Jump to content

68teevee

Members
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  kangasala
 • Ajoneuvot
  Vaiheessa..

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0409672154

Recent Profile Visitors

2371 profile views
 1. Vielä en raaskinnu painaa kapselia kiinni mut mallaten näytti juuri sellaiselta miltä pitikin. Kumpa löytys vielä jostain messinkiset vannerinkulat/ kehykset .🙂
 2. Ja sitten taas vaihteeks lentää tallissa flaket😁
 3. Juu , tai epoksimaisen kova mutta hiottavissa.
 4. Epoksimassaa saumaan , piti laittaa teroson 5010 tinankorvaajaa mut kaupassa oli vaan tätä vastaavaa 3m. Hyvä että kokeilin , tätä 3m käytän kyllä jatkossakin joissain tietyissä kohdin muutaman muun kemiallisen metallin kera. Teroson tosin paljon helpompi hioa.
 5. Myydään palaneesta autosta purettu moottori ilman kaasutinta ja bensapumppua. Tästä saa vielä hyvän.
 6. Messinkipellistä kaulukset flake nänneille. Vaimo sano että Tissi.🤭🙂
 7. Savut/maalinkärytys lähenee..Ketsalle suurkiitos puuttuvista osista !👍 🙂
 8. Tänään tehtiin pönttö🙂
 9. En ostanu uusia , korjasin vanhat ja hapotin / maalasin. Nyt täytys etsiä rakentaa joku äänenvaimennin missä olis esilämmitys lähtö . Jos ei sopivaa löydy niin hommaan vakio vaimentajan ja muokkaan sitä niin että pakoputken ulostulot kääntyisivät sivuille. Tilaa tulee oleen aika vähän mut eiköhän sitä jotain keksitä. Tilaa ei oo niin paljon koneen takana kuin vakio kuplassa.
 10. Linkakkaas en löytäny vihreetä remmiä
 11. Tein alipainelähdön 34 solexiin , samaan paikkaan kuin mallina olleessa 31 solexissa.
 12. Takapeltiä ei juuri sopivaa löytynyt , mutta toinen 1200 pelti löytyi( kiitos Janne) . Siitä sai tehtyä oikean kokoisen yhdistämällä oikeisiin kohtiin esilämmitysputkien tiivistepellin palaset.
 13. Saisko noi irti toisistaan silleen että sopivankokosella reikäsahalla männänpäältä sahais silleen että keskittävä poranterä ei menis syvälle alussa ja heti kun pyörö pysyy ilman poranterää ottaa poranterän pois ja jatkaa.
×
×
 • Create New...