Jump to content

68teevee

Members
 • Posts

  626
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  kangasala
 • Ajoneuvot
  Vaiheessa..

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0409672154

Recent Profile Visitors

2994 profile views

68teevee's Achievements

 1. Ostetaan hyväkuntoiset otsikon mukaiset 15 tuumaiset renkaat 2kpl.
 2. Vielä tarvis hieman aikaa tämäkin, tunkinkorva modausta/flake petrausta ja hiomista/kirkaslakkaa. Hyvin on 2,5 vuotta sitten levitetty sideaine kuivunut🙂Etenee.
 3. https://www.martrim.co.uk/ Myös täältä löytyy vw sisustus materiaaleja lähinnä ”tuoreempiin” jos tarvii , vaikka tätähän nyt varsinaisesti kysyttykään vaan verhoilijaa eteläpohjanmaa/pirkanmaa alueelta ja yv laitoin.
 4. No en varsinaisesti tiennyt b-laadusta, arvelin näin olevan . Mutta tämähän ei täytä lähellekkään edes b-laadun tasoa. Pintaa kun hieman raapaisee kynnellä niin ruoste tulee näkyviin lähes joka paikasta😂😂Ensin aattelin että taitaa olla parempi tänne palstalle mitään olla laittamatta mutta tämä taitaa olla jo esittelyn paikka😂😁
 5. Uudet usa valot. ”Kromi”kehys reunoista halki”syväveto”, ja ”kromi” näyttää siltä että ei kestä ruostumatta paria vesisadetta enempää😂. ”Valaisimen” lasin ja umpion välissä oleva pelti on jo valmiiksi erittäin! ruostunut ( oikeasti!) huolella ja maalattu päälle 😂😂😂. ”Valaisimen” lasiosa on huonolaatuinen 😂...Joo. Aika iso kynnys kirjotella tällasia mut jossain menee raja.Että mitä saa myydä ja mitä laatua pitää saada. Tiesin että tilaan b-osaa mutta saadessani ö-osaa ei voi muuta kuin nauraa mitä vastinetta saa x-summalla rahaa😂Ja joo, annan kyllä palautetta myyjälle ja toivottavasti hän laittaa viestiä isännälleen.Mutta: Käsittämätöntä kuraa sitä välillä tulee ostettua, ei voi kyllä muuta kun nauraa välillä mitä kiinantuotteet ovat.. No, näistä jäi jäljelle tärkeimmät eli parkkivalon kantaelementti ja sealed beam kaulus. Muilla osilla ei tee yksinkertaisesti yhtään mitään.
 6. Hio ja lakkaa ja hioo ja lakkaa ja hioo ja lakkaa... jne.
 7. Mulla on kutistin venytin kiinni ruuvipenkissä. Pultti alle ja siitä leukojen väliin pultista. Saa hyllyyn pois tieltä helposti .
 8. Onneks oon töissä kotona , mutta tuon jälkeen sain kaupan kassalla taas pitkiä katseita kun oli silmäripset hileessä😁
 9. Niitä on kaikkialla.... ne seuraa sinua joka paikkaan...😁🤩
 10. On kyllä kuvien perusteella hyvässä kunnossa pellit👍
×
×
 • Create New...