Jump to content

portu

Members
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suur-Kouvola
 • Ajoneuvot
  T2 westfalia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mistähän löytäisi eristebakeliitin imusarjan ja dellorton väliin? Yksikin riittäisi, yksi jo on. Kuvan mukainen tai vastaava. Uusikin kelpaisi, mut en vaan keksi millä hakisin/hakusanaa siihen. Kouvolassa tarve, mut posti kuskaa kirjeessä tarvittaessa. nolnelnol 50746kasi1 tai yv.
 2. Tarkkaan en ole kyseiseen lukkopesään ja kiinnitykseen perehtynyt, mutta saa haittoja vaihtamalla nykyiselle avaimelle toimimaan. Jostain vain haittoja metsästämään tai jos on paljon vanhoja lukkoja jemmassa niin saa niistäkin osia otettua. Todennäköisesti lukko jollain sokalla paikalla, ainakin tölkissä on putkisokka pitämässä pesän paikalla. Sisältää pieniä jousia, joten jossain mukavalla alustalla kannattaa alkaa puuhaamaan.
 3. Omaan - 72 piti laittaa uudemman levyt, painin saman asian kanssa joskus.. Muistaakseni ehkä satulatkin.
 4. Ei kuulu olla täytettä. Sauma pitäisi olla samanlainen ku vaikka kylkipellissä, etulokarissa. Näkyvä sauma siis.
 5. Löytyy varmasti kumisiakin, muistelen jotain tuollaisia kähmineenikin. Tietysti mitat pitäisi olla. Täytyy katella hyllyjä..
 6. Itekin alan lämpenemään v8 hiljalleen, muutama vuosi sitten en ees aatellut. No aika näyttää mitä harrastetaan vai harrastetaanko mitään.
 7. Pistetään hetken mielihäiriössä museoitu jenkkituonti westy myyntiin. Auto on erittäin hyväkorinen, ei ole hitsattu ja ei tarvitsekaan. Täysin virheetön ei ole, maalaus on jo matta ja kulunut. Hyvä melko orkkis kunto. Löytyy jääkaappi (sähköinen) retkeilyä ajatellen. Kone type4 1,7 tupla lortot ja elektroninen jakaja. Edessä matalemmat olat. Konin punaiset iskarit ja uudet satulat edessä mm. Osaa saa mukaan jonkin verran (dellorttoja 4kpl, uusia vaijereita, takanavat yms.) Leimaa 2024 saakka. Sijaitsee Kouvolassa ja hinta kun tarvii laittaa niin 32900euroa/vaihdossa vois käydä jokin mielenkiintoinen kapistus. Yv. tavoittaa, en jouda turisemaan puhelimessa hirveästi.
 8. Onko tuo sama kuin 2,1wbx:ssä? Siinä muistaakseni 228 kanssa. Se kestääkö paremmin??
 9. Nyt kyllä oon samaa mieltä. Kyllä tulee halvemmaksi ostaa valmis auto, sellaisen saa noin 25-30000e. Tuon hitsaus työt, maalaus, sisusta yms. on paljon kalliimpi teettää tuosta. Toki jos itse tekee niin sitten, mutta ei sekään halvaksi tule ja omat tunnit on ilmaiset. Toki jokainen tekee miten haluaa ja mistä haluaa.
 10. Muistaakseni yksi entistäjä tuon kanssa taisteli ja ei muistaakseni hyvää keinoa löytänyt. Murenee tuo aika helpolla pieneksi pölyksi, jos rassaa kovemmin.
 11. Hankala löytää hyvää. Voisiko korvata myöhemmällä? Voi olla helpompi tie uudempi versio laittaa, jos mahdollista. Onnea etsintään!
 12. On vaan nopee heittää se tiskille sillä viivakoodi/osoitekortilla. Lisäksi se tulostuu parilla klikkauksella siinä samalla. Jokainen tekee tyylillään.
×
×
 • Create New...