Jump to content

68teevee

Members
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  kangasala
 • Ajoneuvot
  Vaiheessa..

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0409672154

Recent Profile Visitors

1690 profile views
 1. Ei oo , se oli 4 ovinen ja paloi viimevuonna. Tää on palanut 5 vuotta sitten , pallosalama sytytti tallin/hallin palaan sotkamossa.
 2. Tämä on vienyt hieman kuplan teko aikaa viimepäivinä. Pientä ensiapua ja osien irrottelua/valmisteluja varastointiin kuplan valmistumisen ajaksi.
 3. On, ja tästäkin selvittiin 😅
 4. Vajaa parituhatta kiloa palanutta ruosteista metallia😜
 5. Joo ei viittis kajauttaa esim älyttömän korkeisiin hidaste töyssyihin varapyöränkotelon pohjaa heti pilaten maalauksen. Liian korkeita tekevät noista töyssyistä , vai onko meillä liian matalia autoja🙄🤔😜
 6. Ei nyt varsinaisesti tallissa tapahdu mutta päässä ainakin..Tuossa olikin taas toisen otsikon alla pohjapanssari asiaa, ja siitä rupesin funtsiin että täytys varmaan tehdä jotain suojaa omaan rojektiin myös etureunan alle. Jos laittas tollaset rst putket jotka olis kiinni yläpäästään puskurissa , ja alhaalta jotenkin järkevästi johonkin . Piirtelin/photosoppasin deliveryn kuvan niin on helpompi kattoo onko tuhoon tuomittu idea, ja näyttää siltä että kai siihen on jotkut tollaset putket laitettava. Ei ehkä noin paksuja putkia ja tuon muotoisia mutta kuitenkin..
 7. Polttimon siirtäminen oikealle kohdalle onnistui holkkia käyttäen , tein siitä hieman kartion joten lampunkannan kun työntää sisään niin kiristyy /pysyy paikallaan. Ja nyt lamppukin on oikealla kohdalla reikään nähden. Jotain akunnaparasvaa tai jotain muuta täytyy vielä laittaa kontaktipinnoille holkin ja lampun väliin. Tuohon vois vielä myöh lisätä jonkinmoinen heijastuspinta, kaikennäköisiä spottivaloja , taskulamppuja kun on mieletön määrä niin varmasti löytyy sopiva😎
 8. Kyllä!😎 Mää tykkään sahailla autoja , oli ne sitten missä koossa tahansa😜
 9. Takavalojen runkoosaa innostuin tekeen, täytyy vielä yhdistää 2napainen lampunkanta noihin.Käytin lähtökohtana virtasen tekemiä barnin prässättyjä taistapeltejä ,joihin lisäsin orkis mallisen ruuvikiinnityksen. Aattelin laittaa barnin takavalonlasit ja teen itse kehykset niihin. Rätin maalaus ei onnistunut mitä hiukan epäilinkin, testauksessa tuli hiusmurtumia maaliin kun sen rullasin haitarille. Mutta sopiva uusi paljon parempi teflonpinnoitettu venekangas on jo katsottu valmiiksi, ja vaimon teollisuusompelukone on valmiina yläkerrassa joten ei huolen häivää...
 10. Mua kiinnostais tuo isompi malli, ei hirvitä osien paljous . Mulla on kanssa melkoisesti kokemusta auto mallailusta , tosin 35v-40v sitten ajalta😅(10-15v sitten mp malleja ja iso laiva) Mutta kyllähän nuo 1/24 kokoiset myös kävis... Katotaan kummat ilmestyy pöydälle..
 11. Jarkko Antikaisella kun tuntuu olevan hallussa mallailu niin onko kokemusta tästä 1/16 mallista? Normi liimailtava vai snap on vai mikä se nyt olikaan ilman liimaa siis ...(Toivottavasti liima) Itseäni kiinnostanut jo pitkään hommata tämä ja vastaavan kokoinen kleinbus. Vähän kyllä etukäteen hirvittää sahata ne kummatkin kahtia poikkisuunnassa🙄😜.
×
×
 • Create New...