Jump to content

arvuuttaja

Members
 • Posts

  750
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by arvuuttaja

 1. Varaosa generaattorit kerkesin heivata romukuormaan hetki sitten..
 2. Tuskaa voi yrittää lieventää vaihtamalla vakiovälitteiset keinut tai 1200 mallin kyseiset, jolloin myös venttiilin ajoitus muuttuu myöhäsemmälle ja palamatonta bensaa menee vähemmän läpi..
 3. Ykk merkki koneen sauma kohdassa, jolloin 1 tai 3 pytty vaihtaa. Eli saman verran venttiilit auki ykk:ssa ja jos jako pielessä, niin eron kyllä huomaa. Alkuperäisessä vakiopyörässä tämä pitää aika hyvin paikkansa ja koneen käynti vähän erikoinen videolla. Kuulostaa niinkuin sytkä puottelis pyttyjä pois välillä ja kierroksilla herää taas mukaan..
 4. Ykk merkki koneen sauma kohdassa, jolloin 1 tai 3 pytty vaihtaa. Eli saman verran venttiilit auki ykk:ssa ja jos jako pielessä, niin eron kyllä huomaa. Onko tulpanjohdot hiilikuitua vai kuparia/ terästä. Tyhjäkäynti suuttimen vaihtaisin reilusti isommaksi, jota voi puotella alaspäin..
 5. ? Eikat, mutta näitä esim. Volvon nelimäntäisiä satuloita on tarjottu kilvanajo laitteisiin..
 6. 1kpl 1800 ja 2kpl 1700 malleista.. 60€ kpl ja Pudasjärvellä sijaitsee.
 7. Oma kokemukseni reilu viidentoista vuoden takaa, että helpompiakin vaihtoehtoja on olemassa..
 8. Tossa kuvat uusista kiinan putsareista ja vanhoista Kadroneista..
 9. Mihinkäs toi perustuu, kun kolme 1302 koria joskus tuli Ruotsista ja kahdessa niistä oli tuplalatat takana ja ei tullut koskaan niihin perehdyttyä sen kummemmin. Liekkö em. mallissa sitä ominaisuutta olikaan..
 10. Uudet kaasarit, joihin kuristimet sorvattu 33mn kokoon. Imusarjat jalostettu mallisarjan iso kanavaisista versioista ja vetästy sinkkimaali. Isot pyöreät putsarit löytyy käytetyt ja uudet. Oulun seudulla. H:660€
 11. Hetkinen.. Taisipa omassa -71-72 mallissa olla vielä nivel alemman kuvan mustan mokkulan kohdalla..
 12. Puhallettu, maalattu, purettu ja katkaistu. Ei hitsattu ja iskarin yläpäässä vähän hitsattavaa. Kaikki osat löytyy ja uusi hits. säätöpala pari, sekä alkuperäiset levy olat. 70€ Oulun seutu
 13. On. Eikö helpompi olisi vaihtaa koko kytkinkoppa ja samalla uusia stefa siihen jo irrallaan ollessa..
 14. Leveällä kengällä type-3 100€ ja sijainti Oulun seudulla.
 15. Molempia malleja löytyy. 002 20€ kpl ja 091 25€ kpl. Oulun seudulla
 16. Koko setti akseli putkineen yms. 100€ tai täydellinen ratti 60€ tai ehjä puutteellinen 25€. Koneeluukku hyvä 60€ ja Pudiksella em.
 17. Type-1/3 vaihteistoon kyseinen ja taisipa Hottikset tätä aikoinaan myydä. Koillismaalla tarvetta, tarjoa..
 18. Oiskohan Virtasen Autokori korjaamo (Vak) ja/tai Närko..
 19. Elikkäs yhteen vetona, kolme eri jigi mallia tarvis mahdollisesti.. Lisäyksenä 1302 mallissa toinen poski toistaan painavampi, eli materiaali alumiini ja jokin kevyempi seos metalli..
 20. Käsittääkseni vanha loova, vanha ruuvilaakeri ja vanha pakkipyörä. Seuraava versio uudempi ruuvilaakeri ja vanha pakkipyörä. Kolmas vedos uudempi ruuvilaakeri, uusi pakkipyörä jne..
 21. Jotenkin on minulla vahva tunne, että jo Teron ensimmäinen vastaus olisi se oikea. En tiedä montako loovaa on Tanhuapää harraste aikanansa tehnyt, mutta kokekemus opettaa..
×
×
 • Create New...