Jump to content

Juuse

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Akaa
 • Ajoneuvot
  Kupla-69 Junis-66

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0444166586

Recent Profile Visitors

1457 profile views
 1. Johan sitä seuraavaa alottelis
 2. 2tkm päästänyt menemään ilman ropleemia. Ei nää kuumat kelitkään tunnu kiusaavan. Lämmöt pysy tänäänkin 90.ssä 100km matkan 100km/h motarilla. 1915cc kattila.
 3. Niin noh. Jos nyt vielä kerran herran sakkaukseen kommentois. Ensinnäkin startin olen ostanut jostain ihan muualta eli sen takuut ei sulle kuulu. Eikä oikein itseäkään edes kiinnosta kun on tosiaan modattu osa. On halpakin. Eikä tuo kumin asentokaan mua ole 10 vuoden aikana haitannut ainakaan kuplassa. Sua tuntuisi vaivaavan. Erikoista. Anturin palautuksesta luulin saavani postimaksut takas kun viallinen. Tosin ei talous siihen kaadu. Asiat vaan voi näköjään näinkin hoitaa. Anturin taisit jollain kristallipallolla tahi astraalitutkalla todeta ehjäksi vaikkei osa sulla vielä ollutkaan. Ja mitä kotiasioihin tulee, kaikki on hyvin. Oikein mukavasti. Ja työtkin sujuu. Oikein hyvää ja aurinkoista kesää sulle. Oli kiva jutskailla.
 4. Huippuäijä. Täytyy sanoa. No eipä tarvi sulta ostaa enää ikinä mitään. Jos mittasit hyllystä anturia niin se on vähän eri asia kuin että mittaisia anturin jonka palautin. Tästä palautetusta kun et mitään vastannut. Ja älä suotta murehdi mun startista. Tuota laippaa kun pystyy kääntämään. Samalla se käy kun laipan hoikaksi sorvaa. Nyt vaan kuule kauppaat täyteen rahaan kiinanpaskaa. Häe.
 5. Siellä se. Joko on mr. Keitele mitannut palautetun bensa-anturin? Et vastaa yv viestiin.
 6. No ite laitoin felician startin ja hyvin mahtu junikseen. Laippaa sorvasin ohuemmaks notta yltää kehälle tarpeeks.
 7. https://www.roadmachine.fi/tuote/technoweld/ Tuolla oon kuullu jopa kansi korjattavan jos ei mikään mega halkeema
 8. Juutuupissa hyviä videoita aiheesta. Useita kertoja lämmittää/jäähdyttää ni melko rajutkin rypyt silottuu.
 9. -66 5vaille valmiina ajoon. Ja katto on sama sininen ku alaosa... aurinko teki tepposen
 10. Töötin nappi pois ja tonttiin asti piuha. Pitäs tulla läpi.
 11. Mistä lämmityselementti?
 12. Joo M8 rst 100kpl taitaa maksaa sen 10e. Eli kakkarauta varmaan 1e. Lähinnä meinasin ettei ostoksilla aleta uliseen et tars vaan 3kpl kun näin ei wurth myy. Lähes aina ko. firmassa asioidessa joku haluais sen 2kpl M6 prikkoja ja sitten pahotetaan mieli kun ei myydä. Enkä tällä nyt tarkota et KimmoH ulisee
×
×
 • Create New...