Jump to content

askis

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori, Mikkeli
 • Ajoneuvot
  kuplat 1x-73, 1x -74, 2x -65, 1x -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos pääsette kauppoihin niin kuljetusapu onnistunee kun ajan Mikkelistä Poriin..Heinola matkan varrella..
 2. Ihailtavaa työtä! Lisäksi mahtava oppitunti /oppitunteja miten tehdä!
 3. askis

  YBA-8

  On se hienoa nähdä kun nuorta polvea kasvaa harrastamisen pariin! Isot peukut!
 4. Eikös näillä jo selvinne, halpoja osiahan nuo on, mutta olisi mukava olla sopivat osat kun alkaa kokoamaan, näissä kun on aina toimitusaika. Mut kiitos näistä..joku viisas totesi tällä palstalla että type 3: kolminkertainen ilo, mutta kolminkertaiset kulut..ja varsinkin tuo viimeisin versio -72 elokuusta alkaen on jonkinmoisen haastava.
 5. Saattaa sopiakin..Osakauppiaiden sivujen mukaan sopii tai ei sovi..ajattelin, että jos täällä olisi joku kuka tietää- tai jopa löytyisi ylimääräisenä. En viitti ehjästä kuplasta purkaa ja kokeilla..
 6. Kolkkiin jarrujen säätöruuveja ainakin kaksi kpl olisko 30mm? Tai jos saisi vinkkiä mistä saa.. osakauppiaiden listoilta ei saa varmaa tietoa, sopiiko..tai mikä sopii. kyse siis -73 fastback..
 7. Jep, nykyään saa kyllä vaikka jossain mopossa olisikin. Tilasin omaan juuri kilvet ja tämä keskustelu käytiin. Aikaisemmin ei onnistunut, mutta näemmä asia muuttunut.
 8. Siellä on tommonen pohjalla...nappasin kuvan netistä..
 9. Suurempi ongelma itsellä kuin tuo alv/hinta/tullit on, että tulee tilattua tuplamäärä osia kun ei muista mitä jo on varastossa..tai mihin ne on laittanut. Uskon että jatkossa toimii tilaukset hyvin, myyjät keksivät keinot. Tuotevastuu, takuu yms asioihin en ole suonut ajatustakaan..ottanut kyllä ihan omalla riskillä..
 10. Kiitos näistä tiedoista..
 11. Mikä olisi hyvä vaihtoehto type 3 kaasareiksi vakiomallin tilalle. Kyseessä ihan perus 1600 kone, yksreikäkansilla. eikä ole tarkoitus muuta kuin saada perusvarmaa ja toimivaa settiä.
 12. https://www.vwispwest.com/ Tuolta ostin osia.. tullia joutuu maksamaan ja jonkin verran kestää toimitus.
×
×
 • Create New...