Jump to content

tijula

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  VEHMAA
 • Ajoneuvot
  Typ1 1300 -74, 1200 -60 ja pari muuta

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358400467427

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onkohan tämä rojekti sulanut helteessä?
 2. Ei kai noin siistiä kannata pellille hieroa...
 3. Tuo tipin kertoma pätee uudempiin penkkeihin. Niitä on tullut purettua ja koottua. Tuossa vanhemmassa ei ole kolmea piikkiä vaan verhoilun reunat ovat koko matkaltaan kiinni jossakin putkimaisessa. Tuo putki on hitsattu kiinni selkänojan runkoon. Miten verhoilukangas irtoaa tuosta putkesta. Se on nyt mysteeri.
 4. Ei taida olla palstalaisilla kokemuksia valmiista korjauspelleistä eikä varsinkaan tuosta Hoffmann:sta.
 5. Miten tuon selkänojan verhoilun saa nätisti irroitettua? Selkänojan alareunassa etusivun ja takasivun verhoilut on vedetty yhteen. Tuo kyseinen yhdistävä "tanko" on irronnut muusta selkänojan rungosta. Verhoilu ja toppaukset pitäisi saada irti ilman suurempaa tuhoa, jotta tuon yhdistävän tangon saa uudelleen hitsattua runkoon kiinni.
 6. Menikö palstalaiselle, josko hän raaskisi luopua yhdestä etupuskurin usa-kaaresta?
 7. Mikä mahtaa olla puskimien tilanne?
 8. Onko palstalaisilla kokemusta tästä saksalaisesta peltien toimittajasta: https://en.hoffmann-speedster.com Olen lueskellut palstalta keskusteluja korjauspeltien sopivuudesta tai sopimattomuudesta. jotkut kehuu yhtä ja toiset taas arvostelee samaa toimittajaa. Kotimainenkin valmistaja löytyy, mutta hänen valikoimansa on toistaiseksi hieman rajallinen näin "uuteen" autoon eikä hintakaan ole ihan edullisimmasta päästä. Tiedän, että jos haluaa ostaa hyvän ja halvan, niin pitää ostaa molemmat. Joku kultainen keskitie olisi varmaan budjetti ajatellen järkevin. Hyviä ja järkihintaisia vaihtoehtoja kuulisin mielelläni. Englanti taitaa olla nyt pois suljettu kun ei ole EU:ssa.
 9. Tarkemmin katsoen siltä se hieman näyttää.
 10. Oletko tämän nähnyt? https://www.tori.fi/varsinais-suomi/VW_Kuplan_etupuskuri_83544760.htm?ca=18&w=3
 11. Riippuu tiivisteestä. Muovilistalle on eri tiiviste kuin alumiinilistalle.
 12. Jos Jupsu ei näitä ota, niin tänne kelpaa. Samoin voisi pakettiin lisätä toisessa ilmoituksessa olevista puskureista 1 kpl jenkki etupuskurin putkikaaria. Kävyt ja puskuri jo löytyy, mutta tuo lisäkaari uupuu. Noutokin Riihimäeltä onnistuu, mutta jos asiaa Turun suuntaan niin sekin passaa. Osien saamisella ei ole kiirettä.
 13. Piruilua ja kiusantekoa....
×
×
 • Create New...