Jump to content

portu

Members
 • Posts

  392
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suur-Kouvola
 • Ajoneuvot
  Kuusnepa juna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

portu's Achievements

 1. Perskules, alkoi tytöt piinaamaan minuakin.
 2. portu

  Bug in finn 24

  Nyt asian ytimessä, mielestäni myös nukutaan autossa tai teltassa. Hotelliin voi mennä joskus muulloin. Kuplalla jos tulee päiväks niin ajaa sit hotellille lähipaikkakunnalle, jos sänky tarvitaan. Tai sit hommataan paku sen kuplan tilalle, et pääsee tunnelmaan.
 3. portu

  Bug in finn 24

  No mites messilä hollola, ei ehkä kaikkein keskeisin sijainti. Näyttäis olevan tasainen ja ilmeisesti on mökkejäkin tarvitsijalle. Onko esim hämeenlinnassa jotain leiripaikkaa? Jokin keskeinen paikka hyvä. Sappeehan se oli, ihan hyvä sekin oli minusta. Joutaahan sitä hiukan kävelemään ees ja taas. Voihan aluetta rajata niin ei leviäminen ala ärsyttää->tarviiko jokaista örveltäjää ees nähdä?
 4. portu

  Bug in finn 24

  No joskus on ollut tölkkifoorumin päättäjäiset Hollolan messilässä, mut en sen enempi tutkinut nurkkia pätevyydestä. Mielestäni oli muutaman vuoden takaa pälkäneellä hyvä paikka. Toki jossain jyväskylän nurkilla vois olla ihan jees. (Siellä tosin taitaa olla jo tapahtuma). Ei himoskaan huono sijainnin puolesta oo. Mikkelikin ihan jeppis. En tosin tiedä onko jokin syy miksi on aina menty takaisin ruovedelle?
 5. portu

  Bug in finn 24

  Nyt mentiin ihon alle😆. No tarkoitin et tyyliin Lappeenrannasta on yhtä pitkä matka kuin Porista tai Helsingistä ja Oulusta. Ja en vaadi täyttä hotellitasoa, voin mennä vaikka tornihotelliin sitä varten. Olis ees joku tapahtuma alle 200km päästä ja. Ei tuollaisiin tapahtumiin aika riitä ruuhkavuotisella, ilman minkäänlaista tukiverkkoa. (Hyvä ku töissä pystyy käymään).
 6. portu

  Bug in finn 24

  Juu ja vois olla myös hiukan idempänä, aina kaikki tapahtumat tampereesta länteen. Pälkäne, jämsä esim. paljon keskeisemmällä sijainnilla.
 7. Hyvin vähentää kitkat katupölyä ja maailma muuttuu sähköiseksi haluaa tai ei (en omista sähköautoa, ei lähiaikoinakaan). Liikenneturvallisuus on pääasiassa ratin ja penkinvälissä, ei ole yhtä oikeaa ratkaisua siihen asiaan. Säännöt on sääntöjä, järkeviä tai ei. Jos kämmää/arvioi väärin niin on syytä katsoa peiliin, kaikki me niin joskus teemme.
 8. https://m.tori.fi/vi/123088128.htm Tuossa olisi tarjolla.
 9. Minulle teki pohjanmaalla yks tyyppi. Teki ihan ok homman ja oli halvempi kuin ulkomailta reilusti. Ihan viime talvena tämä tapahtui.
 10. Oon samaa mieltä flippauksesta, itseasiassa en edes laittais säätöpaloja itelle. Omassa on säätöpalat myös, mut flippaus on se oikea madallus volkkariin.
 11. Itellä ei possun vanteita ja madalluskin erilainen ehkäpä. Renkaat takana 195/65r15 ja edessä 175/55r15, kantavuus pitää olla yli 80 vähintään (ainakin minulla) riippuen mitä otteessa lukee painoina. Itellä jouten 165/65r15 (2kpl) renkaat riittävällä kantavuudella, ei toimi oikein minulla nuo koko. Riippuu valtavasti kuinka matalaa haetaan ja onko kavennettu akseli esimerkiksi.
 12. Puhallinkoppa on 4typen. Google auttaa noissa lohkonnumeroissa.
 13. portu

  Baja

  Minulla on muistaakseni hyvä alkuperäinen vailla käyttöä. Käyn kattoo löydänkö tallista. Enpä löytänyt nopealla vilkaisulla..
 14. Samaa veikkaan myös, ei oo mahtumassa 14" kuin rummuilla. Ei oo olemassa edes montaa automallia levyillä ja 14" vanne koolla.
 15. 20mm tai 22mm muistaakseni pienempi vanhemmassa..
×
×
 • Create New...