Jump to content

portu

Members
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suur-Kouvola
 • Ajoneuvot
  T2 westfalia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tällä mennään, kun ei kuplaakaan ole.
 2. "Myydään" 6kpl rottaisia kapseleita Hinta 15e posteineen. Kaikissa siis virheitä jollain tapaa, mutta ihan jopa kohtalaisen setin vois saada vielä. Kouvolassa sijaitsee ja yv tavoittaa. Nolnelnol-5074681
 3. Jäiskö ryyppy päälle? Himmaako pidemmän ajon jälkeen? Toki vaijerikin voi hieman jumittaa tai puuttuu vaikka joku palautus jousi. Onhan tuohon vaihtoehtoja..
 4. Koska aletaan purkaa tölkkiä? Tullut muutama "tyhjennettyä". Tuossahan ois kivaa kamaa kuitenkin! Velipoikaa vois kiinnostaakin, jos toisella kopalla ois hyvän hintainen setti. Mut puretaan tuo pois kuleksimasta toki ensin!
 5. Hmm. Ei näytä ehkä noin hullulta runkopalkin kanssa, mut oisko mustassa jotain outoa sitten. On tuo viistokappaleen ihme kolokin outo minusta ainakin. Runkopalkkihan on tuosta kohtaa umpinainen, vaikka keskellä ei olekaan. Veikkaus et tuo viistokappale on kuitenkin väärä, koska en ole juniksessa muistelmien mukaan tuollaista upotusta nähnyt ennen. Viisaammat jatkakoon..
 6. Velikin sai kuplan pois myytyä, joten tavaraa jouten. -pystärin tankki (hyvä muistaakseni)20e -ohuttolpan lasit, paitsi tuulilasi 20e/kasa -makaava loksu oikea (orkkis ja hyvä)100e -kupukapselit (uudet repro) 180e Tai kaikki yllä olevat tasan 250e/nouto Sijainti Kouvola, yv. tai nolnelnol5074681
 7. Löytyikö kapseleita? Hyville ois käyttöä vieläkin.
 8. Tolvanalla ois nostokattoilmajäähy, meniskö se? Mahtuu budjettiin tosi hienosti. Jää reilusti rahaa laittoonkin! Myyntipuolella ilmoitus.
 9. Laitoin yv:tä ja muutaman kuvan s-postiin.
 10. Myyntipuolella ois -72 haitari kupla. Tosin siinä on makaavat loksut. Osuu budjettiinkin.
 11. Jos tarkoitat öljynpaine anturia ja sen "jatkoa" niin siitä lähtee varmaan tieto öljynpaine mittarille. Laturinjalassa vois olla jonkinlainen huohotinlähtö ehkä.
 12. Löytyy takapenkin istuinosa, ehjällä kankaalla.
 13. No joo, tiedän tuonkin. Ei oo välii kumpia ovat tai vaikka sekasarja, jos kunto hyvä. Löytyykö sinulta? Museoautoon tulossa, kunto sen mukainen.
 14. Juu, samat mitkä menee tölkkiin myös. Hintaa saisi olla kyllä vähemmän. Mahdollisesti vaihdossa välirahaa vastaan uudet kupukapselit myös. Pidän kuitenkin niitä aikapaljon arvokkaampina.
×
×
 • Create New...