Jump to content

Pepe

Administrators
 • Posts

  1687
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T1 -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pepe's Achievements

 1. Näin se valitettavasti menee. Jos jonkun moderointitoimenpiteen tekee niin oman nimen saa/sai lukea joko FVWA:n foorumilta, Facebookista tai Jokkispalstalta.
 2. Olin ystävällinen ja autoin ystävää (maasturi) hädässä, nyt on äänestys lisätty. Ehkäpä tällä tulee mielenrauha tästä asiasta?
 3. Nettifoorumit on luonteeltaan sellaisia että niihin voi kirjoittaa omia kokemuksiaan osista eikä sitä pysty kukaan varmentamaan onko negatiiviset kokemukset perustuneet joko osan huonouteen tai siihen että asentaja on tehnyt virheen. Voisi tietysti kuvitella että jos Kemissä on usealla harrastajalla hajonnut moottori ja nyt, uutena tietona, Lappeenrannassakin on mennyt moottoreita rikki niin ehkä näissä jutuissa on jotain perää - mutta mikäpä minä olen sanomaan.
 4. Eiköhän me palata nyt ketjun alkuperäiseen aiheeseen.
 5. Aiheellinen kysymys, vastaan kun tässä ei mielestäni ole mitään salaista. Ei ole tehty nykyisen omistajan toimesta, mutta nykyiseltä omistajalta on joka vuosi varmistettu että haluaako jatkaa mainostusta. Jos yritys olisi ilmoittanut ettei halua enää jatkaa, olisimme lyöneet virtuaalisesti kättä päälle ja toivottaneet hyvät jatkot. Mikäli joku epäilee että Volkkaripalsta jättää tässä kertomatta jotain, niin täten toivotan Aircooledin edustajan tervetulleeksi tähän ketjuun kertomaan syyn miksi yhteydenottoihin ei ole moneen vuoteen vastattu eikä sovittuja velvotteita ole hoidettu. Minäkin nimittäin haluaisin kuulla vastauksen.
 6. Laitetaanpa tämä asia nyt viimein julki: Aircooled jätti maksamatta Volkkaripalstalle kahden vuoden bannerimainostusmaksut, vuosista 2017 ja 2018. Tapausta on yritetty selvitellä monen vuoden ajan, mutta lukuisiin yhteydenottoihin (erilaisilla yhteydenottotavoilla) ei olla saatu minkäänlaista vastausta. Ainoa johtopäätös johon itse voin päätyä, on se ettei yrityksellä ole mitään aikomustakaan hoitaa maksuja. Juttu on ollut itselleni pettymys, koska olen aiemmin pitänyt Aircooledia sellaisena yrityksenä jonka sanaan voi luottaa. Ja aikaisempina vuosina näin on ollutkin.
 7. Oho? Oisko antaa linkkiä sellaiseen postaukseen?
 8. Pitäisi onnistua useampikin, tässä esim. Thesambasta
 9. Bbcoden (siihen kuuluvat mm. nuo img-tagit) tuki on poistumassa tästä softasta. Tästä syystä img-tagit eivät toimi nyt eivätkä toimi jatkossakaan. Kuvia voi kyllä liittää kun klikkaa editorin oikeasta alalaidasta "Other media" -> "insert image from URL"
 10. Päivitys tehty. @wp voisitko testailla tätä kun ehdit.
 11. Foorumiohjelmistoon on tehty hieman suurempi päivitys 15.8.2021. Mikäli joku asia on päivityksen jälkeen huonosti tai haluat antaa muuten vaan palautetta, sana on vapaa.
 12. Päiväreissu heitetty vääränmerkkisellä avoautolla (kuski aircooled jne.) ja täytyy sanoa, että Ruovesi on mainio paikka järjestää BIF. Oon aikasemmin ollut Pälkäneellä, Himoksella ja Visulahdessa ja Ruovesi vaikutti näistä kyllä parhaimmalta. Autoja oli paikalla paljon, muutama räpsy liitteenä sellaisista jotka miellyttivät omaa silmää. Joku muu on varmaan kuvannut vähän laajemmin 😄 Jollain oli hajonnut matkalla moottori ja ilmeisesti työn alla oli rakentaa kahdesta moottorista yksi toimiva. Perinteinen VW-reissu.
 13. Ketäs palstalta paikalla? Kerrankin olisi mahdollisuus lähteä päiväkäynnille ja matkakin alle 100km/suunta, mutta nyt vaikuttaa sille ettei ole tuttuja mestoilla. Höh.
 14. Testasin itsekin, ja nyt on valitettavasti todettava että noin se näyttää tosiaan toimivan. Eikä löytynyt mitään asetustakaan mistä tuota voisi muuttaa. Kiertokonstina laita hakusanaksi sun oma tunnus tolvana tai puhelinnumero tms, niin sillä voisi tuurilla löytyä kaikki sun ilmoitukset. Foorumisoftasta on olemassa uusi versio, jossa tämä asia voisi ehkä olla korjattu, mutta en ole vieläkään ehtinyt asentaa uudempaa versiota 😞
 15. Ei liity nyt mitenkään Ketsan kysymykseen, mutta tulipa viimein tilattua itsekin nosturi: https://www.suomentyokalu.fi/korjaamolaitteet/autonostimet-ja-apunostimet/autonostimet/2-pilarinostimet/nussbaum-smart-lift-2_35-sl-dt-p-9262.html Pari viikkoa on ollut tilaus sisässä ja taitaa vielä ainakin pari viikkoa mennä lisää ennen kuin saapuu.
×
×
 • Create New...