Jump to content

JustinCase

Members
 • Content Count

  514
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  KRP
 • Ajoneuvot
  ´67 KG & ´66 Kupla

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  http://sailorjerry.com/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voi kuule olla hyvinkin mahdollista että skelleen ajellaan jos kaikki kesän hulabaloot menee reisille. Ollaan se kyllä merkattu muutenkin kalenteriin.
 2. Totta. Mutta katsellaan sitten syssymmällä mitä reissun kanssa tehdään. Finskillä saa tällä hetkellä siirtää lentoja 31.3.2021 asti ilman veloitusta, että kai ne biljetit tulee sitten jossain kohtaa käytettyä.
 3. Tiedän tunteen. Mulla ja vaimolla on lentoliput buukattu jenkkeihin lokakuulle, ollaan menossa vegasiin yhteen isoon tapahtumaan ja sitten hot vw's drag dayille. Aikaa tässä tietenkin vielä on mutta kyllä joka päivä tässä saa varautua siihen että keikka peruuntuu.
 4. Yhdessä ruotsin tapahtumassa missä kävin viime kesänä, oli kisat venttiilikoppa-autoille. Niillä oli tosi nasta meininki siellä ja paljon oli lapsia ja nuoria kisailemassa niillä. Hyvin oli käytetty mielikuvitusta venakoppien maalauksissa ja "tuunauksissa". Tästä vois innostua nuoret ja vanhemmatkin harrastajat. Tässä alla heidän sääntönsä kisaan. Säännöt kylläkin ruottinkiälellä, en jaksanut alkaa tulkkaamaan. Regler Ventilkåpsracet Kåpan byggs av en standard ventilkåpa i plåt från en typ 1 luftkyld motor Hjuldiameter= max 80mm Hjulbas= max kåpans längd Vikt = max 600gram Bredd totalt = max 200mm Banans längd är 6 meter med självrull på ventilkåpan. Det körs 2 st kåpor samtidigt ! Kåpan vägs / kontrolleras vid anmälan på plats !
 5. Musta ihan jeba että välillä paikka vaihtuu, jos tuon pihvin järjestäminen olis yhtään helpompaa, sais musta olla joka vuosi eri paikassa. Vaikkakaan en oo ahdistuksen jäsen, niin kyllä hattua tarttee nostaa sille ,että käsittääkseni suht pieni jengi aina tuon tapahtuman saa aikaan. Välillä vähän ottaa päähän kun tapahtumien jälkeen jengi vielä kehtaa valittaa jostain vääränmerkkisestä aamupalajuustosta tai jos saunassa on ollut vääränmallinen löylykauha...😁
 6. Olisko kenelläkään vinkkiä mistä saisi ostettua '66 kuplaan teak-penkinpäällisiä? TMI, WW ja Sewfinen mallistoista en tahtonut löytää niitä, tai jos on mennyt silmien ohi niin linkkiä vaan tähän. Ja jos jollakulla sattuu olemaan purussa sellainen aito missä sellaiset hyvän kuntoiset sattuis olemaan, niin ei muuta kuin yv tähän suuntaan.
 7. Ei se pikitien kuluttaminen meitä pelota ja bensaa saa pumpuista. Aika vaan tahtoo olla rajallista kun ei lomat enää rullaa syssymmällä.
 8. Baatilla olis ajatuksena tulla. Nuuskakylän kautta jos ajelis niin se olis 1800km edes takaisin. Waasalandiasta kun kurvaa paattiin niin päästään puolet vähemmällä...🤣
 9. Tuli tosiaan tuplabuukking. Ens vuoden päivämäärä on kyllä laitettu punakynällä kalenteriin, eli tulossa ollaan.👍
 10. Jäikö Urbantoyn ympärille tänä vuonna yhtään ehjää pöytää ? 😄
 11. Hola! Myyn 2008 EBIssä myynnissä olleen Volks Baggin (http://www.volksbaggin.com) käsiveskan. Näitä tehty 25kpl joista tämä on nro.19. Vähän erilainen tuote myös EBI tavaran keräilijälle. Hp.50€ ja sijaitsee Porissa Otan mukaan BIF2019 jos ostaja ilmoittautuu sitä ennen. Mikko Jauramo Pori 0445960512
 12. Iso ylävitonen tapahtuman järjestäjille. Taas oli mainio meininki ja paikka toimii kyllä kympillä. Hienoa seurata vierestä kun Tampesterin porukalla sujuu. 👍
 13. Hejaheja från sveamamma! Bongasin tänään nudistibussin täällä ruattinmaan tapahtumassa.
 14. Käytössä kun on vaan yks viikonloppu kun työt haittaavat harrastustoimintaa, siksi toi merimatka on helpompi vaihtoehto.
×
×
 • Create New...