä ja fiksulta ja huoltotoimista on selviä merkkejä niin katsastusmieskin saa positiivisen vaikutelman että kaveri huolehtii autostaan ja ehkäpä samalla vähän löysää pipoaankin mahdollisten harmaalle alueelle kuuluvien pikku juttujen osalta. Tuolla keinolla mulla ei ole ollut ongelmia madalletun volkkarin kanssa.
  9. Joo sama kampe. Näemmä kuvien linkitys meni ketuilleen. Tuo laite on ollut ilmeisesti jonkun pärrän hinauksessa kun siinä oli joku pyörätapahtuman tarra. Herran jösses sentään, kaikenlaisia kopperoita sitä on valmistettukin kun noita linkkejä katselee.
  10. Lappeenrantalaisen karavaanikaupan pihassa makoilee tuollainen helmi. Tulisi varmaan aika helposti kuplankin perässä.
  11. Kyllä Ifilläkin sai osakaskon kuplaan.
×
×
  • Create New...