Jump to content

Pepe

Administrators
 • Content Count

  1661
 • Joined

 • Last visited

About Pepe

 • Rank
  Sheriffi

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T1 -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onpas tyylikäs auto ja hyvää projektinkerrontaa, iso peukku
 2. Öhmm siis mun mielestä tuossa Tanhiksen ruudunkaappauksessa puhelin tarjoaa käyttäjälle vaihtoehtoja jotenkin näin: 1. Hei täällä toimii myös Tapatalkki, haluaisitko avata sen 2. Vai jatketaanko Chromella millä tän sivun jo avasitkin Se Samsungin internettiselain on todennäköisesti Chrome vaikka se ehkä on brändättykin Samsungin omaksi selaimeksi tms.
 3. Ketjusta ei selviä milloin alkuperäinen ostaja, nk. Hessu, on tavaran ostanut Neoretrolta. Kyllähän ostajallakin on velvollisuus tarkistaa saapunut tavara. Jos ostoajasta on kulunut jo hyvä tovi JA tavara on ehditty myydä jo tässä välissä eteenpäin, ennen kuin virhe on huomattu, niin ymmärrän kyllä ettei retrolta tule automaattista hyvitystä.
 4. Tallin rakennushommia, ei taida yksi elämä tähän projektiin riittää
 5. Pepe

  Heic kuva...

  Googletin, oli mulle ihan uusi juttu. Samsungin kameraohjelman asetuksista voi vaihtaa kameran tallentamaan kuvat perinteiseen JPEG-formaattiin. Tämän jälkeen kuvat voi liittää normaaliin tapaan palstalle. https://en.wikipedia.org/wiki/High_Efficiency_Image_File_Format Suhteellisin uusi juttu on kaiken kaikkiaan. Jos haluaa välttää ongelmat niin suosittelen kliksuttelemaan sen jpeg-tallennuksen päälle 🙂 Voihan se olla, että tuo yleistyy lähivuosina ja sitten varmasti tulee palstankin ohjelmistoon tuki.
 6. Moro Kalle, jonkunlainen hinta pitäisi kuitenkin tuotteelle keksiä. Laita joku hinta mistä olet tyytyväinen ja siihen lisäksi, että tarjouksia otetaan vastaan.
 7. Pepe

  Heic kuva...

