Jump to content

harrastaja3250

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Keuruu
 • Ajoneuvot
  kleinbus -62, octavia -10

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuli ostettua tältä palstalta,mutta nää olivat liian kairattuja mun käyttööni. Että pistetään kiertoon. Puhallettu ja jauhemaalattu ja pikkuset siistitty kanavia. Hinta voisi olla vaikka 20€ plus postikulut 050-5622750 Keski-Suomi
 2. http://www.martelius.com/verkkokauppa/fi/Tech_Line_DFL_1_100ml/ekauppa/pTL-DFL100/ Tollasta ainetta. Purkista jäljellä vähän yli puolet (Pinnoitettu yhden kuplan koneen laakerit ja männät) Sanotaan hinnaksi vaikka 20€ +postikulut, kulkeutuu myös Keski-Suomessa. 050-5622750
 3. Hiomo Kantanen Jyväskylä, kiertokankien puslien vaihto ja hoonaus 73,2 e.
 4. Löytyy 5 ehjää. Kaarevia, ajan patinaa on. Koko on 450*360. Olleet puhkotussa juniksessa. 050-5622750
 5. Vanhan jäärän ammattikouluopettajan keino kaikkiin vanhoihin kärjellisiin oli, että tarvitaan sätkäpaperi, joka laitetaan kärkien väliin. Sitten väännetään kampiakseli niin että ajoitus on se mikä ko. moottorissa pitää olla. Sitten pyöritetään jakajaa samalla kevyesti sätkäpaperista vetäen. Kun sätkäpaperi liikkuu, on ajoitus kohdallaan. Lisäksi sätkäpaperi on vielä täysin käyttökelpoinen. Ja jos paperi on likainen, on syytä miettiä kärkien viilausta tahi vaihtoa. Oli opettaja tosin sitä luokkaa pihi, ettei kärkiä ihan heppoisin perustein saanut vaihtaa, ne kun maksoivat useita markkoja.
 6. Katsoin eilen jimiltä sen tuunaus-ohjelman (taisi olla Kustomoitu kaara). Olipa hieno jauhemaalaus-setti kotikäyttäjille kaverilla. Googlella niitä löytyi sitten enemmänkin jenkkilästä. Mutta mahtaako Suomessa kukaan myydä mitään vastaavia paketteja ?
 7. Metallilastalla on helppo levittää, sitä lastaa kun pystyy myös lämmittämään. Kuumalla lastalla saa todella sileetä jälkeä. Mielestäni paljon mukavampaa kuin puulastalla. Eikä maksa kuin 1 e/5 lastaa.
 8. Oletteko ostaneet maaleja automaalit.net istä ? Myyvät mipan maaleja. Ovatko yhtä laadukkaita(?) kuin standoxsit, spies-heckerit tai dupontit ?
 9. Ja karjala takaisin, vaikka pullo kerrallaan ;)
 10. Katsopas nestori-tuote.fi Minulle annettiin tällaisia hintoja puoli vuotta sitten: Teräsrae 25 kg säkki 39,- Alumiinioksidi 25 kg säkki 42,- Lasikuula 25 kg säkki 42,- Hinnat Alv 0%
 11. Kuinka paljon keula sitten pallon akselilla nousee?
 12. Sitä vaan täytyy kommentoida,,, Ei ole kovin tärkeää onko sammutin 2, 3 tai 6 kiloinen. Tärkeämpää on se, kuinka tehokas sammutin on. Teholuokka ilmoitetaan jokaisessa sammuttimessa lukemina a ja b luokan paloille ( eli a-kiinteät aineet ja b-nestemäiset aineet),lopusta voi löytyä myös kirjain c (kaasupalot) Mitä suurempia lukemia pullon kyljestä löytyy, sitä tehokkaampi on sammutin. Eli hyvä 2 kg sammutin sammuttaa paremmin kuin vinkuintialainen 6 kiloinen.
 13. En tiedä kuparista, mutta itse olen satunnaisesti käyttänyt telakalla paljon käytettyjä keraamisia tarralevyjä. On siis n. 30 cm pitkä pötkö jossa on tarralla yhteenliitettynä ehkä 20 kpl 3*3 cm keramiikka paloja. Kun tällaisen tarran liimaa tai muuten tukee peltien sauman alle, tulee saumasta harvinaisen hyvä.
 14. Itse ajoin ilmajäähdytteisellä, jonka litrateho on 109 hv/l, 180 tkm (koneelle mitään tekemättä) castrolin 15w/40 mineraaliöljyillä. Onpa hyvin kestänyt kone. Nyt on tietysti ihan pakko kysyä, että mikä oli öljyn laatuluokitus ja kuinka usein öljyt vaihdoit ?
 15. Itse olen törmännyt myös siihen, että tämän päivän diisselissä on kielletty käyttämästä viimeisimmän luokituksen öljyä, eli ei uusinkaan automaattisesti ole parasta... Teboilin sivulla on selostus moottoriöljyjen suorituskykyluokituksesta. www.teboil.fi/Publication.asp?path=1;15 ... ;5650;5651 Sieltä huomataan, että dieselmoottoriöljyissä luokitus on hieman erillainen kuin bensamoottoreissa. Eli koneen ikä ei näyttele niin merkittävää osaa, määräävämpää on koneen viritysaste. Mitä tulee viritettyyn kuplan koneeseen ( ja miksei muihinkin). 150 heppaa vastaa helposti viritysasteeltaan nykypäivän normaalimoottoria ja näissäkin suositellaan käytettäväksi ainakin API SJ:tä. Jos laitan koneen rakenteluun 1000-3000 euroa, niin en alkaisi tinkimään tai arpomaan moottoriöljyn valinnassa, vaan laittaisin koneeseen vain öljyä joka täyttää laatuluokituksen: API SL/ ACEA A3/ VW 506.00 LONGLIFE (jos kuplasta on kyse) Viskositeetti onkin sitten toinen juttu, eikä suoraan liity milläänlailla öljyn laatuun. Huomatkaan, etten suostu mainostamaan mitään tiettyä öljymerkkiä, enkä ole osakkaana missään öljyjä myyvässä yrityksessä.
×
×
 • Create New...