Jump to content

REMI

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

712 profile views
 1. Puolenmiljoonan kuplalla on ajeltu läpi kesän. Auto meni heittämällä museorekisteriin. Konehuoneen puolelle tehtiin sen kunniaksi päivitystä sytkäpuolelle: uusi puola, tulpanjohdot, tulpat ja 123-jakaja. Ei siksi että vanhassa setupissa olisi ollut ongelmia vaan siksi että ei kiinnosta säätöhommat vaan ajaminen. Jotain tehoetuakin tuosta oli: GPS:llä mitatut huiput nousi 114–>118 km/h 😀 Todella mukava ajella tällä.
 2. Espoonlahdessa, 2 min Länsiväylältä lämpimästä sähköovella varustetusta asuintalon hallista vuokrataan autopaikka. Vapautuu pian, vuokraan mielellään samanhenkiselle harrastajalle pidempiaikaisesti. Bussipysäkit (147) vieressä. Autolla vartissa Kamppiin. 100 EUR/kk. P. O400191201
 3. Kuplasta irrotettu retromallin kasettisoitin. 12V. Kiinnitysteline jolla saa asennettua kojelaudan alle. Johdotkin peräti mukana. Yksi nappi puuttuu. Paketillinen tummapaahtoista kahvia on vaihtohinta. Espoo.
 4. Mulla oli sama ongelma, uusia tukirautoja en löytänyt mistään ja päädyin fiksaamaan vanhat että sain uudet roiskeläpät kiinni. Roiskeläppien mukana tuli kyllä L-muotoiset raudat mutta ei tuota vinoa poikkirautaa.
 5. Yksi kpl NOS Fram-öljynsuodatinpönttö letkuineen hyllyssä ylimääräisenä ja kävi mielessä laittaa se kupla ’65 vakio-1200cc koneeseen. Kysymyksiä muutama: 1) uhka vaiko mahdollisuus? 2) onnistuuko edes, eli mahtuuko vaikka kihlat olisi vaihdettu, onko kukaan koskaan pannut moista (vakiopannuun)?
 6. Tuore hankinta, Puolen Miljoonan Kupla sai vähän hellyyttä viimeisen parin viikon aikana, maalipinnan hapettumat on poistettu ja kuluneita pisteosia kunnostettu ja toivottomia vaihdettu maltilla. Juhannus sopivasti niin pääsee ajelemaan.
 7. Kiitos. Auto sai laakista leiman ja toimi kotimatkan täysin. Mittariin on tullut parissa päivässä taas runsaat 400 km lisää. Kävin kolmessa jyväskyläläisessä korjaamossa hakemassa auton huoltokuitteja, mm Jyväskylän Autotarvike mistä auto luovutettu 6.5.1965. Sain yhteensä n. 20 työmääräystä/huoltokuittia vuosituhannen alkupuolelta lähtien. Yhdestä korjaamosta päällikkö kiirehti antamaan omistajan kaunolla (!) kirjoittaman monisivuisen historiikin joka oli ollut korjaamon arkistossa säilössä. Omistaja oli sanonut että joku tulee tätä varmaan joskus kyselemään. En taida tänne postailla sen enempää huoltokirjan kuvia mutta tässä koostetta tekniikasta: - 2. moottori menossa (eka rempattu kertaalleen ennen vaihtoa), ei tiputa öljyä - alkuperäinen vaihteisto (merkintä vaihteistohuollosta löytyy), ei tiputa öljyä - öljyhuoltoja, erilaisia säätöjä, alustan rasvauksia joka vuosi ennen katsastusta - jarruremppoja useampi (viimeisin 2013), renkaita ja akkuja vaihdeltu monta kertaa - tuulilasi vaihdettu vasta 2013 - pohjaa hitsattu muutama kerta, kori on muutamaa pientä maalikuprua (vaihdetussa tarvikelokasuojassa) lukuunottamatta täysin ruostevapaa - Tarvikemallisten penkinpäällisten alta löytyi ihan asiallinen ja ehjä verhoilu joka on ilmeisesti uusittu maalauksen yhteydessä 1999.
 8. On kyllä. Hakureissu tänään, lähti ekalla käyntiin kun laittoi uuden akun ja vähän bensaa kaasariin. Nyt leimalle ja sitten ajamalla kotiin n. 300 km, ja illalla Kauppatorille - jos autojumalat ovat suosiollisia.
 9. Kiitokset. Lupasin omaisille pitää itse tästä hyvää huolta, eli en flippaa...mutta joo, tällaisella tarinalla auton kuuluu jäädä Suomeen ja pysyä ajossa kohti seuraavia tasalukemia. Rookerit ja tontitukset ei tässä tapauksessa tule kyseeseen 🙂. BTW Ainoa havaittu osapuute on 1 kpl pölykapseli, sellaista saa tyrkyttää jos liikenee.
 10. Ei kapiainen mutta kansakoulunopettaja. Kupla on ollut pelkästään kesäajossa, aina vapusta alkusyksyyn, liittyy varmaan pitkiin kesälomiin😀 Tällä on käyty mm Napolissa, Nordkappissa ja tehty useampi Alppien kiertomatka.
 11. Muistikirjassa maininta 401 tkm:n kohdalla 1999: ”Maalaus, verhoilu”.
 12. Ostin 506tkm ajetun ’65 Kuplan ensimmäisen omistajan kuolinpesästä. Katsastettu joka vuosi paitsi ei vielä 2019 koska omistaja siirtyi taivaan mutkateille ennen kevättä. Huollot ja korjaukset dokumentoitu mittarilukemineen. Mitäs tällaiselle ostokselle pitäisi tehdä?
 13. Tämä meni oikein ja hyvä asia kiekkoskenelle, vaihtelu virkistää. Oksu olisi tullut jos pellaajat olisi voittaneet taas.
 14. Rakkaudesta lajiin, ei voi muuta sanoa.
 15. Osamaksu? Aktiiviraha? Rahoitusleasing? Sell-and-leaseback? Bulletlaina? Olishan noita vaihtoehtoja 😀
×
×
 • Create New...