Jump to content

68teevee

Members
 • Content Count

  558
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  kangasala
 • Ajoneuvot
  Vaiheessa..

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0409672154

Recent Profile Visitors

2443 profile views
 1. Saahan virtasen valmistaman huippulaatuisen asennettua myös uudempaankin. Eikös pituus/ leveys ole kutakuinkin sama uudessa ja vanhassa? Vain sisäpuolen muotoilu erilainen ja jalkatilan tuuletusreikä.Ja mikä parasta: made in finland
 2. Noissa äänieristyksissä bitumimatoilla kannattais pyrkiä tekeen silleen että pellin ja bitumin väliin jäisi mahdollisimman pieni tyhjä tila. Kondensiovesi kun on siellä niin tekee ruostetta nopsaan. Ja tietysti riippuu myös siitä että millä maalilla maalattu/kuinka hyvin maalattu pelti on 🙃 Ja tietysti roikkuu siitäkin että missä harrasteautoo säilyttää. Eli toisaalta ihan sama , jos ei oo ympärivuotinen käyttöauto.
 3. Kaksiosaisella takaikkunalla varustetun 1/16 kuplan🙂
 4. Alkup saranat saivat nyt ainakin tässä yksilössä lähteä. Siihen oli oikeestaan 4 syytä. Sarana tuppaa ruostumaan ,sivupelti hieman taipuilee ovea käännellessä , saranoita ei voi säätää kuin yhteen/kahteen suuntaan ja muutenkin kun kaikki muu on sheivattu niin törröttävät saranat ei oikeen ollut hyvä. Muutenhan orkis saranat ovat hyvät. Sain upotettua koko saranaelementin a- pilarin sisään, melkoisesti täytyi tehdä suunnittelua ja kokeilua eri sarana tyypeillä. Kuplassa tosiaan tuo kaareva kylki jossa ovi ja kylkipelti ottaa kiinni toisiinsa helposti ovea avattaessa. Nyt kuitenkin sain saranan mitat/ geometrian toimimaan ja väliin jää riittävä tila. Nyt saan myös oven säädettyä/ovensaumat kohilleen.
 5. Taitaa olla parempi poistaa tämä päivitys täältä joten edit alkup päivitys 😂😂
 6. Kukaan ei lähde palstalta ennenkuin mun nokkapellin puolikas on löytyny!😁
 7. Kellarissa tapahtuu... haastavat penkinpäälliset. Rystyset verillä😅
 8. Sopivan sävyisen tereen löytäminen oli melkoisen mahdotonta joten tein itse. 0,30mm kirkas pvc kalvon toinenpuoli lakaten polyuretaanilakalla ja kuivana puhalsin peittävän kerroksen sopivaa metalflakea päälle märkään pintaan ja sen päälle vielä yksi lakka kerros ikäänkuin liimaksi ettei kiteet irtoile ommeltaessa. Toimii ihan hyvin vaikka aattelin että lakka saattaa kovettaa terettä mutta vähäisellä lakan kalvonvahvuudella pysyy notkeana ja flakekiteet pysyy kiinni. Itse tere langan maalasin mustaksi varmuuden vuoksi.
 9. Tänään vierähti taas muutamia tunteja glitterimakkaratehtaalla😁
 10. Näin jouluna saa kai vähän tehä jotain muutakin kun syödä ja ym ym. Penkinpäällisiä ommellessa / tereen tekoa🙂
 11. Vielä en raaskinnu painaa kapselia kiinni mut mallaten näytti juuri sellaiselta miltä pitikin. Kumpa löytys vielä jostain messinkiset vannerinkulat/ kehykset .🙂
 12. Ja sitten taas vaihteeks lentää tallissa flaket😁
 13. Juu , tai epoksimaisen kova mutta hiottavissa.
 14. Epoksimassaa saumaan , piti laittaa teroson 5010 tinankorvaajaa mut kaupassa oli vaan tätä vastaavaa 3m. Hyvä että kokeilin , tätä 3m käytän kyllä jatkossakin joissain tietyissä kohdin muutaman muun kemiallisen metallin kera. Teroson tosin paljon helpompi hioa.
×
×
 • Create New...