Jump to content

tijula

Members
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  VEHMAA
 • Ajoneuvot
  Kuplat 1300 -74, 1200 -60 ja pari muuta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tijula's Achievements

 1. Vuoden -61 aikana taisivat vilkut ilmestyä etulokasuojiin. Olisko sitten virallisesti -62 malliin elokuussa -61.
 2. Moi. Tällainen ilmoitus löytyy Torin puolelta. https://www.tori.fi/etela-karjala/Vw_kupla_ratti_101057247.htm?ca=18&w=3 PS. Ei ole minun ilmoitukseni
 3. Moi. Laitoin sulle txt-viestiä. T. Timo
 4. Muista, kun alat hitsailemaan tuota ilmaräppänän seutua, niin siellä on uretaania kätkettynä pellin taakse. Et olisi ensimmäinen joka polttaa sisäverhoilua sen avulla. Saattaa olla, että tiesitkin tämän jo.
 5. Nuo Klokkerholmit on kyllä tiedossa, mutta niiden sopivuutta yleisesti kritisoidaan. Mietin, että onko jotakin muita kustannustehokkaita vaihtoehtoja. Pitää varmaan laittaa noista Klokkereista tilaus sisään..
 6. Mistä olette kyseiseen Kuppeliin noita kynnyskoteloita hommanneet ja mitkä sopii paikoilleen ja mitkä ei? Hintalaatu-suhde on enemmän kohtuullisen hinnan puolella. Mitään museotarkastuksen läpäisevää pilkun tarkasti entisöityä autoa ei nyt olla rakentamassa vaan toimivaa ja konttorille kelpaavaa harrastepeliä.
 7. Moi. Etuluukun saranat ja tuen voi laittaa minulle. Laitan YV:n
 8. Tuolla on varmaan ajeltu paljon aurinkoisella rannalla suolaisessa rantavedessä. On sen verran rapean näköinen alustastaan.
 9. https://huutokaupat.com/3217846/volkswagen-kastenwagen-1966-15-l-bensiini-3000-km
 10. Onko etuluukuissa muotoeroja? Itselläni on -60 kuplassa etuluukun sopivuudessa pientä epätarkkuutta. Tuulilasin edessä luukun sauma on luukun keskellä lähes nollissa ja reunoja kohti sauman leveys kasvaa. Luukun kulmassa sauma on jo lähes sentin luokkaa. Pahoittelut pimeästä kuvasta.
 11. Vm. -60 Kuplan radion peitelevyn siisti koristelista olisi haussa. Saattaa sopia useammankin vuosimallin listat. Kiinnityksessä olevat klipsit ja kumitutit on plussaa. Tarve Turun seudulla. Voin noutaa kohtuu matkan päästä jos sopivan hintaiset on tarjolla. nolla 4sataa 467427
 12. Tovi on taas vierähtänyt edellisestä viestistä... Mitäköhän asialle kuuluu?
 13. Itse ostin ikkunoiden sekä etu- ja takaluukun tiivisteet täältä: www.kaeferservice.de Olivat mielestäni erittäin laadukkaan tuntuisia ja sopivat kuin nenä päähän eikä hintakaan ollut mahdoton.
 14. Olen täysin samaa mieltä, että myynti-ilmoitus oli kaikilla tavoin ohjeistuksen vastainen.
×
×
 • Create New...