Jump to content

LegacyR

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1001 profile views

LegacyR's Achievements

  1. Keskeneräisiä autoja nurkat täynnä. Sinisessä on kori vielä kesken kun täytyy kerätä välillä pulloja, että saa loput osat hommattua. Lähetetty minun FRD-L09 laitteesta Tapatalkill
  2. Tämmönen auto tuli ostettua kaverin kanssa kun saatiin sopivasti. Automaatti on meille hiukan tuntemattomampi kuplassa. Onko kenelläkään tietoa, että mitenkä harvinaisesta autosta on kysymys? Alkuperäinen samassa perheessä ollut auto. Joskus jälkeenpäin maalattu. 1500 kone yksreikäsillä kansilla, korkeet penkit, levyjarrut, irssi perä. Irssin takia tämä tuli hankittua, mutta tarkemmin ajatellen tätä ei ilmeisesti kannata alkaa tuunailemaan. Mikäköhän mahtaisi olla veto ulkomailla tälläistä autoa kohtaan? Jos joku asiasta ymmärtävä voisi kertoa lisää.
  3. Homma taas hiukan eteenpäin. Nyt sain jo pohjalevyn ulos tallista. Kesäkuun alussa pitäis päästä isompaan talliin.
  4. Ja taas homma eteenpäin. Oikea takanapa ei alkanut pitämään uusilla tiivisteillä. Täytyy koittaa vielä uudella holkilla kun siinä näkyy kyllä pienet jäljet vanhasta stefasta. En tiedä voiko olla noin pienestä kiinni.
  5. Mites täällä projekti etenee?
  6. Pohjalevy alkaa olemaan aika hyvässä kuosissa. Vaihteistokin sai uudet stefat ja maalit niskaan. Vielä hieman kokoamista.
  7. Kohta saa alkaa kasaamaan vehjettä pyörille. Aika hitaasti tämä etenee. Kopalle ei ole vielä tehty periaatteessa mitään kuin siirrelty paikasta toiseen.
  8. Pub Herttas Vantaa ja karaoke
  9. Jätin itse luukut paikoilleen. Lasit on irti. Nurkka kerrallaan irti ja venetraileria apuna käyttäen kolmeen pekkaan koppa talutettiin ulos. Kai tuohonkin on monta eri tyyliä. Perhanan sitkeää tavaraa se liima alustan ja kopan välissä. Kapealla kittilastalla lähti suurimmat ja kuppiteräsharjalla loput.
  10. Siinä alkais olemaan paria pientä paikkaa vaille valmis pohjalevy maalattavaksi. Luulen, että kohtuullinen massakerros on tässä tapauksessa pelastanut tämän yksilön.
  11. Tämä on valmistenumeron perusteella -73. Eikös kyseisenä vuonna ole tullut molemmilla vaihtoehdoilla? Pidän kyllä enemmän näistä pienemmistä. Tuossa vielä kuva uusien käytettyjen takalokareiden sovittelusta ennen purkua.
×
×
  • Create New...