Jump to content

REMI

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

660 profile views
 1. Kiitos. Auto sai laakista leiman ja toimi kotimatkan täysin. Mittariin on tullut parissa päivässä taas runsaat 400 km lisää. Kävin kolmessa jyväskyläläisessä korjaamossa hakemassa auton huoltokuitteja, mm Jyväskylän Autotarvike mistä auto luovutettu 6.5.1965. Sain yhteensä n. 20 työmääräystä/huoltokuittia vuosituhannen alkupuolelta lähtien. Yhdestä korjaamosta päällikkö kiirehti antamaan omistajan kaunolla (!) kirjoittaman monisivuisen historiikin joka oli ollut korjaamon arkistossa säilössä. Omistaja oli sanonut että joku tulee tätä varmaan joskus kyselemään. En taida tänne postailla sen enempää huoltokirjan kuvia mutta tässä koostetta tekniikasta: - 2. moottori menossa (eka rempattu kertaalleen ennen vaihtoa), ei tiputa öljyä - alkuperäinen vaihteisto (merkintä vaihteistohuollosta löytyy), ei tiputa öljyä - öljyhuoltoja, erilaisia säätöjä, alustan rasvauksia joka vuosi ennen katsastusta - jarruremppoja useampi (viimeisin 2013), renkaita ja akkuja vaihdeltu monta kertaa - tuulilasi vaihdettu vasta 2013 - pohjaa hitsattu muutama kerta, kori on muutamaa pientä maalikuprua (vaihdetussa tarvikelokasuojassa) lukuunottamatta täysin ruostevapaa - Tarvikemallisten penkinpäällisten alta löytyi ihan asiallinen ja ehjä verhoilu joka on ilmeisesti uusittu maalauksen yhteydessä 1999.
 2. On kyllä. Hakureissu tänään, lähti ekalla käyntiin kun laittoi uuden akun ja vähän bensaa kaasariin. Nyt leimalle ja sitten ajamalla kotiin n. 300 km, ja illalla Kauppatorille - jos autojumalat ovat suosiollisia.
 3. Kiitokset. Lupasin omaisille pitää itse tästä hyvää huolta, eli en flippaa...mutta joo, tällaisella tarinalla auton kuuluu jäädä Suomeen ja pysyä ajossa kohti seuraavia tasalukemia. Rookerit ja tontitukset ei tässä tapauksessa tule kyseeseen 🙂. BTW Ainoa havaittu osapuute on 1 kpl pölykapseli, sellaista saa tyrkyttää jos liikenee.
 4. Ei kapiainen mutta kansakoulunopettaja. Kupla on ollut pelkästään kesäajossa, aina vapusta alkusyksyyn, liittyy varmaan pitkiin kesälomiin😀 Tällä on käyty mm Napolissa, Nordkappissa ja tehty useampi Alppien kiertomatka.
 5. Muistikirjassa maininta 401 tkm:n kohdalla 1999: ”Maalaus, verhoilu”.
 6. Ostin 506tkm ajetun ’65 Kuplan ensimmäisen omistajan kuolinpesästä. Katsastettu joka vuosi paitsi ei vielä 2019 koska omistaja siirtyi taivaan mutkateille ennen kevättä. Huollot ja korjaukset dokumentoitu mittarilukemineen. Mitäs tällaiselle ostokselle pitäisi tehdä?
 7. Tämä meni oikein ja hyvä asia kiekkoskenelle, vaihtelu virkistää. Oksu olisi tullut jos pellaajat olisi voittaneet taas.
 8. Rakkaudesta lajiin, ei voi muuta sanoa.
 9. Osamaksu? Aktiiviraha? Rahoitusleasing? Sell-and-leaseback? Bulletlaina? Olishan noita vaihtoehtoja 😀
 10. Minkälainen on ajaa on/off road?
 11. Onko vesivessoihin jotain? Lähinnä Golf I kiinnostaa.
 12. REMI

  .

  Hetkinen hetkinen, onko tämä sama ’62 joka oli täälläkin myynnissä?
 13. Jos satuitte katsomaan Trumpin saapumista Helsinkiin niin ehkä huomasitte tämän:
 14. Voi olla että päästään poikien kanssa mestoille ekaa kertaa. Mikä tässä kremiksessä on kuvio? Joku sankari tuo yhteisgrillin ja hiilet vai miten toimitaan?
 15. Näistä mulla kokemusta yhden kuplan verran, hyvät ja asennusvalmiit: https://www.wiechers-sport.de/shop/ueberrollbuegel-kaefige/produkte/vw-kaefer-1303-b-detail
×
×
 • Create New...