Jump to content

Simon Templar

Members
 • Content Count

  483
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tervakoski
 • Ajoneuvot
  T34 1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eli nyt jo meni toinen poikki. Mikä aiheuttaa moisen? Miten keinut saa niin pieleen edes asennettua? Scatin keinut ja jotkut pikkusen pidemmät pinnapultit, kuvaa ei saa tuolta aircooledin sivuiltakaan.
 2. jaa toi on joku omavalmiste? Tossa ekassa kuvassa on joku kela tms. joka selkeesti tummempi kun se viereinen. Ota siitä toinen piuha irti ja kokeile palaako sulake.
 3. laita nyt ekaks kuvat siitä kortista tänne niin arvuutellaan ne osat. Mie voin vilasta konetta jossain vaiheessa.
 4. Ainakaan SKF:t ei kestä. Just huomasin että kaikki neljä on paskana. Kesti 1000km ajoa. Sopivasti takuukin jo loppunut.
 5. Jospa se anturi on ottanut jo osumaa ja on ihan vaan rikki, johto poikki tai oikosessa?
 6. Mun mielestä ei lataa tarpeeksi. Kierroksilla sais 14,2-14,4 volttia.
 7. Olettaen että lämpötila oli noin 15 astetta niin öljypohja-anturi näyttäis oikein. Tuuppaa anturi kiehuvaan veteen niin pitäis näyttää noin 62 +- 5 ohmia.
 8. Ihan pikkusen pilkun pyöristystä, jos laitat kuitenkin ohmiasteikon 20k kun resistanssi on suurempi kuin 200 lämpötilan ollessa pienempi kuin 60 astetta. Olettaen että tämä taulukko pitää paikkaansa. https://vdo-webshop.nl/en/temperature-sensors/433-vdo-oil-temperature-sender-150c-m14.html Voihan tuota anturia lämmittää föönillä niin varmistuu ainakin että se toimii. Tai kylmäspreillä jäähdyttää.
 9. Nythän toi öljypohja toimii niinku mainostetaan, jäähdyttää ;P. Ota joku jäähdytyspelti poies niin eiköhän lämmöt nouse tappiin, ainakin teoriassa.
 10. Juuh, vitutti niin paljon taas että näkökin sumentui. Pyörä löytyi Kyöstiltä.
 11. Päivitellääs taas kuulumisia. Talven aikana vaihdoin 3.44 välityksen laatikkoon jota kävin tänään testailemassa. Pelaa hienosti, pykälätkin menee päälle ja jopa pysyykin. Tämä oli siis mun eka vaihteistojumppa joten onnistumisiakin joskus osuu tälle tontille. Plussana vielä sain auton leimastakin kerralla läpi. Riksun K1 / Euromasterilla. Pikkusen höveli katsuri mutta ei haittaa. Äänenvaimentimen tein mutta se meni pieleen kun tein sen liian ohkasesta rosterista (0.5mm). Se rämisee ilkeesti. No nyt täytyis joko löytää uus kaupasta tai tehä itse paksummasta. Sytkäkarttaa pitää säätää seuraavaksi, hidasta hommaa yksin. Jotta tekeminen ei lopu niin tota fordia tehdään hiki päässä jotta sais sen ens kesäks ajoon.
 12. Itelle kävi just noin kun luulin säästäväni ostamalla käytettyä osaa. Romukoppaan suoraan ja kaupasta uutta tilalle. Myyjien kusetus on niin härskiä että en osta enää käytettyä tavaraa.
 13. Miksi noissa taulukoissa tuo sytkäennakko menee ihan päinvastoin? Toisessa kierrosten ja kuorman kasvaessa ennakko kasvaa ja toisessa laskee?
×
×
 • Create New...