Jump to content

Juuse

Members
  • Posts

    208
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Juuse

  1. Keiteleen Kone myy paljon kiinanpaskaa
  2. Ja varmaan on asianosaisilta/perikunnalta kysytty lupa nimien julkaisuun? Millä mallilla se asiakastietojen säilytys mahtaa yleensäkään olla... Se on pulju kiinni kun tarkastaja käy ja toteaa että retuperällä ja sakot päälle. Varmaan joku saudi prinssikin ostellu alakerran tyhjäksi...
  3. Jaa nyt sitten heität asiakkaat bussin alle. Hieno mies.
  4. Kuitteja ei tietääkseni voi kirjoittaa jälkeenpäin...
  5. Kenellä nyt on lukemisen ymmärtämisen kanssa ongelmia? Yritys mistä ostanut on tiedossa mutta tarkka ajankohta puuttuneen kuitin takia epäselvä.
  6. Ihan hyvä kirjoitus miteltä. Oikeasti. Vielä kun saadaan muutama kymmenen vastaavia lisää niin voi maasturi sitten käyttää referenssinä näitä. Jos vaikka satakin niin pääsee sitten Euroopan tourneelle vähän kauppaa hieromaan. Mantorppiin isoille sedille isoihin koneisiin. Valitettavasti myyntimies on ainakin minun osaltani kaupankäynnin suhteen maalannut itsensä nurkkaan käytöksellään. Ei jatkoon.
  7. Varmasti juu. Kunhan heitin jonkun. Mutta taas nuo varttimailihommat särähti korvaan... Kuka helvetin hullu tekee nitromotin jollain omavalmiste jousilla? Budjetista noilla ei varmasti ole kiinni kun löytyy ihan laatukamaa vuosikymmenien kokemuksella. On Summittia, comp camsia ja PAC.ia. Mitälie muitakin. Eikä kaveri joka muutaman vuosikymmenen noita varttihirmuja roplannu ole koskaan kuullu varikolla kenenkään hehkuttavan mitään kotimaista jousipajaa saati "omavalmiste kierukoita" noissa hommissa.
  8. Kysymys jo sinällään harhaanjohtava. Antaa vaikutelman, että joku harrastaja kuullut ko. jousista Esson baarissa ja täällä sitten kyselee niiden perään. Vai mahtaako esim. Valion tai Arlan toimari saada huippuidean ja lataa 2plussaan nimimerkin takaa että millasia kokemuksia sinisestä maidosta ja vieläkö sitä saa? No ei varmasti. Tämä ei edelleenkään ole mikään foorumi yrityksille saati mainonnalle. Jos olis yrityspuolella, niin sinnehän vois hyvinkin kerätä asiakaskokemuksia myymistään tuotteista ja markkinoida niitä.
  9. "Maasturi" on oletettuna ihmisenä jo niin kuvottava että en ottaisi siltä mitään tuotetta edes ilmaseks vastaan. Täysin ala-arvoista puhetta ihmisten yksityiselämästä joka ei meille kenellekään kuulu. Minä en näistä mitään tiedä, enkä edes halua. Varsinkaan kun joku idiootti panettelee porukkaa.
  10. No en nyt mitään hehkuttais jos kolme puoltaa tuotetta. Ja vielä melko ympäripyöreillä puheilla. Jos olis edes 30 niin vois jo alkaa puhua referenssistä.
  11. Kannattais varmaan katsoa toooodella pitkään peiliin. Mitä olet ihmisistä itse täällä puhunut? Ketä uhkailet? Kysymys: miksi pyörität minkäänlaista kauppaa jos siitä tulee noin helvetin paha olo? Ei oikein mene läpi että haluat auttaa harrastajia tahi tarjota halvalla tuotteita. Ja mikä idioottimaisinta mielestäni on se, että käyttää omaa rahaa negatiivisen tuloksen paikkaukseen. Itse olen sen verran porvari että bisneksellä tehdään itselle tilliä, ja tili tulee lopunviimeks tyytyväisiltä asiakkailta. Vittuuntunut asiakas= paska tulos.
  12. Kuka oli kanssasi samaa mieltä? Ne on niitä referenssi asiakkaita jotka kannattaa aina mainita kun työ/palvelu hyvin suoritettu.
  13. Eiköhän tämä jousi"keskustelu" ollut tässä. Tuhansia myyty mutta ei ensimmäistäkään asiakas referenssiä. Edes maksettua... Toisaalta kuka enää nykypäivänä edes kehtais myöntää ostaneensa ko. puljusta yhtään mitään kun tietää kauppurin touhut.
  14. https://viestintavahvistin.fi/viestinta/hyva-referenssi-on-kultaakin-kalliimpi-tassa-3-syyta-miksi-niihin-kannattaa-panostaa/ Vastaavia ohjeita netti pullollaan. Kannattaa lukea. Varsinkin jos on uusi yrittäjä. Toisille jo myöhäistä.
  15. Kaikkein paras tapa kohdata siviilissä/somessa tällainen maastoajoneuvo joka egoistinen, maanisdepressiivinen narsisti häivähdyksellä skitsofreniaa on se, että hymyilee vaan itsekseen jutuille eikä ota mihinkään ko. yksilön sanomisiin mitään kantaa. Se jos mikä raastaa ko. vajakin sielua joka näitä usvasia tarinoita itse aina kevään kynnyksellä alkaa syöttää vuodesta toiseen. Hyvää kevään odotusta kaikille!
  16. Ei. Peltiosia pikkuhiljaa hamstrannu
  17. Puukkosahatettu jokunen vuosi sitten... Tais Viroon palasina lähteä
×
×
  • Create New...