Jump to content

arvuuttaja

Members
 • Content Count

  668
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  Vw

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040-7750732

Recent Profile Visitors

6802 profile views
 1. Jos en ihan väärin muistasi noin reilu 30v vanhaa Suomen Kulutusosa kuvastossa lukevaa tekstiä, niin brassi 009 nakkas 22 astetta ennakkoa 2600 kierroksilla.. Mutta miksi jukkis kyselee tyhmiänsä, kun tietää kaikesta kaiken..
 2. Ei mitään, tämä taitaa ollakkin varattu..
 3. Fiksummin tehty.? Onkait noita yhden sauman hitsillä tehtyjä valsseja saatu levitettyä sinne 8,5 tuumaan asti. Vastaus puuttuu edelleen, eli vipattaako, hyppiikö jne..
 4. Olkoot tämä sitten sinulle vaikka fjoosa. Monta mahtavaa kaveria oppinut tuntemaan sieltä pääkaupunki seudulta, mutta näköjään yksi on poikkeus.. Ole mies, äläkä sekaannu enää ilmoituksiini tulevaisuudessa..
 5. Rivikone yhdellä yläpuolisella nokalla.? Voihan tähän vetää vaikka TC 125 A koneen vertailun vuoksi ja noin 21vuotta sitten, 1641cc talvimestaruus vw:stä taisi irrota 170hv yksi reikä kansilla..
 6. Juuri tuollainen 5.375 perällä oleva ja osiltaan täydellinen, lukuunottamatta kytkinkoppaa..
 7. Kovat on litratehot kasiventtiili kansissa.
 8. Vipattaako, hyppiikö ja pitääkö pultit kiristää tietyssä järjestyksessä tasoituksen saamiseksi.? Näitäkin vanteita tuli joskus levitettyä aivan helvetisti..
 9. Onko tällä "spege" nimimerkkiä käyttävällä henkilöllä tarjota minulle "loovaa", eli selko Suomeksi paketti volkkarin vaihdelaatikkoa.? Ja toisekseen, että tiedätkö mikä ero voisikaan olla pinnapulteilla kasatun "loovan" vs pulteilla kasatun loovan ero.? Pikaista vastausta odotellen..
 10. Kolmiripainen pinnapulteilla kasattu varaosiksi. Tarve Oulussa
 11. Mikäs tässä nyt hiertää.? Tarvike peilit näyttäisi olevan ja asian mukainen vetokoukkukin. Käy petri katsoon paikan päällä ja osoitteen varmaan tiedätkin. Hinta ei tuosta juurikaan muutu, vaan saattaa pikkuisen vielä nousta..
 12. Tuskimpa tuota on vanhempi pariskunta alkanut sen kummemmin tuunaamaan. Tehtaalla laitettu pehmustettu kojelauta ja taidettu maalaamossa maalata alkuperäiseen väriin jossain vaiheessa. Kaupan päälle 1300S levy olat hiekkapuhallettuina. Ej prut.!
 13. Rullaava, hitsaamaton, aj.64tkm ja samassa taloudessa vuodesta -86. Pari hitsi kohtaa olisi ja muuten täydellinen ilman konetta.. Hp.600e ja Oulussa
 14. Nyt kyllä taikuri yllättyi itsekkkin, kun kakkosen pakopuolen nostin pesässä pyörinyt jokin "jyvä"..
 15. Montakohan näitä koneita tullut vuosien saatossa purettua, jossa sellainen sentin öljy/lika paakku termarin ympärillä, joka ei enää "haistele" ympärillä pyörivää ilmaa avatakseen läppiä puhallin kopasta. Tietenkin tilanne johtaa toiseen ja toinen kolmanteen tuhoon..
×
×
 • Create New...