Jump to content

portu

Members
 • Posts

  349
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suur-Kouvola
 • Ajoneuvot
  Kuusnepa juna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

portu's Achievements

 1. Nimenomaan, se etulevy on korkeampi. Se kun nousee niin selkänoja kippaa myös hieman oikeaan suuntaan, mikäli oikein muistan.
 2. Droppit eteen ja takapää on jo voipunut, ei tarvii tehdä mitään. <-tää oli mun museoidussa. Mahdollisesti hiukan säätää takapäätä latoista, jos tarve. Tuolleen tulee paras ja ei edes näytä madalletulta. Näyttää tuolta anssin pallon korkeudelta kutakuinkin.
 3. Ite kuulun kans ei face,insta yms. Porukkaan. Välillä ärsyttää kun kaikki on facessa, mut kun en käytä ni en tiedä mistä jään paitsi. Tieto lisää tuskaa.
 4. Tölkkiin oon joskus vanteiden kanssa taistellut. Ensiksi joutuu vaihtaa pinnapultit taakse, onnettoman lyhyet orkkikset (ei mahdu speisseri mitenkään). Vanteen speksit 7" leveä ja et 25 on todella passeli, on vaikea löytää näillä spekseillä. Eli mersun vanteethan näihin yleensä tungetaan.
 5. Homma hoidossa ja kohtapuoliin jo tehtykin. Kiitos kaikille tarjoutuneille ja vinkanneille.
 6. Tuo oli alkuperäinen kysymys, otsikko on mitä on. Vastaus on jo saatu ja tiedostettu.
 7. Mielestäni puhuttu levyjarrullisista kokoajan, joten silloin ei jako muutu. 71-72 levyt ja satulat erilaiset ku myöhäisen, mut napa on sama 5x112.
 8. Vaihdat myöhäisen satulat ja levyt. Sillä selviää.
 9. Voisin ostaa flippaus palveluksen rahaa vastaan. Irroitan olat kyllä irti ja tarvittaessa purettuna laitan pakettiin tai kokonaisina. (Laikkailu ja kaivertelu siis lähinnä tarpeen) Posti kuljettaa paketin, joten sijainnilla ei niin suurta merkitystä. Ison meren toisella puolen saa työn noin 200e-300e, mut en viitsi niin kauas lähettää. Korvaus sovitaan ja postit maksan tietysti. Yv.tavoittaa Terv. Joni/Kouvola
 10. Onko tuossa kuvassa kumpikaan -65 junan moottori? Eikös se oo musta pyöreä, sellainen ainakin omissa laatikoissa pyöri. Numero tais olla 2119551110 one year only kait.
 11. Löytyiskö joltain kahta 4,5" musta/kiillotettua replica vannetta? Vaihdossa saa kaksi 5,5 vannetta tarvittaessa. Omani on kunnoltaan uutta vast. Uusia saa kait, mut koitetaan oisko jäänyt muutama nurkkiin jollekin. Yv tavoittaa ja tarve Kouvolassa. Myös puhelimitse nolnelnol-5o74681
 12. Sen työkalun pallopäästä smirklaa päätä tasaiseksi, mut ei liikaa. Menee uraan mut pidin ei vastusta tällöin.
 13. Lisäksi huomasin et oli aiemmin yks prikka väärällä puolella ja piti vielä uusikin irroittaa kertaalleen. Tyhmänä luotin et ois oikein ollut kasattuna, ei ollut.
 14. Joo niin on edessä, mut sorvailin työkalun kuulan päästä tasaiseksi. Mahtui paikalle tällätavoin, muutoin ois pitänyt jotenkin työstää laakeria/sitä pidintä. Laiskana en siihen lähtenyt, oli mukavampi smirgelillä tasoittaa hieman pattia.
 15. Saa ehjänä tuolla sarjalla, juuri tein pariin otteeseen tuon homman.
×
×
 • Create New...