Jump to content

Simon Templar

Members
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tervakoski
 • Ajoneuvot
  T34 1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samaa voi sanoa tosta fordista. Eilen tuumin tallissa mitenkähän toi lättis sitä kuljettaa kun painoa on lähelle kolme tonnia ja heppoja 100. Pelkkiä runkoaisojen vahvikkeita ostin reilu 150kg. Tuleva pensalasku pakottaa kyllä miettimään vaihtoehtoisia polttoaineita.
 2. tarkotin tota empin anturia. Empihän ei ole tunnetuin loistavasta laadustaan.
 3. enemmän oisin huolissani että toi anturi toimii ylipäätään kun hinnasta.
 4. pikkusen motonetin mallissa ylihintaa https://www.aliexpress.com/item/32914111020.html
 5. Eli nyt jo meni toinen poikki. Mikä aiheuttaa moisen? Miten keinut saa niin pieleen edes asennettua? Scatin keinut ja jotkut pikkusen pidemmät pinnapultit, kuvaa ei saa tuolta aircooledin sivuiltakaan.
 6. jaa toi on joku omavalmiste? Tossa ekassa kuvassa on joku kela tms. joka selkeesti tummempi kun se viereinen. Ota siitä toinen piuha irti ja kokeile palaako sulake.
 7. laita nyt ekaks kuvat siitä kortista tänne niin arvuutellaan ne osat. Mie voin vilasta konetta jossain vaiheessa.
 8. Ainakaan SKF:t ei kestä. Just huomasin että kaikki neljä on paskana. Kesti 1000km ajoa. Sopivasti takuukin jo loppunut.
 9. Jospa se anturi on ottanut jo osumaa ja on ihan vaan rikki, johto poikki tai oikosessa?
 10. Mun mielestä ei lataa tarpeeksi. Kierroksilla sais 14,2-14,4 volttia.
 11. Olettaen että lämpötila oli noin 15 astetta niin öljypohja-anturi näyttäis oikein. Tuuppaa anturi kiehuvaan veteen niin pitäis näyttää noin 62 +- 5 ohmia.
 12. Ihan pikkusen pilkun pyöristystä, jos laitat kuitenkin ohmiasteikon 20k kun resistanssi on suurempi kuin 200 lämpötilan ollessa pienempi kuin 60 astetta. Olettaen että tämä taulukko pitää paikkaansa. https://vdo-webshop.nl/en/temperature-sensors/433-vdo-oil-temperature-sender-150c-m14.html Voihan tuota anturia lämmittää föönillä niin varmistuu ainakin että se toimii. Tai kylmäspreillä jäähdyttää.
 13. Nythän toi öljypohja toimii niinku mainostetaan, jäähdyttää ;P. Ota joku jäähdytyspelti poies niin eiköhän lämmöt nouse tappiin, ainakin teoriassa.
 14. Juuh, vitutti niin paljon taas että näkökin sumentui. Pyörä löytyi Kyöstiltä.
×
×
 • Create New...