Jump to content

aki67

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Ryttylä
 • Ajoneuvot
  vw + muuta saksan maan merkkej

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. soittelin juuri äsken. T:Kaanaan matkaajat ;-)
 2. Hakusessa halpa golffin 1.6L kone ilman apulaitteita tai jos pois haku hintaan saa niin sitten vaikka kaksi. Tarjoa yv.llä jos et tähä kehtaa pistää jatkoksi. -Hinta? -Sijainti -Kunto? -Läpi hönkivä vai samalla puolella sarjat? -AKI- Ryttylä
 3. Menee viikonlopulle varmistaminen kun töistä päästyä jo niin pimeä. Laita viestiä lauantai aamupäivällä niin muistan tarkastaa tilanteen.
 4. Ryttylästä vois löytyä... pitänee valoisan aikaan päästä tarkastamaan tilanne.
 5. Simon sun kylällä myös putki firma mikä aikoinaan taivutti mulle mönkkäriin pakoputken ihan vaan vaneri mallin vein ohjeeksi. Firman nimi Samet koivusillantien toisella puolella.
 6. Åke=> Nää tuli nyt mulle eli toivotaan että sopii mun projektiin ;-) No kyl maar ja en siis tartte enään sulta lainalle takapenkkiäkään...
 7. onko penkit 64 alku vai loppuvuoden mallista. Takapenkissä eroavaisuus. Etupenkit nyt ei olekkaan aidot mutta pieni tarkennus penkkeihin niin saattaa olla että alkaa kauppa käymään paremmin.
 8. Laitettu ilmoitus myynti osastolle. Tämän saa ylläpito poistaa. Kiitos
 9. Onko kenelläkään tarvetta paksutolpan katolle? Hinta sovittavissa mutta kun myynti palstalla se pitää olla niin kyselen ensin täällä onko tarvetta. Ei ole vielä leikattu irti eli voi vielä vaikuttaa sahaus kohtaan. Laseja ei tule mukana. -AKI- Ryttylä
 10. Kromilistaton takaikkunan tivari, Typ-1, 1958-1964, bugpäk............10e Mulle. Älä vielä lähetä jos tuun käymään jossain välissä... -AKI-
 11. olisko kasassa mulle sopivaa puhallin koppaa ilman kilikali maalia? Sellaanen vanhan mallin puol pyöree niinku on ollut jossain välis puhetta???
 12. tässä vaihtovirta jalan kuva. Toki tuohon käy myös tasavirta mutta toistepäin ei sovi.
 13. tasavirta laturilla on tasainen pystysuorassa ja vaihtovirta jalassa on etupuolella isohko syvennys kun se laturin hihnapyörän puoleinen pää on isompi halkaisijainen. Toivottavasti jeesas.
 14. Juu paljon asiaa saatu tähänkin kirjoitukseen. Pakko kertoa yksi oma nuoruus muisto 80 luvun alkupuolelta... Kaverin Isä nosti hirveäm metelin kun sen Vaimo oli mennyt kirpparilta ostamaan itselleen "uuden" mekon ja makso kokonaista 30 markkaa... No olipa samana päivän Isäntä ite hakenut matkahuollosta paketin missä oli 10 sarjaa kuplan käärmeenpesiä... a/300mk (Näimme vaan kaverin kanssa kuitin) eli kaikki on suhteettoman suhteellista kun harrastuksista puhutaan.
×
×
 • Create New...