Jump to content

JustinCase

Members
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  KRP
 • Ajoneuvot
  ´67 KG & ´66 Kupla

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  http://sailorjerry.com/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JustinCase

  halli kakkosen tyhjäys

  T-bars alumiiniset 40€ Onko passelit kuuskytlukulaiseen ?
 2. JustinCase

  Ostetaan Eriba asuntovaunu

  Kelpaisko sulle Tommi tämmönen Rapido ? 😆 https://m.facebook.com/groups/132216606948802?view=permalink&id=774147349422388
 3. JustinCase

  Kattokaas mikä on myynnissä....

  "Kuplan voi rakentaa niin monella eri tavalla, tässä esimerkki siitä kun se on onnistunut 100%." Tota konehuonetta ei vissiin ole laskettu tuohon 100%...? 😆
 4. JustinCase

  Turbo moottorin rakentaja hakusessa

  Kappas vaan... Eipäs tämä turbopannu sitten mennytkään kauppiaan "projektiin". Kaverilla oli jo peräkänny autossa kiinni kun piti tätä lähteä ostamaan ,mutta myyjä peruikin kaupat kun oli menossa viestin mukaan omaan projektiin eikä täten ollut enää myynnissä.
 5. JustinCase

  Bug Run 8.-10.6.2018 @ Mantorp Park

  Oolsprait ?. Mulla on liput keskiviikon iltalaivaan, torstaina saa körötellä maisemareittiä mantorppiin. Portit siellä avataan torstaina iltakuudelta ja sitten pääsee leiriytymään. Takas tullaan maanantaina aamulaivalla.
 6. JustinCase

  Bug Run 8.-10.6.2018 @ Mantorp Park

  Onko lähtijöitä ?
 7. Katotaan nyt jos ensin sais tuon käikäleen vaikka ihan koskisen korvalääkkeen hinnalla. Mut jos ei ilmaannu niin pitää varmaan hankkia varaosa mitsku. ?
 8. Vähän huonosti saa nyt lipareita tehtyä kun 1kk sitten lähti peukku kädestä, hiukan kankeesti pelaa vielä vaikka saatiin hyvin hitsattua takas kouraan. ???
 9. Tsau ! Hakusessa pidike nopeusmittarin polttimoille. Mittari menee '67 ghiaan, mittaria metsästin jo useamman vuoden ja nyt oon jo vuoden päivät koittanut saada tätä liparetta?. Kuvasta selkiää mistä on kyse... YV:llä kiinni, tai sitten viestiä vaikkapa whatsappiin 0445960513. Soittaakin saa ? Mikko Jauramo Pori
 10. JustinCase

  Bug In Finn 27.-29.7.2018

  Miettinyt sitäkin joskus että pitäiskö Biffin oltava sellainen "kiertävä" tapahtuma. Yksi vuosi pohjoisissa, seuraavana vuonna vaikka idässä, sitten lännessä, etelä jne.... Paikallinen jaos auttelisi järjestelyissä sekä tiedustelis vuoden mittaan paikan tapahtumalle. Nyt mitä vierestä oon seurannut niin tollanen biffikin järjestetään tyyliin n.viiden ihmisen voimin ja sitten siitä naristaan täällä. Kyllä jokaisesta ilmansuunnasta pitäisi löytyä paikka missä tommosen tapahtuman voisi järjestää. Hiukan pitäis puhaltaa yhteen hiileen. Vaikka en yhdistykseen kuulukaan niin ollaan silti vaimonkin kanssa oltu auttelemassa infopömpelillä, pussittamassa infolappusia ja myymässä pääsylippuja. Tuntuu että jotkut ei tuo pöytään muuta kuin negatiiviset puolet vaikka just näistä tapahtumista, ja vielä ilman että edes käyvät paikanpäällä toteamassa asioita.
 11. JustinCase

  Bug In Finn 27.-29.7.2018

  No nyt alkoi aukeamaan toi sun mökkeilyjuttu. Ja pitää kyllä myöntää että olen jonkin verran samaa mieltä kanssasi....
 12. JustinCase

  Bug In Finn 27.-29.7.2018

  Ihan vaan silkasta mielenkiinnosta kysyn, että millainen se sitten sun näkemyksen mukaan olisi ?
 13. JustinCase

  Bug In Finn 27.-29.7.2018

  En nyt kyllä ihan täysin ymmärrä tätä avautumista mökkeilystä mitä tulee biffiin...? Tottahan toki siellä mökkeillään, ja varmasti 100% muissakin suomen vw-tapahtumissa mitkä, järjestetään leirintäalueella missä on mahikset mökkiä vuokrailla. Kaikilla kun ei ole ajoneuvoja missä majoittautua viikonlopun yli, tässä varmaan se pääsyy. Toiseksi, tapahtumaan voidaan saapua sen verran isolla jengillä että se mökinvuokraus voi olla ihan fiksuakin siinä kohtaa kun aletaan vaikka safkoja pohtimaan isolle porukalle. Ja eipä ne tapahtumat mitään pelkkiä mökkibileitä ole, tervetuloa vaan tänne etelään toteamaan asia ihan itse. Ja musta on turhaa nostaa scc:tä tai ebiä esimerkiksi. Scc on puhtaasti kiihdytystapahtuma, niinkuin esim.vw open missä leiriydytään keskellä metsää. Ebi taas järkätään keskellä peltoa, mutta on sielläkin vapaat majapaikat 15km säteellä varattuina. Et kai sitä ebiäkin voi sitten jollain tapaa "mökkibileinä" pitää. Ja vois sitä mökkimajoitusta suositella joillekin pohojosen karavaanareillekin, ettei tarvi joka kesä olla karjumassa ihmisille kun oksa rasahtaa kengän alla tai puheensorina haittaa höyhensaarilla vierailua, tulee siellä mökissä sitten makoisemmat unet . ?
 14. JustinCase

  Bug In Finn 27.-29.7.2018

  https://texasbbq.fi/catering/
 15. JustinCase

  Bug In Finn 27.-29.7.2018

  Ruovedellä oli kyllä se leirintäkeittiö puoli enemmän kuin mallillaan. Siellä sai hienosti väsättyä omat aamupalat niinä kahtena (2!!!) aamuna mitä siellä viikonloppuna tuli vietettyä, ja jopa vielä keiteltyä kaffeetkin keittimellä. Päivällisetkin siellä kokattiin. Jääkaapitkin oli plussaa eikä sieltä koskaan edes kadonnut mitään. Ne oli iso plussa näin henkilömallin autolla liikkuville telttailijoille. Jotenkin oon aina hyvinkin huvittuneena seurannut vierestä aikuisten ihmisten kitinää jostain aamupaloista...
×