Jump to content

portu

Members
 • Posts

  285
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suur-Kouvola
 • Ajoneuvot
  T2 westfalia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

portu's Achievements

 1. Varhaisia (-68) on korinvärisillä kojelaudoilla.
 2. Minulta saa halvemmalla nostokattoisen. Ei nää hinnat enää ylöspäin voi mennä, ostajia ei oo näihin hintoihin.
 3. Näin se vaan on, uusi kaikki ja pääset helpommalla. Mistäkö tiedän, koin saman 15v. Sitten samanvärisen/ikäisen kanssa. Pikku hiljaa uusin osa kerrallaan ja lopulta kaikki melkein vaihdettu->toimii. Kuitenkin tosi halpa uusia putket ja letkut, eikä tarvii miettiä enää asiaa.
 4. Kattelin samaa! Pitää varmaan nostaa westyn hintaa, ku uudemmat on jo samoissa hinnoissa😆
 5. Saa ne puhelimesta koneelle sitten ku tyhjentää kuvia.
 6. Puhelimella saa helposti suoraan tänne, en oo moneen vuoteen ollut ku puhelimella palstalla.
 7. Missäs Kouvolassa pyörii? Samoilla nurkilla pyörinyt jo 15vuotta itekin. Itellä kanssa kaverit turun suunnilla. Ois vaikka mukava nähdä auto ihan livenä, jos lähellä kerran on. Kuun viimeisenä sunnuntaina on kahvit klo 18, katajaharjun shellillä. Siellä tapaa paikalliset ilmavaivaiset.
 8. portu

  Ahistaako?

  Nii kuplalla myrkytät itsesi😁 Lisäksi tulee vetoa, ku ikkuna raollaan.
 9. Jos on jarrut vanhat, vaihtaisin kaikki putket ja letkut, helpoin homma ilmata yms. ku kaikki uutta. Se rungon putki on pahin vaihtaa ja sekään ei kauhean paha. Eikä maksa ees paljoa koko show. Sit on hyvät kaikki.
 10. Kysäse heikki naapurilta.. Löytyy kaikenlaista häneltä. Jos et tiedä/saa selville, niin voin kysäistä tarvittaessa.
 11. Tiedän maalareita, mut hinta on tietysti toinen asia. Jos kiinnostaa niin selvitellään lisää. Uskoisin et kuitenkin sopiva hintakin löytyy.
 12. No en muista onko kiinalainen vai mikä, mut juurikin kyseisiä pultteja olen niillä avannut. Yksi tais mennä paskaks ku jotain oikein paskaa koitin avata. Kyllä sen kiinalaisenkin pitäis pystyä, mut pitää olla sopivan tylppä se pää, jottei pääse pyörähtämään. Voi olla et joutuu poraamaan kannat veks, jos on oikein pahasti kulahtanut pultti. Varsin ikävää hommaa kuitenkin se on.
 13. Tämä löytyy edelleen tallista, voisi vaihtua esim. junikseen tai johonkin ihan muuhun. Tarjouksia toki otetaan vastaan ja mahdollisissa vaihdoissa mietitään väliraha tapauskohtaisesti. Edelleenkään ei ole pakkomyynnissä.
 14. Muistat oikein, minulla ainakin on iskumeisselissä sopivia päitä.
×
×
 • Create New...