Jump to content

Simon Templar

Members
 • Content Count

  510
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tervakoski
 • Ajoneuvot
  T34 1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juu, vähän kiikkerä nostella. Onneks oli penskat jeesaamassa, yks piti hyttiä suorassa ja toinen oli vinssin käyttäjä. Sit runko piti valutella alle, mamma työnti sitä ja mie pitelin renulla köyden perässä ettei se karkaa kun pikkusen viettää toi piha. Voip olla että joutuu vielä koneen vaihtaa jos toi ei jaksa mennä mihinkään. Painaa vähän alle 2.5 tonnia ilman lavarakenteita. 6,5 tonnia kokonaismassa.
 2. Ite olen autotallin otsonoinut vaihdelaatikkorempan jälkeen. Se öljy haisee ihan kuvottavalta..yön yli pidin päällä ja olipahan käryt lähteny. Ei haissu tupakka eikä korjaamotunnelmasta ollu tietookaan. Emäntä oli menny kesken otsonoinnin talliin niin se oli sit oksentanu ku oli vetässy henkeen sitä...en muistanu kertoo ettei sinne tarvii mennä. Kasasin oman otsonaattorin näistä: https://www.aliexpress.com/item/32863772051.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dl834cY sit kotelo ja puhallin jolla leviää kivasti. Halpaa ja toimii. Jos autossa sattuu olemaan brassitiipparit niin nehän ei ole kumia nähnykkään joten ehkä otsooni ei pure niihin?
 3. Ei kait se muoviin pysty mutta luonnonkumi haurastuu äkkiä.
 4. Mä en enää jaksa edes suojailla tallia mitenkään. Kaikki työkalut, koneet ja hyllyt on siinä rälläkän käryssä jo joten ei ne siitä juuri huonommaksi muutu. Roskia tulee aina joten pinta on hiottava ja kiillotettava kuitenkin. Samalla lähtee appelsiinikin. Valaistukseen panostaisin eniten.
 5. eiks toi alimmainen askelma oo hiukka yläällä, ainakin persejalkaselle? Paljon tossa on muuten sisäkorkeus? Entäs paljonko se on tavan juniksessa?
 6. Kannattaa myös katsoa Rock Autosta jos sattuu olemaan muutakin tarvetta osille. Sori ilmon häirintä.
 7. kannata käytettynä ees katella https://www.vallilantakomo.fi/tuote/ilmajousi-nostopalje--40634220-scania-saf/40634220/ ainoa huono puoli noissa on veemäinen millinen kierre ilmanipassa. Joutuu ostaa kuorma-auto puolelta liittimet, ikh:sta saa ainakin.
 8. Mulla on tommonen, kaukosäädin ei ota kovin kaukaa ja laitetta ei voi pitää pitkään kytkettynä sähköihin kun se vie jotain 150mA valmiustilassa. Mutta lämpöä tulee. Lähti nyt talven jälkeen mukisematta käyntiin. Ostin aliexpressistä, jotain 150€.
×
×
 • Create New...