Jump to content

JRa

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kajaani

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0443535901

Recent Profile Visitors

1052 profile views

JRa's Achievements

  1. Viime syksynä kesken ajon alkoi latauksen merkkivalo palaa himmeästi tyhjäkäynnillä ja kirkastui kierroksilla. Mittasin laturilta niin antoi tyhjäkäynnillä 16v ja kierroksilla nousi 18v lukemiin. Vaihdoin nyt jännitteen säätimen ja edelleen sama vika, laturilra tyhjäkäynnillä 16,7v ja akulla 12,6 ja koerroksia kun antaa niin nousee. Ja edelleen latauksen merkkivalo palaa himmeästi ja kierroksilla kirkastuu. Sanokaapa onko uusi säädin sökö vai onko nyt minulla joku muu ongelma? Laturi siis bosch vaihtovirta sisäisellä säätimellä.
  2. Alunperin 1piiri ja rummut ja kun vaihdoin levyt eteen ja joskus ois tarkotus taaksekin vaihtaa ni otin tuon isomman.
  3. No itse asiassa bensa letkua on kokeiltu, vaan ei Kait sekään saman tien mene puhki/ime ilmaa läpi? Toinen variaatio on suoraan sylinterin päälle painettava säiliö merkkiä empi ja tämän toimivuudesta kyllä itselläkin epäilyksiä. Vaan oireet pysyy täysin samana. Nyt lähti tilaukseen ihan asiaan kuuluvaa letkua jotta vielä saa tähänkin varmuuden.
  4. Löytyisköhän täältä apuja. Eli - 67 kuplaan vaihdoin uuden 2piiri jarrupääsylinterin ja eteen levyt ja nyt imee jostain ilmaa. On ilmattu alipaineella ja koitettu polkea myös mutta kumpikin piiri imee jostain sitä ilmaa. Nestettä ei vuoda mihinkään. Kevyen paineen saa pumppaamalla polkimesta mutta kun päästää polkimen ylös imaisee ilmaa. Sylinteri on avattu ja putsattu ja kaikki näytti olevan oikein. Eri säiliö variaatioita myös kokeiltu vaan ei vaikutusta. Sylinteri 20,6 millinen aircooledilta tilattu Onko uusi sylinteri rikki vai mikähän voisi olla?
  5. Vieläkin harmittaa tästä luopuminen. Oli eka oma auto, ostin ymmärtämättä yhtään mitään ilmajäähyistä ja työnsin varmaan yhtä paljon kuin ajoin. Mutta silloin kun kulki konevoimin kulki lujaa! Oli kuulemma jonkun legendan rakentama 2.3mörkö ja kyllä liikkui. Sitten kun alkoi vihdoin pysyä kasassa niin oli inttiin lähtö ja tyhmyyksissäni myin pois.
×
×
  • Create New...