Jump to content

68teevee

Members
  • Posts

    662
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 68teevee

  1. Onko tämä 41,5cm pitkä ja 6x8,6 cm jaolla laipat?
  2. Sillä kyselen koska kyseisessä autossa ei ole vetoakseleita lainkaan ja tarvitsen siihen akselit mitkä sopii siihen. Löytyisikö keneltäkään/mistä saa ja saako uusia noilla mitoilla eli se 41,5 ja laipanreikien väimitta se 6 kpl x86mm. Tiedän vain laipan mitat ja pituus pitäisi olla tuo 41.5.5
  3. Nostellaas taas. Löytyykö keltään vetoakseleita 411 41,5 cm pituiset vetarit joissa laippa 6x8,6cm reiillä? 113501211 numero akselissa.
  4. Kysellääs vielä. Saako uusia 411 sopivia (erimittaiset) vetareita jostain, kun jotkut sanovat että saa uusiakin , mutta mistä?
  5. Kävin hallissa kattoon/mittaan vetareiden pitäisi olla eri mittaset , kuskinpuoli lyhyemmät.
  6. Tossa on ollut 411 vetarit kiinni kuulemma. Tarkistan kun pääsen auton tykö mittoja ym lisää.
  7. Wanha rallicross kupla kaipaisi 411 vetoakseleita. Possun laatikko siis, ja jos löytyisi vielä kytkin osia ( sylinteri, kytkinvipu myös.Löytyykö myytäväksi asti?
  8. Kilvet kiinni. Valmis.Tallissa tapahtui.
  9. Ostetaan hyväkuntoinen hyvin toimiva laatikko .
  10. Osaisko joku linkata/ laittaa kuvan junis barnin usa takavalojen kytkentäkaaviosta?
  11. Hyvä fiilis tuli , ensimmäinen koko sisustus verhoilutyö minulle. yli 500 autoa näytillä.
  12. Valmiina lähtöön, määränpää jonköping elmia-halli.
  13. Kaikkia ei voi tietystikkään miellyttää, varsinkin vain yhden harrasteauton harrastajia/merkin friikkejä. Aika paljon oot sitten löytänyt kittilasoja, onko sulla joku erityinen taito nähdä maalipinnan alle vai onko vaan mutu joka muuttuu omasta mielestä todeksi.
  14. Joo ikävä kyllä oli acs pakko peruuttaa.
  15. Tuli kutsu/lähtö pohjoismaiden isoimpaan autonäyttelyyn ruotsin elemiaan.
  16. Otsikon mukaiset spacerit hakusessa .
  17. Vihdoinkin pirkkahallissa, tosin hieman keskeneräisenä mutta 99% valmis.
  18. Joo sain yksin. Cal look tiiviste oli liian paksu mun karmiin joten veistin hieman pois ja sain kii. Mutta täytyy uusia uuteen näyttelyn jälkeen vissiin täytyy tilata vaihteeksi se listallinen tiiviste
  19. Nyt kun vielä keksisi miten saan tuulilasin yksin paikoilleen kun on korona päällä ja ei oo mahkuja saada apumiestä ulkopuolelle painelemaan klasia. 😅 Muutenkin paljon kesken ja 3 päivää aikaa tehä jonkinmoiseen näyttelykuntoon😅 Listat jää viimeistelemättä jostain on tingittävä , pe### korona ei olis voinu tulla pahimpaan hetkeen.
×
×
  • Create New...