Jump to content

Simon Templar

Members
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tervakoski
 • Ajoneuvot
  T34 1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No pitäähän se kappale suojata jollain ettei urtsi tartu siihen joten samalla sen voisi päällystää alumiinifoliolla ja alumiiniteipillä ja laminoida siihen kuitu.
 2. siis näillä moduleilla https://www.carbuilder.com/uk/1-standard-relay-and-1-heavy-duty-relay-module kasaa. Johdot on kuitenkin lyhyitä tms. noissa valmiissa.
 3. Mosa käy viileempänä suuremmalla tyhjäkäyntiennakolla.
 4. Aika rapsakan hintaisia noi "valmis sarjat". Tosta valkkaat mieleiset modulit ja piuhat. https://www.carbuilder.com/uk/modular-fuse-and-relay-box-system "AMP" liittimet aliexpressiltä jos haluaa säheltää niitten kanssa. Eristämättömät abicot jostain missä pääsee hypistelemään niitä kourassa ja varmistumaan että on riittävän laadukkaita. Ja niille puristuspihdit vaikka biltsusta.
 5. No eikös se ole sitten hiukan optimista kertoa että se toimii paremmin noin jos ei ole kokeillut? Se että se on tehtaan paikassa ei tarkoita sitä että kone toimii parhaiten. OD:lla ainakin on keskusteltu asiasta ja kokemukset ovat puolesta ja vastaan.
 6. Mut sulla oli aikasemmin imusarjasta samalla kaasari/jakaja kombinaatiolla?
 7. Eikös alipaine läppien yläpuolerta ole sellasta saastehommelia? Ottaisin sieltä mistä kone parhaiten toimii.
 8. ei taida riittää mittausalue niin pitkälle. Laita sellanen tulpan alle tuleva.
 9. Kyllä siellä edelleen on tehojen määrä rajoitettu. Iskutilavuutta ei niinkään. Tuo määräys ei taida ihan heti tulla voimaan. 2022 alussa jos kaikki menee putkeen. Ehkä kannattaa alottaa juniksen korjailu jostain muualta kuin moottoriin ja akkuihin liittyvistä kohdista. Jos ei muutos onnistu niin korjaa sit loput ja laittaa kiertoon. https://www.traficom.fi/sites/default/files/media/file/Määräyshankepäätös automääräys.pdf
 10. Mistä nuo sähkömoottorin vaihdon laillistamat säännöt löytyvät?
 11. Moottorin tehojen laskeminen jollain menetelmällä alkuperäisestä ei ole sallittua. Eli et voi laittaa 400hv mosaa autoon ja väittää "joo tossa on kuristin imupuolella eikä tosta lähe ku 60hv".
 12. Pitäähän siinä olla pätkä letkua kuitenkin ja samanlainen riski siinäkin on että menee luttuun. En omilla haukansilmillä osannu erottaa onko noi hiili -vai kuparijohdot mutta minä vaihtaisin kaikki kerralla. Samalla reissulla ku ajelee mätänettiin niin ostaa starttispreitä tms. imuvuodon tutkimiseen.
×
×
 • Create New...