Jump to content

Pepe

Administrators
 • Content Count

  1629
 • Joined

 • Last visited

About Pepe

 • Rank
  Sheriffi

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T1 -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/11660-ohje-sähköjen-muutos-6v-12v/ Tuolta lainaus Jotenkin muistelin että aiheesta olisi ihan omia ketjujakin, mutta enpä kyllä löytänyt.
 2. Talli alkaa etäisesti näyttämään autotallilta
 3. Softasta tuli taas uusi versio ja se on nyt päivitetty. @wp jos joudat testaamaan jossain välissä.
 4. Joo, näköjään sellainen aikaraja oli olemassa oletusarvolla "haku per 10 sekuntia". Nyt muutettu uudeksi arvoksi "haku per 5 sekuntia". Ihan kokonaan tuota ei uskalla ottaa pois koska haku kuormittaa aina palvelinta ja jos tänne joku roskarobotti tulee tekemään keinotekoisia hakuja niin sitten on kaikki jumissa. Tuon 5 sekunnin pitäisi kyllä mielestäni olla suht hyvä kompromissi.
 5. Eroaakohan tuo musta jotenkin teknisesti niistä oransseista "Bahcon värisistä", en ole aikaisemmin mustana nähnyt noita. Oranssia on tullut käyteltyä takavuosien kimppatallissa ja olihan se kieltämättä erinomainen peli. Ainoa miinus paino jos tunkkia pitäisi siirrellä yksin nostamalla. Edit: Taitaapa olla teknisesti sama peli, on vaan racing black väritys
 6. Muokkaa viestiäsi eli valitse viestin alareunasta "Edit", sitten vieritä sivua alaspäin kunnes tulee liittämistäsi kuvista pienennetyt versiot vastaan. Pienennetyn kuvan oikeassa alareunassa pitäisi olla roskakorin kuva jota klikkaamalla kuvan pitäisi kadota. Tässä napattu esimerkki myyntipuolella olevasta Karin ilmoituksesta
 7. Älyttömän kiva olisi postata tänne jotain omaa autoaiheista tekemistä, mutta valitettavasti taitaa mennä tämäkin kesä taas fasiliteetin kanssa turatessa.
 8. Ei valitettavasti voi tällä hetkellä. Jos kamalan salaisista kuvista ei ole kyse, suosittelen lisäämään kuvan vaikka tänne: https://imgur.com/ ja laittamaan linkin yksityisviestiin.
 9. Hienot kuvat ottaneet 👌
 10. Mulla on ollut 2kpl noita siirrettäviä 1-putkisia ilmastointikoneita. Jos meinaa tuollaisen hankkia ja asentaa sen niin kuin se on tarkoitettu eli kone asuntoon sisälle niin voin sanoa että hukkaan menee rahat. Niissä on perustavaa laatua oleva suunnitteluongelma: ne puhaltaa koko ajan ilmaa asunnosta ulos. Tästä seuraa mm. a) asunnon ilmanvaihto menee sekaisin, ainakin minulla kerrostalossa alkoi imeä korvausilmaa pesuhuoneen poistokanavasta b) korvausilma joka tulee tuon ulospuhalletun kuuman ilman tilalle, on yleensä, yllätys yllätys, myös kuumaa Laitteen viilennysteho on siis oikeasti hyvin marginaalinen. Nämä yllä olevat ongelmat on kierrettävissä sillä että asentaa laitteen ns. "väärin" kuten x-pj kertoi eli Tuollainen 2-putkinen kuulostaa järkevältä laitteelta, ei kylläkään omakohtaista kokemusta.
 11. Softa päivitetty. @wp ehtisitkö testata?
 12. Pepe

  Ahistaako?

  Se oli sama varkaus se 🙂 En jaksanut tänne sitä kirjoitella kun varkauden tietyistä yksityiskohdista päätellen vaikuttaisi (en tietenkään varmaksi voi sanoa) sille että osat on menneet muuhun kuin "siviilikuplakäyttöön".
 13. Pepe

  Ahistaako?

  Joku mulqqu oli käynyt varastamassa mun -66 kuplasta vaihdelaatikon. Mennyt siis asioikseen mökille (kuplan perä näkyi ohimenevälle tielle), tunkannut auton ylös, laittanut ghettotyyliin takavanteet auton alle, ruuvannut vaihteiston (+rummut ja iskarit ja mitä muuta romua siitä nyt lähtee samalla mukaan) mukaansa ja laskenut sitten takapään vanteiden päälle ja heippa hei. Enpähän olisi ikinä arvannut.
×
×
 • Create New...