Jump to content

Jone

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Savonlinna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jone's Achievements

 1. AVO-64 on Savonlinnassa vanhemmalla miehellä, katsastettuna ja ajossa silloin tällöin.
 2. Hieman rupesi naurattamaan kun katsoin tämän otsikon kuvan :D https://www.is.fi/autot/art-2000005724248.html
 3. Itse olen ajanut Jetalla reilu 6 vuotta ja 172tkm , moottorina 1.4 tsi (160hv) ja laatikkona 7dsg. Ostin auton uutena ja siitä asti olen vaihtanut öljyt 15tkm välein ja huollattanut aina ajallaan. Kenkää näille pitää antaa välillä oikein kunnolla, jotta ei tule karstoittumista, jonka vuoksi yleensä nämä porsii. Mulla ei ole oluut mitään ongelmia missään olosuhteissa kyseisen kompinaation kanssa, aina olen töihin päässyt ilman varoitusvalojen välkettä. Paikallisessa VW huollossakin kaveri töissä ja sanoi että " hauska huoltaa sun Jetta ku ei ikinä ole mitään vikakoodeja"
 4. Hieno! Sprintstareihin laitat eteen 135 tai 145 ja taakse 165, riippuu miten paljon madallat, profiili sen mukaan.
 5. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan leppoisaan päiväcruisailuun Savonlinnaan! Ilmoittautumiset ja info alla olevassa linkissä. https://sites.google.com/site/puruvedenympariajo/home
 6. Eilen Punkaharjulla Luston kohdilla VW T34 Karmann Ghia tuli vastaan töihin mennessä, punainen ja ehkä valkoinen katto, mustat kilvet. Kenen liene, en ole aikaisemmin nähnyt täällä päin?
 7. Onko paikalla autonpesu mahdollisuutta? Vai hoitaako Esteri sen homman sunnuntaina...
 8. onko minkä väriset ja jos nakkaat kuvia vaikka yv:llä??
 9. Ehei,paikkahan oli ihan vallan mainio verrattuna Himos yläalamäkihyppy kinkereihin,näin päiväkävijälle tällä kertaa.
 10. Juu,Kuopijjoon tahi Savonlinnan torille.
 11. Asia on noteerattu ja ruvwettu huutelemaan paikkakuntalaisille,että arvovaltaisia vieraita saapuu 6.6-10 Savonlinnan kokoontumiseen. Rokkaaminen jää minulla ainakin väliin,ei kerkee.
 12. Meillä on notsissa edessä 3 napsua ja takaa 2. Renkaat edessä 135-15 misukat ja takana 165-15 misukat,ja ihan 80 rohviililla.
 13. Haitko ton T34:n itä-Suomesta rajanpinnasta? Ihan samanlaista joskus -90-luvun alussa käytiin kattomassa,ja oli just punainen,pohja hitsattu ja irto-osat oli myyjän kesäpaikan autotallissa. Hienon tollasesta saa,kun vaan ei pilaa millään kuplan etuvaloilla yms. keulaa. Onnea projektille.
 14. Juurikin näin. Helevetin hieno.
×
×
 • Create New...