Jump to content

jannuz

Members
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jannuz

  1. Kaveri ois eteläafrikassa ja sieltä vois lähteä tämmöiset 15 tuumaiset pelti sprintstatit mukaan, olikos nämä nyt jotain harvinaisempia vai muistanko ihan väärin?
  2. Uudet valssit alla viimein. Ei uskois mutta tuli paljon vakaampi ajellakin, joten pakko olla tyytyväinen😁
  3. Kiitokset! Grillit löyty tuolta https://www.aircooledaccessories.com ja sai vielä wunderbaumit kylkiäiseks😄
  4. Samaa 3mm vaahtomuovia kuin ovipahveissa, tikkaukset on vain tehty toisella tapaa.
  5. Hattuhylly tehty ja verhoiltu että sai musiikitkin kuulumaan. Eli alkuperänen mankka jonka perässä linjamuuntimilla vahvistin yhdellä kaiuttimella tuossa ”ritilässä” ja sitten vielä erikseen aktiivisubbari hattuhyllyn alla. Ja auxilähtö soittimessa, johon voisi vielä hommata bluetooth palikan niin olis nykyaikaa. Tuo keskikohta nousee tosta niin saa tavarat piiloon.
  6. Ei löydy alipainetta noista tosiaan ja joo tuplat on. Joo tosiaan joku kurkku siellä hieman poksuu ja tyhjäkäyntiä ei meinaa saada rauhoitettua lämpöisenä. Tuossa säätöajolla tuli huomattua että parivuotta vanha laatikon etukannake tais pettää kun rupes yhtäkkiä niin täristämään. Onneks vaihoin just pelkästään taaimmat vahvistettuihin🙄 noo ainakin se näyttää hyvältä.. toisiin vanteisiin oikeenkokoiset adapterit vielä tekovaiheessa niin ei saa niitä vielä alle.
  7. Sisusta ”valmis” ja kone paikallaan uusilla kaasareilla, tässä hätäiset kuvat. Löytyiskö jyväskylän tai keskisuomen alueelta ukkoa kuka sais kaasarit synkattua?
  8. Uudet astinlaudat ja wolfsburgwestin puskurit kiinni! Niin ja laitoin mä syksyllä tuommoset valojen ritilätkin. Sisustakin alkaa olemaan pikkuhiljaa nipussa, pitää vaan ottaa kunnon kuvat kun saa kaikki kasattua. kone piti tipauttaa että sai soviteltua kaasarit ja vaihdoin kunnon koneen kannakkeet vanhojen tilalle kun oli hieman päässyt liikahtamaan. Samalla luistavan kytkimen tilalle kennedy stage1 ja kush lok levy. Luulis kestävän tuon koneen tehot😁 sähkönen bensapumppukin meni tankin alle niin jos ei tarvis niin enään sahailla käyntiin. Nyt äkkiä vaan kaikki kasaan ja kovaa ajoo
  9. Kokeillaan näillä alkuun, kiitokset!
  10. Mittarihifistelyä Ja kojelaudan kasailua Tuli hommattua myös kunnon kaasarit brosolien tilalle, eli uudenkarheat drla40 dellortot! Osaisko säätögurut kertoa millä suuttimilla yms voisi lähteä kokeilemaan alkuasetuksia? Konehan oli pääpiirtettäin 1835, scat c35 nokalla ja vähän avarretuilla kansilla. Kaasarien mukana tuli 30 ja 34 milliset sisäkurkut, mutta pitäiskö olla 32🤔
  11. Joo nelisen tuumaa. Ja pyörä keskellä kaarta niin pitäs nätisti mahtuu vaikka lyö kunnolla kenttään. Ainakin toivottavasti😄 sisäpuolelta taitaa ensin ahistaa..
  12. Uusien vanneksien sovittelua🤩 taakse joutuu teettäämään jäätävät spacerit kun tuli aiemmin vaihdettua lyhkäset vetärit pitkien tilalle.😒 Kojelaudasta tuli turhat reijät siloteltua sekä maalattua. Katon vaimensin ja pistin uuden verhoilun, yllättävän kivuttomasti meni vaikka kauhutarinoita kuullut tosta hommasta😁
  13. Mitenkäs tälläinen kytketään 123 jakajan kanssa pelaamaan?
  14. Kiitos! Joo keinonahkaahan tuo. Sen tilasin saksasta stoffconseptilta. monesta paikkaa tilailin värimalleja ja tuolta löyty omaan silmään tarpeeksi matta ja oikean värinen nahka. Vaahtomuovi tikkauksiin etolasta, aluskankaat kangaskaupasta ja verhoilulangat ym liimat ja laminaattivaahtomuovit Muovikumilta turusta. Tmi päälliset olis varmaan saanut halvemmalla ja nopeemmin.🧐
  15. Kiitokset! Joo tosiaan nahkaan on liimattu 3mm laminoitu vaahtomuovi, jonka jälkeen tehty tikkaukset ja liimattu kovalevyyn. koneena mulla on kolmisyöttöinen Adler 167 johon vaihdoin uuden servomoottorin niin helpompi käsitellä. Eipä tämmöset millään peruskoneilla onnistuiskaan.
  16. Leikkasin kovalevystä uudet pahvit ja sain nekin verhoiltua.😎 Alkais nämäkin hommat olemaan pikkuhiljaa finaalissa.
  17. Mittarit mätsätty Onko kellään tullut tämmöstä 80mm mittaripaneelia vastaan lähempää kun jenkeistä? Tai jos jollain olis myydä niin ostan ilomielin😁
  18. http://www.oldtimerradio.de/shop/ Tuolta ite ostin etupaneelin, nappia ja painikkeitakin saa, mutta omat tuli vaan maalattua. sivut aika huonot mutta kauppa kävi sähköpostilla.
  19. Wolfsburgwestin pehmuste ei oikein vastaa odotuksia, eikä ryhdistynyt lisätäytteilläkään,joten hakusessa olisi paksutolpan ehjä alkuperäinen pehmuste/ koko etupenkki. Voin myös antaa vaihdossa tuon tai myydä erikseen jollekin.. Penkit -61 vuosimallista Edit: vai onko nuo istuinosan pehmusteet 66 vuosimalliin asti samat?🤔 Kuskin istuinosan sain sentään tehtyä, ”upotukset” vielä puuttuu.
  20. Pikku treenin jälkeen saatu takapenkki ja kauhukahvat verhoiltua 🤩
  21. Aloitin helpoimmalla😄 Soittimen muokkasin kojelautaan sopivammaks. penkin rungot korjattu ja maalattu samalla muiden osien kanssa.
  22. Eipäs mahtunutkaan montaa kuvaa yhteen viestiin
×
×
  • Create New...