Jump to content

arvuuttaja

Members
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  Vw

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040-7750732

Recent Profile Visitors

2384 profile views
 1. https://www.kaleva.fi/teemat/moottori/valmistus-loppui-mutta-henki-sailyi/527915/
 2. LosKinkeros, Swede rock festival, Suviseurat, jne.. missä ikinä kuljetkin, menee myös bussin "Pubi" osastossa.. Serkku miehellä Hml:n Lepaalla tällainen navettaan kyhätty laiton RoadHouse, jossa myös hanat oluille.. https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/404408-oma-oluthana-kotiin-katso-mita-maksaa
 3. Talli-iltojen tunnelman tuoja, tuo oluen ystävän best friend olisi nyt saatavilla. Hana kiinni työpöytään, migin hiilipullosta "kaasua" järjestelmään ja kolpakko alle. Sitten huurteinen huulille ja eiku kaljottelemaan.. HP:70e "Alan" tuote Oulun lähettyvillä ja soittaen, yv, sekä txt
 4. Kyseinen projekti kuntoinen, joka joskus hiekkapuhallettu ja pohjamaalattu ruosteen estolla. Runko-ohjattava, naisten mallinen takarunko ja edessä lavan molemmin puolin renkaat. Tee itse ja säästä: Puutteita satula, renkaat 2x"24" ja 1x"28", sekä puulava etuosaan. Tätä pyörää jo reilu kakskyt vuotta siirrelly "pois edestä" ja ny joutais lopullisesti pois edestä. Hp:140e Lisäksi "pois edestä" joutaisi myös vesikärryt, joka myös hiekkapuhallettu ja maalattu mustaksi. Tääkin taitaa olla jostain seitkyt luvulta ja tästäkin puuttuu renkaat 2x"28" ja puulava.. hp:50e Sijainti Oulun lähettyvillä ja yv, soitto txt, jne..
 5. Welcome to the Oulu, siis welcome to the jungle.. Parkkisakkoja kertyi viimevuonna 21270 kpl, kun taas edellisvuonna niitä oli 21700. Kaupungin tämän vuoden talousarviossa parkkisakkojen tavoite on 1,4 miljoonaa euroa, mikä tarkoittaa noin 28000 parkkisakkoa, sanoo liikenneinsinööri Saija R. Tervetuloa Ouluun, Parkkipirkot odottavat teitä aivan erityisellä lämmöllä.!
 6. Ja täähän oli alunperin myynnissä Puma nimellä hintaan 200e, kunnes henkilö kajjjaanista otti yhteyttä ja aikoi tän ostaa, mikäli kavennan sen ainakin kolme tuumaa.. Tein jigin ja kavennus osui parhaimmilleen siihen 8.5 senttiin. Ilmoitin hänelle, että akseli olisi nyt suora, sekä kapea.Vastaus: Ei tarvetta enää, mutta olisiko myydä olkatappi mallia, koska sille olisi tarvetta tällähetkellä.. Tukivarret, jouset, navat , rumpujarrut sis. hintaan. Tää akselisto Oulun vierustalla ja kaikki yhteydenotto tavat..
 7. Moro, Paljonkohan kustantaisi noi pelkät sisäkurkut, mikäli ovat erikseen myynnissä.?
 8. Nää meni reilu tunti sitten kaverille, joka soitteli..
 9. Tosi ostaja soittaa, kyselee kuulumisia ja toisinaan jopa vointiakin. Sitten palaa aiheeeseen, ainiin sulla oli palliksen ovet edullisesti tosiaan kaupan, mutta milloin sopisi tulla ne hakemaan.. Jos tohon kikyyn lähtee, niin ensin lähetetään reilusti kuvia, sit ostaja miettii pari viikkoa ja jonka jälkeen saattaa ottaa ehkä yhteyttä. Jälkeen sen sen kysellään, että saisinko noi ovet ilman, kun toi mathuolto on nykyään niin kallis polttoaine lisineen ja muutenkin hankala hakea sieltä pikku toimipisteestä..
 10. Ehjä ja melkein ruosteeton, mutta ei papereita. Latat, vääntösauvat ja vaihdevipu paikoillaan. Alustanumeron alku 116. Hp: 150e Oulun lähistö, Yv, txt sekä soitto.. Pallikseen fixattavissa olevat etuovet. Täydelliset ja uudempaa mallia hp:50e kpl Kojelauta virheetön mankan peitelevyllä 60e Tankki ja ehjä sellainen anturilla vm-75 60e Mittaristoja early ja late malleja 45e kpl Nämä ja paljon muuta..
 11. Kavennettu uusi etuakseli aviksilla ja tarvittaessa jouset, navat sekä tukivarret mukaan Akselissa uudet neulalaakerit, sekä kumet ja on noin 8.5cm alkuperäistä kapeampi.. HP: 280e kaikkineen
 12. Tuleehan siitä vaikka ja mitä.. Takimmainen paineventtiili ohjaa mahdollisen ylipaineen pois öljynkierrosta ja etummainen säätelee öljynlauhduttimelle menevää öljyä. Öljykanavat ilmeisesti siinä pienemmät ja ainakin X-poratun akselin laittaisin 90.5 mäntien kera..
×
×
 • Create New...