Jump to content

arvuuttaja

Members
 • Posts

  750
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pudasjärvi
 • Ajoneuvot
  Vw

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  040-7750732

Recent Profile Visitors

10120 profile views

arvuuttaja's Achievements

 1. Varaosa generaattorit kerkesin heivata romukuormaan hetki sitten..
 2. Tuskaa voi yrittää lieventää vaihtamalla vakiovälitteiset keinut tai 1200 mallin kyseiset, jolloin myös venttiilin ajoitus muuttuu myöhäsemmälle ja palamatonta bensaa menee vähemmän läpi..
 3. Ykk merkki koneen sauma kohdassa, jolloin 1 tai 3 pytty vaihtaa. Eli saman verran venttiilit auki ykk:ssa ja jos jako pielessä, niin eron kyllä huomaa. Alkuperäisessä vakiopyörässä tämä pitää aika hyvin paikkansa ja koneen käynti vähän erikoinen videolla. Kuulostaa niinkuin sytkä puottelis pyttyjä pois välillä ja kierroksilla herää taas mukaan..
 4. Ykk merkki koneen sauma kohdassa, jolloin 1 tai 3 pytty vaihtaa. Eli saman verran venttiilit auki ykk:ssa ja jos jako pielessä, niin eron kyllä huomaa. Onko tulpanjohdot hiilikuitua vai kuparia/ terästä. Tyhjäkäynti suuttimen vaihtaisin reilusti isommaksi, jota voi puotella alaspäin..
 5. ? Eikat, mutta näitä esim. Volvon nelimäntäisiä satuloita on tarjottu kilvanajo laitteisiin..
 6. 1kpl 1800 ja 2kpl 1700 malleista.. 60€ kpl ja Pudasjärvellä sijaitsee.
 7. Oma kokemukseni reilu viidentoista vuoden takaa, että helpompiakin vaihtoehtoja on olemassa..
 8. Tossa kuvat uusista kiinan putsareista ja vanhoista Kadroneista..
 9. Mihinkäs toi perustuu, kun kolme 1302 koria joskus tuli Ruotsista ja kahdessa niistä oli tuplalatat takana ja ei tullut koskaan niihin perehdyttyä sen kummemmin. Liekkö em. mallissa sitä ominaisuutta olikaan..
 10. Uudet kaasarit, joihin kuristimet sorvattu 33mn kokoon. Imusarjat jalostettu mallisarjan iso kanavaisista versioista ja vetästy sinkkimaali. Isot pyöreät putsarit löytyy käytetyt ja uudet. Oulun seudulla. H:660€
 11. Hetkinen.. Taisipa omassa -71-72 mallissa olla vielä nivel alemman kuvan mustan mokkulan kohdalla..
 12. Puhallettu, maalattu, purettu ja katkaistu. Ei hitsattu ja iskarin yläpäässä vähän hitsattavaa. Kaikki osat löytyy ja uusi hits. säätöpala pari, sekä alkuperäiset levy olat. 70€ Oulun seutu
×
×
 • Create New...