Jump to content

REMI

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

1151 profile views
 1. Ihmettelin myös, ja ihan mielenkiinnosta, mitähän kieltä / murretta tämä ’loova’ on? Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää.
 2. REMI

  Typ 1 1963

  Tee hyvä mies digiloikka ja investoi muutama satanen lisää eli osta 123-jakaja, et tule katumaan. Laita samalla tulpat, puola ja sytkäjohdot uusiksi niin ei tartte kipinäpuolta miettiä enää ikinä.
 3. 3,6 kg Petteri Punakuonon paistia, grillin kautta uuniin.
 4. L-luupihvit joulugrillissä.
 5. Pakko sanoa että tässä suunnitelmassa ei ole järjen hiventäkään. Olisi eri asia jos lotossa voittanut auton omistaja olisi esim syntynyt/saanut alkunsa/menettänyt poikuutensa ko vaunussa ja tunneside siksi ylivoimainen eikä myöskään keksi miljoonilleen muutakaan käyttöä. Ei nämä mitään satavuotiaita Bugatteja kuitenkaan ole.
 6. Poron potkakiekot revontulten valossa...ruskamatkailua.
 7. Sammuuko latauksen merkkivalo ihan normisti?
 8. Tämä ko liikkeestä 6.5.1965 ostettu, Jyväskylän seudulla 2019 saakka 1. omistajallaan majaillut auto olisi hieno saada paikalle mutta biili on nykyään pk-seudulla niin tulisi turhan pitkä reissu. On huoltokuitteja Jkl Autotarvikkeesta ihan viime vuosiin saakka. Mittarissa nyt 510 tkm.
 9. Syksy usein laskee hintoja. Jos mahdollista säilyttää talven yli niin myy vasta keväällä. Sanoisin että syyshinta 7k ja keväthinta 8k
 10. 2010 eteenpäin saivat laakereiden aiheuttamat lastentaudit pois ja koneet kestää hyvin. Tiedän yhden jolla ajettu yli 450tkm ilman avausta.
 11. Puolenmiljoonankupla sai uuden takapöntön ja samalla siistin konehuonetta hieman, mittarilukema 508 tkm ja rapiat. Vanha putki oli puhki kolmesta kohtaa ja parista reunasta hitsattukin. Loppui pakoputken paukkuminen moottorijarrutuksessa.
 12. Jos itselle tekee niin silloin riittää että itse on tyytyväinen eikä jälki jää harmittamaan. Hienoa että tällainen elvytetty, kasaan ja ajoon vaan.
 13. Tässä ’65:ssa 165/80 R 15 Hankookit alla.
×
×
 • Create New...