Jump to content

arvuuttaja

Members
 • Posts

  799
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  Vw

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040-7750732

Recent Profile Visitors

13066 profile views

arvuuttaja's Achievements

 1. Taitaapi kaikkea löytyä öljynlauhduttajaa lukuunottamatta. Ehkä vkl pääsen penkomaan osia.
 2. Mitä tarvii? Puhallinkoppa, puhallin, sylintereiden päällipellit,ym peltejä löytyy.
 3. Raakin myymässä sarjassa pitää putkien paikat vaihtaa, eli ylemmät laittaa alemmaksi kollektoriin, jottei tarvitse takahelmaa leikkoa. Tieten myös ei haitaksi olisi, jos ne laittaisi vielä oikeaan järjestykseen em.
 4. Jopen putki oli aikoinaan, joka myi ainakin osina sarjaa edullisesti ja väänsihän toi minulle joku vuosi takaperin kolmet aihiot.
 5. Sehän tässä olisi parasta, kun pääsisi paikanpäältä osat hakemaan, niin voisi tätä kaveria oikein kädestä pitäen kiittää..
 6. Ainakin pari 4.375 perällä olevaa swing loovaa purkanut ja on myös esiintynyt sakeampaa 0.93 nelosen ratasparia. Näissä uudemman mallin laakeri koppa ym. ja veikkaisin olevan alunperin 1200cc Jeans mallista.
 7. Ihan vain mielenkiinnosta, että mitä vikaa on yhdellä "paineventtiilillä" olevalla lohkolla, jos siihen tarjoaa esim. X-porattua akselia ja vaikka type-4 öljypumppua..
 8. On olemassa montaa eri versiota, eli mihin ja minkä ikäiseen loovaan haetaan ratasparia.
 9. Sinisillä värimerkinnöillä olevat venttiilinjouset. Näillä ei saanut type-4 konetta sakkaamaan 46/38 venttiileillä 8000 kierroksilla nokan ollessa 330/310 ast. Näitähän on sovellettu mm. jokamiesluokan ajoneuvoihin Sitikkaan, Volvoon, Fiattiin, yms..
 10. Mikäli ilmatölkin 2.0 koneessa sama, niin noita olisi 3kpl.
×
×
 • Create New...