Jump to content

Simon Templar

Members
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tervakoski
 • Ajoneuvot
  T34 1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juuh, vitutti niin paljon taas että näkökin sumentui. Pyörä löytyi Kyöstiltä.
 2. Päivitellääs taas kuulumisia. Talven aikana vaihdoin 3.44 välityksen laatikkoon jota kävin tänään testailemassa. Pelaa hienosti, pykälätkin menee päälle ja jopa pysyykin. Tämä oli siis mun eka vaihteistojumppa joten onnistumisiakin joskus osuu tälle tontille. Plussana vielä sain auton leimastakin kerralla läpi. Riksun K1 / Euromasterilla. Pikkusen höveli katsuri mutta ei haittaa. Äänenvaimentimen tein mutta se meni pieleen kun tein sen liian ohkasesta rosterista (0.5mm). Se rämisee ilkeesti. No nyt täytyis joko löytää uus kaupasta tai tehä itse paksummasta. Sytkäkarttaa pitää säätää seuraavaksi, hidasta hommaa yksin. Jotta tekeminen ei lopu niin tota fordia tehdään hiki päässä jotta sais sen ens kesäks ajoon.
 3. Itelle kävi just noin kun luulin säästäväni ostamalla käytettyä osaa. Romukoppaan suoraan ja kaupasta uutta tilalle. Myyjien kusetus on niin härskiä että en osta enää käytettyä tavaraa.
 4. Miksi noissa taulukoissa tuo sytkäennakko menee ihan päinvastoin? Toisessa kierrosten ja kuorman kasvaessa ennakko kasvaa ja toisessa laskee?
 5. Ruisku tulee varmaan edullisemmaksi kun nuo orkkistyyliset sytkäkamppeet maksaa niin pirusti.
 6. v8 sivuventtiili. Yks neljäkurkkunen on vaan niin ruma. Sellasia imareita on halvalla + kaasarit ei maksa paljoo. Kävi mielessä jos laittais sellasen Fitech tms. ruiskuhässäkkä mut ulkonäkö on aika karsee. Eipä se mosa nyt tuolta kopin alta näy mut kuitenkin. Sellanen hillborn tyyppinen laitos, paljon putkia törröttää, saa katu-uskottavuutta.
 7. Heikosti on imusarjaa tarjolla idf/ida kaasareille. Itse tekemällä tulee mitä tulee mut ei tästä rakkineesta kuitenkaan tehoja saa.
 8. Niin, varmaan turvallisin olis mut edelleen niitä kokemuksia? Tarve olis kuitenkin neljälle kaasarille. Menee tohon toisen merkkiseen pirssiin. Ihan ulkonäkökysymys että tulee neljä, kahdella pärjäis kivasti muuten.
 9. Nostellaas tätä. Kellään kokemuksia noista kiinan weber/dellorto/solex kopioista? Puoli-ilmasia ovatten kiinassa. Ampukaas haaveet alas äkkiä ennenkun luottokortti kaivetaan lompsasta.
 10. Perukirjaan pitää merkitä vain rekisterissä olevat ajoneuvot.
 11. WP:lle kiitos vinkistä, tommonen taitaa olla jo. No hot rod kirjallisuus ei tue tuota non-hipyn väitettä kuin pakopuolen osalta. Eli pakopuolelle ei tartteis tehdä vättämättä mitään mutta imuille kyllä. Puristuksia tulee lisää kansilla ja kasvaneella porauksella. Toi reliev on tehty joihinkn jo tehtaalla ja pussihousumiehethän vannoo tehtään tytön tuotosten nimeen, kuulemma.
 12. just toi videon tapaus, tollaset pikku syvennykset venttiileiltä sylinteriin asti. Toi videon jamppa käyttää jotain kiveä mutta luulisi että joku karbiditerä tms. olis parempi. Muutama milli pois, olikohan jotain 2-4mm. Haulla ford flathead block reliev
 13. juu, toi ahistusprojekti etenee tässä ajokelejä odotellessa
×
×
 • Create New...