Jump to content

Pepe

Administrators
 • Content Count

  1602
 • Joined

 • Last visited

About Pepe

 • Rank
  Sheriffi

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T1 -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oon itse tainnut saada aina katkenneet pultit/ilmausruuvit pois kun on vaan tarpeeksi monta kertaa mutterin hitsannut. Yleensä ongelmana on ollut se ettei mutteri ole tarttunut tarpeeksi hyvin (varmaan tekijän vika) katkenneeseen pulttiin, mutta kun tekee toistoja niin lopulta on aina lähtenyt.
 2. Joo ollaan otettu kaikilta ei-bannerimainostajilta oikeudet tuonne pois. Ja eipä tosiaan olla laskujakaan näistä vuosiin lähetetty. Vastattu Mikolle privaatisti tarkemmat tiedot.
 3. Paikkakunnan kun vielä laitat
 4. Varmaan tässä https://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/10327054
 5. Hyvä hyvä! Vielä kun olisi ollut urbantoy-tyyppinen liveraportointi illasta/yöstä 🙂
 6. FB event: https://www.facebook.com/events/355297008552329/
 7. Tuollaisen vaijerikaasullisen 1.8T Motronic ECUn logitusta/diagnostiikan lukua pystyy tekemään muutaman kymmenen euron Vagcom/VCDS kiinapiraattipiuhalla. Jos olisin itse tekemässä Ketsan kuvailemaa rakennelmaa niin selvittäisin etukäteen sellaisen säätäjän joka osaa (tai vielä mielummin, on tehnyt joskus aiemmin) säätää tuollaisen Motronic+vaihdettu rauta -yhdistelmän, olkoonkin että säätö kuulostaa yksinkertaiselta. Ikävä jälkikäteen etsiä tekijää. Satuin eilen juttuihin Motronic-säätäjän (suomen paras?) kanssa ja kysäisin asiasta, oli sitä mieltä että softan puolesta ei ole mitään ihmeellistä kunhan saa nuo fyysiset triggerit paikalleen. Pienien muutoksien tekeminen Motronic-softaan onnistuu itsekin eikä ymmärtääkseni tarvitse rakettiosaamista tai älyttömän kalliita työkaluja. https://s4wiki.com/wiki/Tuning
 8. Säädökset ovat muuttuneet joskus lähimenneisyydessä niin ettei liikennekäytöstä poistetulla autolla tarvitse enää olla liikennevakuutusta. Tällähän ei ole merkitystä jos autoa käyttää joka vuosi edes vähän, mutta jos omistuksessa on kilvellisiä ikuisuusprojekteja jotka ovat liikennekäytöstä poistettu koko vuoden, tällä säästää sen vakuutusyhtiön minimimaksun jonka perivät per vuosi. OP:lla 15e/vuosi ja IF:llä kai 25e/vuosi. Huhun mukaan Fennialla ei tällaista minimimaksua ole. Tää oli itselle uusi juttu ja irtisanoin heti kahdesta autosta vakuutukset.
 9. Pepe

  Bug in Finn 2019

  Tästä ei tainnut olla vielä omaa ketjua täällä? https://www.facebook.com/events/317613705755864/ Näköjään paluu Ruovedelle.
 10. Autotallin ulkopuolella välivaihe. Keväällä jatkuu. Liian paljon rakentamista tietokonemiehelle yhdelle kalenterivuodelle.
 11. Hyvää raportointia 👌
 12. http://www.type2.com/~keen/west/cranks 19 pounds = 8.61825503 kilograms
 13. Pepe

  Ruudun koko

  Hyvä huomio Palstalaisilta, tuosta yhdestä banneristahan se oli kiinni. Nyt on korjausliikkeet tehty ja ainakin minun älypuhelimella näyttää toimivalta. Jos joku muu pystyy myös vahvistamaan niin kiva?
 14. Pepe

  Ruudun koko

  Teoriassa mahdollista - selvitetään. Foorumi on päivitetty uusimpaan versioon perjantaina 30.11.2018. Jos ongelma esiintyy teillä vielä lauantaina 1.12.2018 tai sen jälkeen niin laitatteko viestin tähän ketjuun?
×
×
 • Create New...