Jump to content

Pepe

Administrators
 • Content Count

  1615
 • Joined

 • Last visited

About Pepe

 • Rank
  Sheriffi

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T1 -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulla on ollut 2kpl noita siirrettäviä 1-putkisia ilmastointikoneita. Jos meinaa tuollaisen hankkia ja asentaa sen niin kuin se on tarkoitettu eli kone asuntoon sisälle niin voin sanoa että hukkaan menee rahat. Niissä on perustavaa laatua oleva suunnitteluongelma: ne puhaltaa koko ajan ilmaa asunnosta ulos. Tästä seuraa mm. a) asunnon ilmanvaihto menee sekaisin, ainakin minulla kerrostalossa alkoi imeä korvausilmaa pesuhuoneen poistokanavasta b) korvausilma joka tulee tuon ulospuhalletun kuuman ilman tilalle, on yleensä, yllätys yllätys, myös kuumaa Laitteen viilennysteho on siis oikeasti hyvin marginaalinen. Nämä yllä olevat ongelmat on kierrettävissä sillä että asentaa laitteen ns. "väärin" kuten x-pj kertoi eli Tuollainen 2-putkinen kuulostaa järkevältä laitteelta, ei kylläkään omakohtaista kokemusta.
 2. Softa päivitetty. @wp ehtisitkö testata?
 3. Pepe

  Ahistaako?

  Se oli sama varkaus se 🙂 En jaksanut tänne sitä kirjoitella kun varkauden tietyistä yksityiskohdista päätellen vaikuttaisi (en tietenkään varmaksi voi sanoa) sille että osat on menneet muuhun kuin "siviilikuplakäyttöön".
 4. Pepe

  Ahistaako?

  Joku mulqqu oli käynyt varastamassa mun -66 kuplasta vaihdelaatikon. Mennyt siis asioikseen mökille (kuplan perä näkyi ohimenevälle tielle), tunkannut auton ylös, laittanut ghettotyyliin takavanteet auton alle, ruuvannut vaihteiston (+rummut ja iskarit ja mitä muuta romua siitä nyt lähtee samalla mukaan) mukaansa ja laskenut sitten takapään vanteiden päälle ja heippa hei. Enpähän olisi ikinä arvannut.
 5. Virhe softassa, korjaus tulee seuraavassa versiossa. Kiitos wp:lle ilmoituksesta.
 6. Jes, kyllähän tämä vaikuttaisi sille että päivitys on vienyt sen mahdollisuuden. Avasin tukipyynnön tämän softan valmistajalle, katsotaan mitä vastaavat.
 7. Äh luinpas huonosti tuon aloituksen, otetaanpas uudestaan. Eli jos oli ladannut Volkkaripalstan julkiselle puolelle kuvan niin sen pystyi liittämään yksityisviestiin ja nyt tämä ominaisuus on yllättäen kadonnut? Jos tästä oli kyse, ei olla tarkoituksella kytketty pois päältä, mutta foorumiohjelmisto on kyllä äskettäin päivitetty ja on mahdollista että päivitys on kadottanut sen.
 8. Edit: Tämän viestin vastaus koskee siis tilannetta jossa yksityisviestiin lisätään uusi liitetiedosto, mutta ilmeisesti tässä ei nyt ollutkaan siitä kysymys. Kts. alla oleva toinen vastaus. Moro, tuo ominaisuus on tietoisesti kytketty pois päältä ja syy on kustannukset. Nykyään Volkkaripalstan yhdellä käyttäjällä voi olla yksityisviesteissä 500 keskusteluketjua (ei siis 500 viestiä vaan ketjua, ketjussa voi olla loputon määrä viestejä). Jos kuvien lisäys olisi sallittu, sinne jäisi roikkumaan vanhoihin viesteihin niin paljon kuvia että se todennäköisesti söisi suhteettoman paljon kovalevytilaa. Jotta tilanne ei kuulostaisi niin synkältä niin mainittakoon että meillä sentään voi liittää julkisiin ketjuihin liitekuvia vaivattomasti, monella foorumilla ei onnistu 🎺 Netissä on nykyään monia sellaisia kuvapalveluita jonne voi lähettää kuvan ilman rekisteröitymistä, mm: https://imgur.com/ http://tinypic.com/ ja linkittää sieltä sitten yksityisviestiin. Voin raapustaa ohjeen jos joku tarvitsee.
 9. Myönsivätkö virheen vai saiko taistella?
 10. Pepe

  sytytys

  Eikös nyt kuitenkin niin että kuvassa näkyvä vasen lovi on 7,5 EYKK ja oikea lovi 10 EYKK? Liitteenä Sambasta löydetty kuva. Palautan tässä itselle muistiin perusasioita ja tuli tämä ketju ja mahdollisesti virheellinen tieto vastaan 🙂
 11. Oon itse tainnut saada aina katkenneet pultit/ilmausruuvit pois kun on vaan tarpeeksi monta kertaa mutterin hitsannut. Yleensä ongelmana on ollut se ettei mutteri ole tarttunut tarpeeksi hyvin (varmaan tekijän vika) katkenneeseen pulttiin, mutta kun tekee toistoja niin lopulta on aina lähtenyt.
 12. Joo ollaan otettu kaikilta ei-bannerimainostajilta oikeudet tuonne pois. Ja eipä tosiaan olla laskujakaan näistä vuosiin lähetetty. Vastattu Mikolle privaatisti tarkemmat tiedot.
 13. Paikkakunnan kun vielä laitat
 14. Varmaan tässä https://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/10327054
×
×
 • Create New...