Jump to content

JustinCase

Members
 • Content Count

  490
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  KRP
 • Ajoneuvot
  ´67 KG & ´66 Kupla

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  http://sailorjerry.com/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tännekin olis tarkoitus jälleen lähteä. Onko muita kiinnostuneita ?
 2. Kyllähän siinä näkyy ruotsalainen Trimco Poweri.
 3. Ylämyllyn shellillä on tullut muutamat hodarit ja makkaraperunat syötyä kun tuli hitsailtua tien toisella puolella menevästä junaradasta vikoja pois.
 4. T-bars alumiiniset 40€ Onko passelit kuuskytlukulaiseen ?
 5. Kelpaisko sulle Tommi tämmönen Rapido ? 😆 https://m.facebook.com/groups/132216606948802?view=permalink&id=774147349422388
 6. "Kuplan voi rakentaa niin monella eri tavalla, tässä esimerkki siitä kun se on onnistunut 100%." Tota konehuonetta ei vissiin ole laskettu tuohon 100%...? 😆
 7. Kappas vaan... Eipäs tämä turbopannu sitten mennytkään kauppiaan "projektiin". Kaverilla oli jo peräkänny autossa kiinni kun piti tätä lähteä ostamaan ,mutta myyjä peruikin kaupat kun oli menossa viestin mukaan omaan projektiin eikä täten ollut enää myynnissä.
 8. Oolsprait ?. Mulla on liput keskiviikon iltalaivaan, torstaina saa körötellä maisemareittiä mantorppiin. Portit siellä avataan torstaina iltakuudelta ja sitten pääsee leiriytymään. Takas tullaan maanantaina aamulaivalla.
 9. Katotaan nyt jos ensin sais tuon käikäleen vaikka ihan koskisen korvalääkkeen hinnalla. Mut jos ei ilmaannu niin pitää varmaan hankkia varaosa mitsku. ?
 10. Vähän huonosti saa nyt lipareita tehtyä kun 1kk sitten lähti peukku kädestä, hiukan kankeesti pelaa vielä vaikka saatiin hyvin hitsattua takas kouraan. ???
 11. Tsau ! Hakusessa pidike nopeusmittarin polttimoille. Mittari menee '67 ghiaan, mittaria metsästin jo useamman vuoden ja nyt oon jo vuoden päivät koittanut saada tätä liparetta?. Kuvasta selkiää mistä on kyse... YV:llä kiinni, tai sitten viestiä vaikkapa whatsappiin 0445960513. Soittaakin saa ? Mikko Jauramo Pori
 12. Miettinyt sitäkin joskus että pitäiskö Biffin oltava sellainen "kiertävä" tapahtuma. Yksi vuosi pohjoisissa, seuraavana vuonna vaikka idässä, sitten lännessä, etelä jne.... Paikallinen jaos auttelisi järjestelyissä sekä tiedustelis vuoden mittaan paikan tapahtumalle. Nyt mitä vierestä oon seurannut niin tollanen biffikin järjestetään tyyliin n.viiden ihmisen voimin ja sitten siitä naristaan täällä. Kyllä jokaisesta ilmansuunnasta pitäisi löytyä paikka missä tommosen tapahtuman voisi järjestää. Hiukan pitäis puhaltaa yhteen hiileen. Vaikka en yhdistykseen kuulukaan niin ollaan silti vaimonkin kanssa oltu auttelemassa infopömpelillä, pussittamassa infolappusia ja myymässä pääsylippuja. Tuntuu että jotkut ei tuo pöytään muuta kuin negatiiviset puolet vaikka just näistä tapahtumista, ja vielä ilman että edes käyvät paikanpäällä toteamassa asioita.
 13. No nyt alkoi aukeamaan toi sun mökkeilyjuttu. Ja pitää kyllä myöntää että olen jonkin verran samaa mieltä kanssasi....
 14. Ihan vaan silkasta mielenkiinnosta kysyn, että millainen se sitten sun näkemyksen mukaan olisi ?
×
×
 • Create New...