Jump to content

portu

Members
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suur-Kouvola
 • Ajoneuvot
  T2 westfalia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämäkin ehkäpä hoidossa.
 2. Saa sopimaan, mut ei oo ihan "virallisesti" kiinnitettävissä. Menee puskurirautojen väliin.
 3. Pystärikuplan koukulta vaikuttaisi.
 4. No niin tulkaas ostaa pois! Muutoin pitää laatikoida takaisin vintille jemmaan, mitä en mielellään tekisi. Vaihdetaankin johonkin "hyödylliseen", vaikka kattotelineeseen tai jotain ihan muutakin käy. Tarjoa!
 5. Kuplan puskimeen ovaali ikäisestä johkin 70-luvun taitteeseen arviolta.
 6. Kasa joutavaa kamaa. Koko kasa 50e noudettuna, pienemmissä erissä katsotaan hintaa kohteen mukaan, suurin osa on 5-10e/kpl. Lisäksi on laseja ja ihan hyvä tankki pystäriin. Vaihteenvälin lyhennin myös löytyy. Kapselit ja yksi nokka myyty! Sijainti Kouvola. nolnelnol5074681
 7. No joo, kyllähän se kaappi kaukana on konehuoneesta. Yleensä sulake ois idea laittaa. Lähinnä tuo mihin se akku kantsii laittaa piuhoja kun pitää kuitenkin vetää.
 8. Tätä hainkin hiukan. Paksu kaapeli on tietty hiukan hankala maskeerata mm. läpikävelyn kohdalla. Jostain syystä olen ymmärtänyt, että jääkaapit nirsoja kaapelin koon suhteen ja pituuden myös. Siksi arvon tätä. Tosin ei akkukaapelin vetokaan oo kivaa pitkästi.
 9. Eli mihin ois järkevä sijoittaa akku? Vetää pitkät johdot mutkien kautta konehuoneeseen jääkaapilta vai sijoittaa akku lähelle kaappia? Paljonkohan pitäis olla neliötä johdossa, jos vaikka 5metriä joutuisi jääkaappi johtoa vetämään konehuoneeseen saakka? Relehän sinne erottamaan tulee tietysti, mutta järkevät sijainnit kiinnostaisi. Kuskinpenkin takana tai kippipedin alla ois sisällä mahdollista laittaa tuo akku, liekö järkeviä paikkoja? Jääkaappi tulee westfalian kaappiin hantinpenkin taakse piiloon.
 10. Jos vaikka laittais myytävät tuotteet ensin esiin, eikä ilmoitusta että myydään talli tyhjäksi.
 11. Aloitetaan kettuilu het! Mitähän on myynnissä? 😁 Hintakin puuttuu, joten tarjoon euron🤔
 12. OBO 6900,00, sijainti Oulun suunnilla. Lukee kyllä ilmoituksessa.
 13. Noi peltiset tötteröt on helppo poistaa, halkeavat kahtia helposti. Imulämmitysputket löytyy varmaan kaikista äänäreistä ja ei saa poistettua oikein järkevästi.
×
×
 • Create New...