Jump to content

portu

Members
 • Posts

  268
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suur-Kouvola
 • Ajoneuvot
  T2 westfalia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

portu's Achievements

 1. Juuri näin. Omassa samanlaisessa, mut kokopunaisilla vilkkuvilla valoilla olevassa välimallissa oli uusi 34hv ja sähköryyppy. Auto - 60, mut 61-mallia siis. Toki jossain karvalakeissa on voinut olla käsiryyppy pitkään jälkeenpäinkin.
 2. Juuri näin, minulle kävi kämmi ku oli museoauto ja tietysti liikennekäytössä. En pitänyt kiirettä vakuutuksen kanssa ku oli talvi ja "seisonnassa". Muistuttivat kyllä parin päivän ylityksestä ihan kivasti, en muista paljonko.
 3. portu

  Baja

  Eikös tuu nivelien kaa ongelmia? Kuplassa taitaa olla pienemmät nivelet ku palliksessa, toki voin olla väärässä.
 4. Tuo on ehkäpä totta, vaan saa siinä vaivaa nähdä et tuon hakee traikulla kotiin. Enkä usko et kukaan tuosta edes tonnia saa, vaikka kuinka haluaisi, osina ehkä. Eli se rahanahne saa kyllä nähdä vaivaa ja ei pääse tuntipalkoille, vaikka haluaisi.
 5. No miksi sen voi romumiehelle "antaa"? Jotenkin ihmetyttää nää romuksi uhkailut, harva toteuttaa kuitenkin. Itse myisin osina. No tee kuinka haluat, omasi on.
 6. Minulla on just tuollainen biltsu hyllyssä, jossa ei napaisuuksia merkitty. Oli hetken bussissa, mut otin pois, ku luin et vois hajoittaa elektronisenjakajan. Tuntui kuitenkin, et ois jotenkin paras puola. En kuitenkaan viitsi lähteä testaamaan jakajan kestoa.
 7. Saattaa sopia, mut et jotain 25 luokkaa ois parempi. Mersuissa on sellaisiakin, mut hiukan harvinaisempia.
 8. On nostin, mut joutuu sen 150km ajamaan Kouvolaan😁
 9. Mistähän löytäisi eristebakeliitin imusarjan ja dellorton väliin? Yksikin riittäisi, yksi jo on. Kuvan mukainen tai vastaava. Uusikin kelpaisi, mut en vaan keksi millä hakisin/hakusanaa siihen. Kouvolassa tarve, mut posti kuskaa kirjeessä tarvittaessa. nolnelnol 50746kasi1 tai yv.
 10. Tarkkaan en ole kyseiseen lukkopesään ja kiinnitykseen perehtynyt, mutta saa haittoja vaihtamalla nykyiselle avaimelle toimimaan. Jostain vain haittoja metsästämään tai jos on paljon vanhoja lukkoja jemmassa niin saa niistäkin osia otettua. Todennäköisesti lukko jollain sokalla paikalla, ainakin tölkissä on putkisokka pitämässä pesän paikalla. Sisältää pieniä jousia, joten jossain mukavalla alustalla kannattaa alkaa puuhaamaan.
 11. Omaan - 72 piti laittaa uudemman levyt, painin saman asian kanssa joskus.. Muistaakseni ehkä satulatkin.
 12. Ei kuulu olla täytettä. Sauma pitäisi olla samanlainen ku vaikka kylkipellissä, etulokarissa. Näkyvä sauma siis.
×
×
 • Create New...