Jump to content

portu

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suur-Kouvola
 • Ajoneuvot
  T2 westfalia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nyt hakemaan auto pois! Jos löytyy dropit ja ehjä hyvä runkokone niin tää ois hyvä. Toki tuo 1300 on elvytettävissä varmastikin, kunhan jaksaa tutkia läpi perusjuttuja.
 2. Löytyikö kapseleita? Hyville ois käyttöä vieläkin.
 3. Tolvanalla ois nostokattoilmajäähy, meniskö se? Mahtuu budjettiin tosi hienosti. Jää reilusti rahaa laittoonkin! Myyntipuolella ilmoitus.
 4. Laitoin yv:tä ja muutaman kuvan s-postiin.
 5. Myyntipuolella ois -72 haitari kupla. Tosin siinä on makaavat loksut. Osuu budjettiinkin.
 6. Velipoika aatteli et vois myydä alkuperäisellä haitarilla olevan lookkerin pois. Käy, mutta tehoton->kone vaihtoon? Katsastus kylmänä ollut noin 6kk -1300 kaksreikä kansilla -haitarin päällinen huonohko -sisusta kohtalainen (eri värejä) -makaavat etuloksut (uudet reprot) -kori ei hyvä, muttei huonokaan Katsastettu tällaisena -jarruja uusittu varmaan lähes kaikki -5,5" tähtivanteet ok renkailla -uusi 12v laturi ja säädin myös -jalopuu ralliratti -mukaan hyvät -62->takavalot myös Hp.1800e/varmasti hintansa väärti Sijainti Salo Nolnelnol-5837674 Kuvia voi kysellä numerosta, yv. Voin jotenkin yrittää välittää eteenpäin. Ei osina, ei paikkaa purkamiseen vaan kokonaisena.
 7. Jos tarkoitat öljynpaine anturia ja sen "jatkoa" niin siitä lähtee varmaan tieto öljynpaine mittarille. Laturinjalassa vois olla jonkinlainen huohotinlähtö ehkä.
 8. Löytyy takapenkin istuinosa, ehjällä kankaalla.
 9. No joo, tiedän tuonkin. Ei oo välii kumpia ovat tai vaikka sekasarja, jos kunto hyvä. Löytyykö sinulta? Museoautoon tulossa, kunto sen mukainen.
 10. Juu, samat mitkä menee tölkkiin myös. Hintaa saisi olla kyllä vähemmän. Mahdollisesti vaihdossa välirahaa vastaan uudet kupukapselit myös. Pidän kuitenkin niitä aikapaljon arvokkaampina.
 11. Hyväkuntoisia haen, välttävät saa vaihdossa. Auto on 5x112 jaolla, ei siis kupukapseleita. Kuplan 4x130 jakoiset. Tarve Kouvolassa, yv. Tavoittaa
 12. Vie verhoilijalle, hinta on halpa minusta. Vai onko tuo ainoastaan työ? Jos työ ja tarvikkeet hinta tossa 700e niin vie sinne.
×
×
 • Create New...