Jump to content

portu

Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suur-Kouvola
 • Ajoneuvot
  T4 multivan ja paksutolppa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. portu

  Dropit ja jarrukilvet

  Pallokeulasta kyse siis. Puuttuuko katsastuksessa jarrukilpien puutteeseen? Vai pitääkö alkaa miettimään myös niiden laittoa? Miten dropeilla ajavat ovat toimineet?
 2. Täyden veron autoista saa edelleen, mut pakettiautosta ei saa, kuin veron maksulla. Kaikki onnistuu, kun on asiallisesti tehty.
 3. portu

  LosKinkeros at HöpöHeka

  No perkules, poika tarttis just sellaisen..
 4. portu

  LosKinkeros at HöpöHeka

  Ihan kuin nosto-oven nurkassa ois varhaispallon keulamerkki!?
 5. Lodjujakin on pari lattialla pyörimässä..
 6. Moi! Löytyy kuplani numeroitu 34hv. Ei ehkäpä myyntiin, mut lainaksi joutaa. Pitäis päristä kyllä ok. Kokonainen on kaasareineen ja putkineen. Myös lohkoja löytyy ja putsareita melkein riesaksi asti. Terv. Joni
 7. Takaveto tölkissä ei ole 15" missään mallissa!
 8. Vanteissasi on pyöreä keskireikä ja 6"leveät, ne kertovat et syncrosta. 5,5" on tölkin vakiot ja keskellä piparkakun muotoinen keskiö. Palliksen vakioista en tiiä, kun en ole myöhäispalloa ikinä omistanut. Veikkaan kuitenkin et vakio tölkin vanteet on samat lähes. En muista nähneeni tölkin 16" vanteissa kapseleita ja muistelen ettei sovi kapselit. Lisäksi 16" tölkin vanteet maksaa tänäpäivänä jo reilusti, et muita katselisin. Nuo syncron vanteet ovat ehkäpä hienoimmat "vakio"vanteet, käyttäisin niitä, jos pitää orkkis pelleissä pysyä.
 9. Ja syncrosta peräisin jopa.. Niin ja 5x112 jako on.
 10. portu

  Kattokaas mikä on myynnissä....

  Ai että vielä sisällä ollut aina. No ovipahvi näyttää siltä kuin ois ollut pihalla ja vuosia. Toki tuohon hintaan kannattaa hakea, mut en tonttua maksais välttämättä. Ohuttolpat on kuitenkin kunnossakin sen verran halpoja. Jopa paksujakin saa parhaimmillaan kolmella donalla.
 11. portu

  -58

  Vaihda päädyt, helpompi kuin tuota leikata ja liimata. Tuo on kuitenkin peltikotelo vain. Päätyjä täällä joku kaupittelee täälläkin. Itellä on ainakin vaihdettu päädyt ja minusta fiksuin tuohon.
 12. -puhallinkoppa (1,2) 20e -tankki 30e (muutoin hyvä, pohjapuoli kaipaa käsittelyä. Sisus hyvä) -akun kansi 15e -takaluukku -65 (suora, lievää ruostetta alareunassa) 50e -hansikaslokeron kansia useampi 15e/kpl -6v startteja muutama 40e/kpl (toiminta takuu koitetaan antaa) -ilmanputsareita muutama 20e/kpl -65 vaihdelaatikko vetareineen rumpuineen 120e -mittariston paneeleita 15e/pari -jotain muutakin on mitä en muista.. Sijainti Kouvola nol4nol507468yks Saattaa kulkeutua johonkin myös.
 13. Komppaan edellistä! Paras konttori seudulla. Katsotaan et auto on kunnossa, eikä ihmetellä joutavia. Minusta on tärkeämpää pitää jarrut kuosissa ja auto asiallisena. Näin myös konttorilla minusta ajatellaan.
 14. Jos jollain sattuu olemaan ylimääräiset kohtuudella levitetyt 15" umpivanteet, niin vois kiinnostaa. Ei mitään hirmuleveitä siis. -63 kuplaan siis. Tarjoa yv. ja posti kuskaa tarvittaessa.
 15. Todella hyvät vanteet, mutta kapselien "nystyrät" hiottu. Myös on laitettu joskus vanhempien kapselien kiinnitteet, joten reiät niistä jää. Muutoin tosi hyvät, oikeastaan ruosteettomat, kevyt puhallus tai hionta. Kpz leimat näyttäis olevan myös. Näissä ei myöskään ole renkaita päällä, eli lähetyskin onnistuu edukkaasti. Sijainti Kouvola Nolnelnol5074681 Hinta 50e/kierros Näyttää näköjään olevan väärässä osiossa, joku yp vois siirtää.
×