Jump to content

arvuuttaja

Members
 • Content Count

  390
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  Vw

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040-7750732

Recent Profile Visitors

2591 profile views
 1. Tallin ulkopuolella tapahtuu 091 vaihteiston pesua 95E pesuaineella isommassa avokado lekkerissä ja tiiviste pintojen harjausta porakoneella.. Mikäli tää ei kaverille kelpaa, niin tulee myyntiin vaihtoehtoisesti 0,89 0,86 0,82 nelos vaihteella.
 2. No niin jatketaas.. Tauno astelee haulikkotakki päällä ja esittää ballaadinsa ilmeisesti ulosottomiehelle..
 3. Koko setti tekis sen 160e ja voinhan toki sen asentaa, mikäli joku tällaista hamuaa.. Kytkentä hampaat virheettömät ja alkuperäisiä messinkisiä hyviä syncrojakin löytyisi..
 4. Isoilla nopeuksilla kone huutaa kuin hyeena ja peränä 4.375.? Strokeri koneessa männän nopeus nousee jo liian suureksi.? Tee se itse miehelle 1.21 kolmonen sekä 0.82 nelonen rataspari, jotka alkuperäisiä ja Kiirunan malmista valmistettuja lätkiä.. Sopii/saa sopimaan ainakin vanhemmalla painelaaakerilla olevaan askiin. Oulun seutu ja hp:160e molemmat.
 5. Mikäli identtiset ilmatölkin vastaavan koneen kanssa, niin löytyy.. Tietysti pientä fixattavaa näissä saattaa olla, mutta edukkaat.. Oulun lähistöllä ja hp: 140e pari
 6. Otin tänään metallinkeräys paikalta trampoliinin käyrät jalkaputket. Näin näyn tulla niistä type-4 peltipakosarjan..
 7. Myös omannäköisen tarjouksenkin voi noista muulitallin ylisillä olevista osista heittää..
 8. Mihin toi perän auraus/haritus säädetään, kun tahtoo kulmat muuttua vetopäällä ja varsinkin voimakkaasti kiihdyttäessä..
 9. No niin, Puolustusvoimien ylipäällikkö ajelee ilmeisesti huomenna Laihialle.? päin muuntuvalla Volkswagen Transformerilla, joka tarvittaessa antaa kantoapua..
 10. Nos osaa isolla puskurin läpivienti kumilla. Käyttämättömät ja käy myös 1302 malliin.. Hp: 250e pari Lisäksi löytyi keulapelti, sekä konepelti merkillä (1303 S) ja väriltään keltaiset. Hp: 70e/50e Oulun välittömässä läheisyydessä..
 11. Voihan tän seikan vetää myös toisinpäin: Eli kone 1835cc, Empin kohtuudella rapatut kannet 40/35 venttiilein, keskellä weber 32/36 progressiivinen, nokka uudemman 1.2 koneen sekanostoinen sellainen ja pakosarja täysin vakio.. Tuloksena yläkierroksilla rätkimistä putsarissa ja kokeiluna 1.4 keinuilla tilanne paheni vain entisestään.. Korjaus: Yhteydenotto Jopen putkeen sitten noin yhdeksän vuoden jälkeen ja tilauksena aihiosetti putkea Oulun suuntaan.. Sit työnalle 38mm putkea mallia jokkis ja kun ne laitteli vielä oikeaan järjstykseen ennen kollektoria, niin rätkiminen loppui ja vetoja tuli ainakin ylös.. Mut mitä näitä sarjoja joskus leipoin, niin aika hauskoja tuloksia taidettiin saada eri versioilla..
 12. Vaikkei tuo jääkiekko edelleenkään kovinkaan kiinnosta, niin voisiko Kempeleen fanaatikko kertoa, että mistäpäin on Kärppien nykyinen toimitusjohtaja kotoisin ja joka oli kanssani yläasteella yhtäaikaa vuotta ylemmällä luokalla.. Vastaus Virkkusen kotipaikkaa kohtaan hyväksytään vain sadan metrin tarkkuudella..
 13. Sellainen elämän käännekohta tapahtui jokunen vuosi sitten Oulun toppilassa, kun vastaan ajeli Dodge Charger, jossa kaksi miniämpärin kokoista imurorvea kohosi konepellin läpi. Mitä todennäköisemmin saattoi autossa olla juurikin kaksi neliporttista kaasutinta. Vois sanoa, että veret seisahtui sen jytinän ja näkymän johdosta..
×
×
 • Create New...