Jump to content

Amatööri

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Ajoneuvot
    1300 -74

Recent Profile Visitors

408 profile views
  1. Mulla oli samanlaista kuumakäynnistysongelmaa viime ja toissa kesänä enkä saanut sitä millään keinolla pois. Tänä keväänä piti vaihtaa uus bensapumppu kun vanha valutti bensaa kammioon. Sen jälkeen kuumana lähtenyt ainakin toistaiseksi käyntiin ongelmitta. Eli oisko mulla ollu sit tuosta kiinni.
  2. Yhdyn tähän kommenttiin. Mielenterveys ei eilen kestäny, joten vaihdoin pelkät takakannakkeet ja löin koneen takaisin kiinni. Kaikki muut mulla olikin irti paitsi ne vetariputket ja kässärin vaijerit. Pitää vaihtaa etukannake kunhan inspiraatiota taas löytyy.
  3. Mulla on työn alla 74:n vaihdelaatikon kannatinkumien vaihto. Millä opilla tuon etukannakkeen saa irti? Laatikkoa pitäs saada rutkasti taaksepäin, mutta paljonko on tarpeeksi? Mulla on kone irti, mutta edelleen auton alla ja sen pitäs kai riittää tässä tapauksessa vai onko se uitettava alta pois?
  4. Joo öljy haisee bensalle ja öljytikun perusteella sitä bensaa on siellä seassa ihan reilusti. Annan bakeliitin olla ja alan syynäämään tota pumppua.
  5. Jännästi oli talven aikana öljyn määrä kuplassa lisääntynyt huomattavasti... Eli bensaa ilmeisesti bensapumpun kautta vuotanut. Irrotin b-pumpun ja tiiviste näytti päällisin puolin olevan ok. Bakeliitin päällä olevissa koloissa oli mustaa nestettä, vissiin bensaa tai ehkä bensaa ja öljyä. Onko normaalia? Ja onko valistuneita arvauksia, että missä se vika sitten on? B-pumpussa vai jossain tiivisteessä? Bakeliittia koitin nostaa pois, mutta tuntu olevan aika tiukasti kiinni. En alkanu sitä vielä sen enempää murjomaan kun en tiiä, että tarviiko sitä edes käyttää pois. AR-koodilla on moottori jos sillä on jotain merkitystä.
  6. No näköjään. Uusintamittaus antoi käynnistäessä tulokseksi10.5 V alimmillaan. Eli onko nyt kuitenki niin, että tämä ei ole sähkövika vaan joku muu?
  7. No nyt on ehditty mittailemaan. Startatessa akulla jännite pyörii 11 voltin päällä eli vissiin aivan hyvä. Puolalta mitatessa jännite on kokonaista 1,2-1,5 volttia. Lähtee toki silti käyntiin ku hetken pyörittelee. Ei kai tuo jännite puolalla voi oikeasti olla noin matala?
  8. Ookoo. Pitääpä testailla kun joutaa. Moottori on AR ja jotain. Tuohon on vaihdettu joskus yksreikäkannet 2r kansien tilalle. Muutoin orkkis eli startti ja vauhtipyörä on samaa paria.
  9. Tuo maadoitusremeli on viime kesänä tarkastettu ja liittimet putsattu. No tätähän pitää kokeilla. Minkälainen jännite pitäs suunnilleen olla puolalla ja akulla? Ja kuin tuo hyppyjohto kytketään? Tai mistä mihin? Tossa on vaihtovirtalaturi ulkoisella säätimellä.
  10. Kertokaapas viisaammat, että miksi kupla ei lähde lämpimänä käyntiin? Potilas on 1300:n yksireikäkansilla, Brosol H30/31 kaasari ja 034 kärjetön jakaja. Kylmänä lähtee käyntiin heti, mutta lämpimänä saa starttailla niin että hävettää. Ja kuitenkin jos lämpimänä sammuttaa ja heti käynnistää uudelleen niin lähtee, mutta pidempi breikki on myrkkyä. Myöskin työntämällä lähtee lämpimänä käyntiin (eli ei ehkä bensan saannista ole kiinni, vai onko?) Perussäädöt on tehty, ei imuvuotoja eikä muutakaan ongelmaa ja kampe toimii muutoinkin normaalisti. Lueskelin aiempia keskusteluja aiheesta ja niissä ehdotettiin startin puslaa ongelman aiheuttajaksi. Sekin on vaihdettu, joten se ei ole ongelman lähde. Mietin, että oisko mulla startti väsyny tai sitten akku. Mutta eikö nuo oireilis myös kylmällä koneella?
  11. Ulkoisella säätimellä varustettuun vaihtovirtalaturiin tarvis hiilisillan. Kuva kertonee enemmän: nol4nol 54923ysiysi
  12. Noniin, onneksi on aloittelijan hölmöt kysymykset... Kiitos neuvoista!
  13. No mun mielestä tuo akselikin on paskana kun siihen on kulunu tollanen ura. Vai kuuluuko tuo ura olla tuossa?
  14. Tarkistin just että laturi pyörii. Eli jostain muusta johtuu tämä. Mut miten tämä korjataan. Nää laturit on mulle ihan musta aukko. Ilmeisesti ton akselin voi vaihtaa? Mut saako niitä mistään?
  15. Mikähän käpy tässä on käyny? Laturin hihnapyörän ulompi puolikas on syönyt laturin akseliin uran (kuva alla) ja hihnapyörän reikä kulunut epämääräisen muotoiseksi. Ilmeisesti tuon laturin akselin voi vaihtaa vai pystyykö jopa tuon paksumman muotoillun biitin uusimaan pelkästään? EDIT: jostain syystä kuva ei näy, tässä linkki http://aijaa.com/kt75Wz
×
×
  • Create New...