  Mikä puhelin?
 8. Rauhoitetaanpa tilanne nyt niin, että tästä eteenpäin tämän ketjun viestit jotka eivät koske omakohtaisia kokemuksia sinisistä jousista, menevät roskiin. Tarkoittaa myös sitä, että jos joku kirjoittaa negatiivisen (tai positiivisen) kokemuksen niin siitä ei ruveta vänkäämään. Jos asia ei sovi alkuperäiselle kysyjälle niin sitten pannaan ketju säppiin.
 9. Juha on mainostanut tällä foorumilla omaa yritystään täysin vastikkeetta ja veloituksetta aiemmalla nimimerkillä 2004-2010 ja vuodesta 2016 alkaen nykyisellä nimimerkillä. Satoja, ellei tuhansia viestejä pelkkää mainostusta. Koskaan Juhalta ei tule kunnioitusta siitä, että hänelle on tehty toisten ihmisten toimesta puitteet ja ympäristö missä mainostaa. Aina, kun tulee joku mutka matkaan, unohtuu täysin edellä mainitut asiat ja ensimmäisenä etsitään syylliset ja korvausvelvolliset. Åke asetetaan toimenpiteisiin ja Pepestä kirjoitellaan ties missä mitä ja haukutaan asiakkaille. Ajatusmaailma pyörii täysin oman navan ympärillä. Minun rakkaat venttiilijouset. Minun yritys. Minun voipaperiin käärityt laakeriliuskat. Muut ihmiset on tulleet tänne foorumille keskustelemaan omasta harrastuksesta ja auttamaan muita harrastajia. Sitten on tämä yksi, joka käyttää foorumia oman liiketoimintansa pönkittämiseen, aiheuttaa kaaosta ja lopuksi jakaa tuomiot ja asettaa syylliset. Sanonta "kiittämättömyys on maailman palkka" pätee tähän kaveriin oikein mainiosti. Paljonko me Juha ollaan sulle velkaa, että saadaan hyvitettyä tämä ilmaisesta mainostuksesta aiheutunut mielipaha?
 10. Ookoo eli ei siis ollut halua rakentavasti asiasta keskustella.
 11. Oliko tälle ehdotukselle joku perustelu...? Jos tämä liittyy jotenkin Aatos Happoseen niin muistuttaisin että hän on nähdäkseni joka viestiin kirjoittanut oman nimensä 😄 Tiedän jo miten tämä jatkuu. "Aatos Happosta ei ole olemassa" Josta päästään siihen että ainoa varma tapa toteuttaa tämä ehdotus on pankkitunnuksilla tunnistautuminen rekisteröitymisen yhteydessä ja sellaiseen ei ole resursseja.
 12. Hyvä ja aiheellinen aloitus uudelta käyttäjältä, huomasin ketjun vähän myöhässä. Omat kommentit - Vaatimus hinnan ilmoittamiselle tulee pysymään entisellään. Säästää kaikkien aikaa kun ei tarvitse veivata sellaisten myyjien kanssa jotka yrittävät kalastella jotain parasta hintaa. - Kommentointi myynti-ilmoituksiin tulee pysymään auki. Tämä hyödyttää sekä myyjää että ostajaa jos joku muu huomaa ilmoituksessa epätarkkuuksia jne, kuten yllä onkin jo todettu. Olen samaa mieltä ketjun aloittajan kanssa että välillä kommentointi menee kuitenkin yli. Jotta ei tarvitse kenenkään kommentteja ruveta moderoimaan, pyydänkin nyt kollektiivisesti että kun kirjoitatte myynti/ostoalueelle kommentteja toisen käyttäjän ilmoitukseen niin miettikää kaksi kertaa että onko kommentointi teknistä apua vai omien mielipiteiden julkaisua myytävästä tavarasta. Ne omat mielipiteet ei kuulu sinne myynti-ilmoitukseen. Ketjun aloittaja on mielestäni perustellut asian hyvin:
 13. Aiheeton väitös käpelöimisestä on kunnianloukkaus. Negatiivisen tuotearvion kirjoittaminen ei ole minkään rikoskuvauksen piirissä. Huono vertaus. Janne Välilä kirjoitti tähän ketjuun täysin asiallisesti kokemuksiaan kyseisistä jousista johon palaute oli: "Sinun tapauksessa oli varmaankin erehdys". Sen jälkeen onkin menty sillä linjalla että kyseinen käyttäjä on erehtyjän lisäksi valehtelija. Minä en tunne Janne Välilää enkä pysty sanomaan kuinka asian laita oikeasti oli, etkä pysty Juha sinäkään kun et ollut sitä moottoria rakentamassa tai osia vaihtamassa. Määrittelet itse omassa päässäsi ne ihmiset joiden kirjoitukset eivät pidä paikkaansa ja koitat sillä perustella muille sen että "hei tämän juttuja ei nyt pidä uskoa koska tämä on niitä valehtelijoita. piste." Minäkin toivon että sinisistä jousista tulee tänne ketjuun mahdollisimman todenperäisiä arvioita jotta muut voivat tehdä niiden perusteella ostopäätöksen. Voinko jotenkin olla sataprosenttisen varma että kaikki arviot ovat totta? En.
 14. Ei tässä mitään olla syyksi kääntämässä, mä en vaan ymmärrä toiminnan tai keskustelun logiikkaa. Kysyt kokemuksia ja toimit itse tuomarina siitä kenen kommentit ovat hyviä henkilökohtaisia kokemuksia ja kenen ovat kiusantekoa, virheellistä väitöstä ja valehtelua. Jos olisin ostamassa vaikkapa Verkkokauppa.comista tuotteita ja arvostelusivulla Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja jänkkäisi negatiivisten arvosteluiden antajien kanssa ja haukkuisi näitä huijareiksi ja lopuksi poistaisi negatiiviset arvostelut, kävisi omalta osaltani seuraavaa: a) jättäisin kyseisen yrityksen arvostelut jatkossa kokonaan lukematta tai b) ostaisin tuotteet jatkossa muualta Mulla ei ole mitään sinisiä jousia vastaan, mutta jos kysyy kokemuksia niin pitää hyväksyä myös negatiiviset kommentit.
×
×
 • Create New...