Jump to content

jonte

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Castle River, SF

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minä ostin omaan Kuplaani muuten mitoiltaan sopivan Exiden: https://www.motonet.fi/fi/tuote/909503/Exide-EB440-44Ah400A-akku-P175xL175xK190 , mutta tuossa sokkeli on liian korkea, joten orkkis akun kiinnityskynsi ei oikein sovi pitämään tuota paikallaan.
 2. No nyt on hieno, ja erikoinen. Toivottavasti ei ole pahempaa osapuutetta, koska voisin olettaa, että varaosien löytäminen on 'hieman' haastavaa? Orkkiskunnostukselle peukku, vaikka kieltämättä oli hieno jo aiemminkin.
 3. No oho, enpä olisi uskonut, että tuohon hintaan saa tuonkuntoisia kakkiksia. Aikamoinen löytö, riippuen toki vähän mitä mainitsemasi vikoja tuossa on. Ja hienot Votexin vanteetkin näyttää olevan.
 4. Vaimo teki löydön käydessään s-marketissa. Ajovalot ja takavalot saa palamaan paristojen avulla.
 5. Kiitos jarki86, näin päättelin itsekin, että tässä on pakko tehdä. Onko ehdotuksia hyvistä akuista? Tähän asti olen lähinnä luottanut Boschiin ja Vartaan.
 6. Akun navat ovat ihan samalla tavalla kuin vanhassakin akussa. Eli en ole laittamassa maakaapelia miinusnapaan. Lähinnä vain kysyin, kun Kuplan maajohdon 'kenkä' kai sopii 'pieneen' napaan. Mutta kiitos selvennyksestä.
 7. Kuplan nykyinen akku (Hankook MF54459) alkaa olla vähän väsynyt. Joten ajattelin, että Vartan Blue Dynamic D24-akku, mikä minulla on jouten, sopisi heittämällä tilalle. Mutta eipäs sopinutkaan, miinuspuola on aivan liian paksu Vartan akussa, eikä maajohto mahdu siihen kiinni. Tämä on ihan uusi kokemus (minulle), meni vähän sormi suuhun. Mikä avuksi, löytyykö maajohtoja isommalla 'lenkillä', jotta mahtuu akun puolan ympärille? Vai joudunko hankkimaan uuden akun, missä on sopivampi akun miinuspuolan koko?
 8. Muistan tuon hyvin, oli myynnissä porvoolaisessa käytettyjen autojen liikkeessä pitkään. Oli silloin ryhdikkään näköinen, mutta hinta taisi olla vähän pielessä, siksi kai olikin myynnissä niin kauan.
 9. Olen tilaamassa uuden takatavaratilan verhoilun Kuplaan, mutta nyt en ole varma, että onko väri musta, vaiko harmaa. Omasta mielestäni väri on tummanharmaa, melkein musta. Osaako joku sanoa, että mikä on L20B Kirkkaan oranssin Kuplan sisustan väri? Neoretrolla on tarjolla harmaata verhoilua: https://www.neoretro.fi/tuotteet.html?id=103/1286 , ja olin jo tilaamassa, mutta aloin empiä.
 10. Auto-Hellberg Porvoossa, pihassa juniksia (pyydän anteeksi huonoa kuvaa). Isä osti useamman auton sieltä, ennen kuin VW:n edustus Porvoossa siirtyi Hellbergin suvulta Toivosen suvulle.
 11. Tänään matkalla katsastukseen minunkin -74 Kuplani kusi lasinpesunesteet syliin. Olin juuri täyttänyt vararenkaan, ja todennut, että pissapoika toimii, ja sitten matkalla housut kastuivat ajaessa. Eli joko letku vuotaa,ohjauspyvään juuresta tai sitten tuo liitos. Pitääpä tutkia. Jos letku on syyllinen niin teenkö uuden metritavarasta, vai kannattaako hankkia toimiva käytetty?
 12. Toivottavasti tästä vihreästä BEZ-Karmann Ghiasta tulee yhtä hieno kuin tuo sininen on. Koska se on HIENO. Peukkua projektille, hienoa, että näitä KG typ 34 : sia tulee lisää liikenteeseen. Kävin juttelemassa kanssasi ja ihailemassa sinistä Ghiaa ennen Suur-Saimaan ympäriajojen starttia, ehkä muistat minut.
 13. Ostetaan siis ehjät kumimatot -74 Kuplaan (ulkoväri L20B mustalla sisustalla). Mattojen ei tarvitse olla priimoja eikä uudenveroisia, kun autokaan ei ole. Nykyään paikalla on jotkut Rensin kaukalomatot, ja kuljettajan matto haittaa pahasti kaasupolkimen käyttöä. Tarjoa yv:llä, tai sähköpostilla jontealm(a)gmail.com.
 14. F 1472403 lukee Tammerdieselin vaihtomoottorikuitissa. Pystyykö tuosta jäljittämään, miltä vuodelta moottori on, vai onko tuo vain joku Tammerdieselin oma numerointi?
×
×
 • Create New...