Jump to content

Pepe

Administrators
 • Posts

  1683
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T1 -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pepe's Achievements

 1. Eiköhän me palata nyt ketjun alkuperäiseen aiheeseen.
 2. Aiheellinen kysymys, vastaan kun tässä ei mielestäni ole mitään salaista. Ei ole tehty nykyisen omistajan toimesta, mutta nykyiseltä omistajalta on joka vuosi varmistettu että haluaako jatkaa mainostusta. Jos yritys olisi ilmoittanut ettei halua enää jatkaa, olisimme lyöneet virtuaalisesti kättä päälle ja toivottaneet hyvät jatkot. Mikäli joku epäilee että Volkkaripalsta jättää tässä kertomatta jotain, niin täten toivotan Aircooledin edustajan tervetulleeksi tähän ketjuun kertomaan syyn miksi yhteydenottoihin ei ole moneen vuoteen vastattu eikä sovittuja velvotteita ole hoidettu. Minäkin nimittäin haluaisin kuulla vastauksen.
 3. Laitetaanpa tämä asia nyt viimein julki: Aircooled jätti maksamatta Volkkaripalstalle kahden vuoden bannerimainostusmaksut, vuosista 2017 ja 2018. Tapausta on yritetty selvitellä monen vuoden ajan, mutta lukuisiin yhteydenottoihin (erilaisilla yhteydenottotavoilla) ei olla saatu minkäänlaista vastausta. Ainoa johtopäätös johon itse voin päätyä, on se ettei yrityksellä ole mitään aikomustakaan hoitaa maksuja. Juttu on ollut itselleni pettymys, koska olen aiemmin pitänyt Aircooledia sellaisena yrityksenä jonka sanaan voi luottaa. Ja aikaisempina vuosina näin on ollutkin.
 4. Oho? Oisko antaa linkkiä sellaiseen postaukseen?
 5. Pitäisi onnistua useampikin, tässä esim. Thesambasta
 6. Bbcoden (siihen kuuluvat mm. nuo img-tagit) tuki on poistumassa tästä softasta. Tästä syystä img-tagit eivät toimi nyt eivätkä toimi jatkossakaan. Kuvia voi kyllä liittää kun klikkaa editorin oikeasta alalaidasta "Other media" -> "insert image from URL"
 7. Päivitys tehty. @wp voisitko testailla tätä kun ehdit.
 8. Foorumiohjelmistoon on tehty hieman suurempi päivitys 15.8.2021. Mikäli joku asia on päivityksen jälkeen huonosti tai haluat antaa muuten vaan palautetta, sana on vapaa.
 9. Päiväreissu heitetty vääränmerkkisellä avoautolla (kuski aircooled jne.) ja täytyy sanoa, että Ruovesi on mainio paikka järjestää BIF. Oon aikasemmin ollut Pälkäneellä, Himoksella ja Visulahdessa ja Ruovesi vaikutti näistä kyllä parhaimmalta. Autoja oli paikalla paljon, muutama räpsy liitteenä sellaisista jotka miellyttivät omaa silmää. Joku muu on varmaan kuvannut vähän laajemmin 😄 Jollain oli hajonnut matkalla moottori ja ilmeisesti työn alla oli rakentaa kahdesta moottorista yksi toimiva. Perinteinen VW-reissu.
 10. Ketäs palstalta paikalla? Kerrankin olisi mahdollisuus lähteä päiväkäynnille ja matkakin alle 100km/suunta, mutta nyt vaikuttaa sille ettei ole tuttuja mestoilla. Höh.
 11. Testasin itsekin, ja nyt on valitettavasti todettava että noin se näyttää tosiaan toimivan. Eikä löytynyt mitään asetustakaan mistä tuota voisi muuttaa. Kiertokonstina laita hakusanaksi sun oma tunnus tolvana tai puhelinnumero tms, niin sillä voisi tuurilla löytyä kaikki sun ilmoitukset. Foorumisoftasta on olemassa uusi versio, jossa tämä asia voisi ehkä olla korjattu, mutta en ole vieläkään ehtinyt asentaa uudempaa versiota 😞
 12. Ei liity nyt mitenkään Ketsan kysymykseen, mutta tulipa viimein tilattua itsekin nosturi: https://www.suomentyokalu.fi/korjaamolaitteet/autonostimet-ja-apunostimet/autonostimet/2-pilarinostimet/nussbaum-smart-lift-2_35-sl-dt-p-9262.html Pari viikkoa on ollut tilaus sisässä ja taitaa vielä ainakin pari viikkoa mennä lisää ennen kuin saapuu.
 13. Höh. Foorumisoftaan on tulossa isompi päivitys kunhan ehtisi tekemään. Katsotaan korjautuuko tämä em. päivityksessä.
 14. Aika lailla yhtä surkea tilanne täälläkin. Reilu 10 vuotta kun viimeksi leimatulla kuplalla ajanut. Viime kesänä tuli kyllä vähän jopa rassattua, mutta aika kaukana silti leimakunnosta.
 15. Tuo pyssyn valintahan liittyy kovasti siihen, minkä merkin laitteita haluaa ruveta ostamaan. Itse ostin 5 vuotta sitten Makitan porakoneen ja kaksi akkua, nyt Makitan samoilla akulla toimivia vekottimia taitaa olla n. 10 kpl, mm. kaksi porakonetta, radio, pistosaha, puukkosaha, ilmapumppu, pulttimopo. En osaa paremmuusjärjestykseen ottaa kantaa, mutta jotenkin ymmärtänyt että Ryobi olisi edukkain sarja ja valikoimaa on hyvin. Mulla on tämä: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/makita-lxt-dtw285z-18v-iskeva-mutterinvaannin-runko-akkumutterinvaannin Ei aukaise ihan kaikkia pultteja (tiedostettu asia jo ostaessa) mutta on todella kompakti ja on ollut kätevä. Vaikeat paikat sitten paineilmapyssyllä.
×
×
 • Create New...