Jump to content

Pepe

Administrators
 • Content Count

  1582
 • Joined

 • Last visited

About Pepe

 • Rank
  Sheriffi

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T1 -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pepe

  Talleissa tapahtuu?

  Autotallin ulkopuolella välivaihe. Keväällä jatkuu. Liian paljon rakentamista tietokonemiehelle yhdelle kalenterivuodelle.
 2. Pepe

  LosKinkeros at HöpöHeka

  Hyvää raportointia 👌
 3. Pepe

  69 vakiokammen paino?

  http://www.type2.com/~keen/west/cranks 19 pounds = 8.61825503 kilograms
 4. Pepe

  Ruudun koko

  Hyvä huomio Palstalaisilta, tuosta yhdestä banneristahan se oli kiinni. Nyt on korjausliikkeet tehty ja ainakin minun älypuhelimella näyttää toimivalta. Jos joku muu pystyy myös vahvistamaan niin kiva?
 5. Pepe

  Ruudun koko

  Teoriassa mahdollista - selvitetään. Foorumi on päivitetty uusimpaan versioon perjantaina 30.11.2018. Jos ongelma esiintyy teillä vielä lauantaina 1.12.2018 tai sen jälkeen niin laitatteko viestin tähän ketjuun?
 6. Pepe

  Ruudun koko

  Kiitos palautteesta! Tähän foorumisoftaan on tullut uusi päivitys joka odottaa asentamista, en ole ehtinyt asentaa. On mahdollista (joskaan ei varmaa) että päivitys korjaa tuon ongelman. Tehtäisiinkö niin että raportoikaa joku tänne ketjuun mikäli ongelma jatkuu päivityksen jälkeen? Yritän tehdä päivityksen joulukuussa.
 7. Pepe

  Ruudun koko

  Onko tuolla laitteella ennen toiminut? Eli alkoiko yllättäen tekemään tuota?
 8. Pepe

  Made in Finland Billet kannet

  Hyvä pointti mun mielestä sen osalta että mikään ei estä tuota palvelua jemmaamasta sinne lähetettyjä kuvia ja myymästä myöhemmin vaikka kiinalaisille. Joo foliohattuteorioita mutta täysin mahdollisia.
 9. Pepe

  Volkkaripalstan päivitys 11.2.2018

  Mä en itse asiassa tiedä (enkä jaksa tarkistaa) voiko uudemmista ketjuista poistaa yksittäisiä viestejä, mutta vaikka voisikin niin se ei tosiaan vapauttaisi yhtään tilaa sieltä inboxista. Eli aivan oikein ymmärsit :)
 10. Pepe

  Volkkaripalstan päivitys 11.2.2018

  Tämän nykyisen ohjelmiston yksityisviestit tulevat keskusteluketjuiksi. Vanhasta foorumiohjelmistosta tuodut viestit ovat myös laskennallisesti keskusteluketjuja, mutta niissä on aina vain yksi viesti. Käyttäjällä voi olla max. 500 keskusteluketjua. Eli jos sinulla on uudemman mallinen keskusteluketju joka sisältää 15 viestiä niin se lasketaan yhdeksi keskusteluketjuksi ja sinulla on vielä 499 keskusteluketjua jäljellä. Jos taasen sinulla on vanhasta foorumiohjelmistosta tuotuja yksittäisiä viestejä 12 kpl, raja kuluu 12 viestin verran ja jäljellä on enää 488 keskusteluketjua. Tehokkaimmin siis saat tilaa jos poistelet niitä vanhasta softasta tuotuja viestejä. Vastasiko tämä kysymykseen vai halusitko tietää että _miten_ niitä viestejä käytännössä voi poistaa?
 11. Pepe

  Talleissa tapahtuu?

  Kesälomalla jotain tapahtui: - 17,5cm styroksia - Raudoitukset - Reilu 400 metriä lattialämmitysputkea - 10cm kakku betonia (toisen autopaikan keskellä vahvennus n. 20cm koska 2-pilarinosturi) - Mastertop 100 kuivasirotepinnoite
 12. Pepe

  Kannettavan tietokoneen ongelma

  Pitäisi lähteä asentumaan jos sinulla on sellainen levy. Läppäreissä on yleensä mahdollisuus tehdä Windowsin "tehdaspalautus" eli palauttaa kone siihen tilaan kuin se oli ostettaessa. Tämä tietystikin tyhjentää myös kaikki käyttäjän lisäämät tiedostot kovalevyltä. Tehdaspalautukseen pääsee kun laittaa koneeseen virrat päälle ja ensimmäisen n. 5 sekunnin aikana painaa tiettyä nappia koneesta. Nappi voi olla esim. Esc tai F1 tai F2 tai F10. Joissain malleissa se tietokone sanoo siinä ensimmäisen n. 5 sekunnin aikana että paina nappia X jos haluat valikkoon (josta voi valita sen tehdaspalautuksen).
 13. Pepe

  Tapahtuma kuvien arkistointi

  Tähän foorumisoftaan saisi kyllä jonkunlaisen maksullisen galleria lisäosan minne voi kuvia tuupata. Taitaa nykyään vaan olla niin että tapahtumakuvat työnnetään ensisijaisesti sosiaaliseen mediaan (FB, Instagram) joten en tiedä että tulisiko Palstan galleriaan lopulta kuvia. Toisaalta somessakin kuvat on niin hajallaan että jos viiden vuoden päästä pitäisi jotain tapahtumakuvia ruveta katsomaan niin eihän niitä sieltä enää löydä. Eli sinällään pidän itse ajatusta hyvänä, mutta luulen että nykyiset netin käyttötrendit ohjaavat ihmisiä laittamaan ottamansa kuvat muualle kuin foorumin galleriaan, valitettavasti.
 14. Pepe

  Teknisten dokumenttien arkisto?

  Selvitellään. Palataan asiaan.
 15. Pepe

  Kannettavan tietokoneen ongelma

  Näkemättä vaikea varmaksi sanoa, mutta heitän nyt muutaman vaihtoehdon ilmaan: a) Windows on mennyt itsestään sekaisin -> Vaatii Windowsin uudelleenasennuksen. tai b) Kovalevy on hajonnut ja sen seurauksena Windows on mennyt sekaisin -> Vaatii uuden kovalevyn ja Windowsin uudelleenasennuksen Jos on vanha kone niin ei välttämättä kannata viedä minnekään isompaan tietokoneliikkeeseen korjattavaksi kun tulee liian kalliiksi. Eli etsi joku naapurin poika tai sukulainen :)
×