Jump to content

portu

Members
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suur-Kouvola
 • Ajoneuvot
  T2 westfalia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Löytyy varmasti kumisiakin, muistelen jotain tuollaisia kähmineenikin. Tietysti mitat pitäisi olla. Täytyy katella hyllyjä..
 2. Itekin alan lämpenemään v8 hiljalleen, muutama vuosi sitten en ees aatellut. No aika näyttää mitä harrastetaan vai harrastetaanko mitään.
 3. Pistetään hetken mielihäiriössä museoitu jenkkituonti westy myyntiin. Auto on erittäin hyväkorinen, ei ole hitsattu ja ei tarvitsekaan. Täysin virheetön ei ole, maalaus on jo matta ja kulunut. Hyvä melko orkkis kunto. Kone type4 1,7 tupla lortot ja elektroninen jakaja. Edessä matalemmat olat. Leimaa 2024 saakka. Sijaitsee Kouvolassa ja hinta kun tarvii laittaa niin 32900euroa/vaihdossa vois käydä jokin mielenkiintoinen kapistus, kun välirahasta sovitaan. Yv. tavoittaa, en jouda turisemaan puhelimessa hirveästi.
 4. Onko tuo sama kuin 2,1wbx:ssä? Siinä muistaakseni 228 kanssa. Se kestääkö paremmin??
 5. Nyt kyllä oon samaa mieltä. Kyllä tulee halvemmaksi ostaa valmis auto, sellaisen saa noin 25-30000e. Tuon hitsaus työt, maalaus, sisusta yms. on paljon kalliimpi teettää tuosta. Toki jos itse tekee niin sitten, mutta ei sekään halvaksi tule ja omat tunnit on ilmaiset. Toki jokainen tekee miten haluaa ja mistä haluaa.
 6. Muistaakseni yksi entistäjä tuon kanssa taisteli ja ei muistaakseni hyvää keinoa löytänyt. Murenee tuo aika helpolla pieneksi pölyksi, jos rassaa kovemmin.
 7. Hankala löytää hyvää. Voisiko korvata myöhemmällä? Voi olla helpompi tie uudempi versio laittaa, jos mahdollista. Onnea etsintään!
 8. On vaan nopee heittää se tiskille sillä viivakoodi/osoitekortilla. Lisäksi se tulostuu parilla klikkauksella siinä samalla. Jokainen tekee tyylillään.
 9. Minusta tää postitus on kätevää nykyään. Toki pitää kytätä oikean kokoinen laatikko, jotta menee määrätyllä rahdilla. Itse en edes automaattia käytä, kun sen voi lähikioskin tätsylle viedä myös. Toki tekee ja tulostaa osoitekortin kotona jo valmiiksi laatikon kylkeen. (hinta sama kuin automaatilla). Ei tarvii vastaanottajan kiukutella rahdista, kun lähettäjä on sen jo maksanut. Toki lähettäjän pitää miettiä jo valmiiksi laatikko mihin mahtuu ja paljonko sen lähetys maksaa, sitten ottaa rahat pois kaupan teon yhteydessä jo. Minä olen toiminut näin jo vuosia ja lähettänyt satoja paketteja, ilman ongelmia. Matkahuoltoa vältelty jo pitkään.
 10. Ajaton kupla kalenteri magneettinen. Sijaitsee Kouvolassa ja ei maksa mitään. Postituksesta otan euron plus kulut tilille. Yv. tai nolnelnol5o74681
 11. Kyllä se vaikuttaa mädältä koteloista, mut haittaako tuo nyt autossa, jolla ajetaan naurettavan vähän ja kuivalla kesäisellä säällä? Turvatonhan tuo on joka tapauksessa. Toki se muhii siellä kivasti. Kyllä se kolmosella alkava on kohtuu hyvä tarjous noilla spekseillä minusta. Itse en välttämättä lähtisi vaihtamaan koteloita kuitenkaan, vaikka se paras vaihtoehto olisikin. No jokainen tekee mitä tekee ja kuinka haluaa, mutta tuntuu ettei projektit ole oikein kovassa huudossa parhaillaan. Lienee harrastajat laiskistuneet (minä mukaan lukien).
 12. paineputki heittää ölpät pihalle ehkäpä. Ei tuosta sotkusta selvää saa oikein, mut sotkun perusteella paineella tullut. Ei oo itelläkään noita dieseleitä ollut, wasserboxereita ainoastaan.
 13. Tölkkifoorumi käyttöön, siellä on jotain tallinnan läheltä olevia. Siellä on rescue topiccikin, johon voi ilmoittaa ongelmia. Päälliköt auttaa tai pistää viestiä eteenpäin. Ite en muista enää nimiä..
×
×
 • Create New...