Jump to content

tijula

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  VEHMAA
 • Ajoneuvot
  Typ1 1300 -74

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358400467427

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lainaan tätä topikkia ja kysyn, että saako tuohon virranjakajaan tuota bensapumpun vieressä näkyvää ovaalia tulppaa jostakin. Tuossa näkyy olevan peltinen, mutta muistelisin jossain nähneeni myös muovista.
 2. https://www.tori.fi/uusimaa/Vw_kupla_uusi_1300cc_moottori_72371319.htm?ca=18&w=3
 3. Tuossa kierrettävien lämmityslaitteen nappuloiden alapuolella pitäisi tuo "AC" nappi löytyä ja sen vieressä sisäilman kierto -nappi. (Kuvassa sellaiset näyttäisi olevan jos oikein näen).
 4. Pikaisella silmäyksellä löytyy makaavalamppuiseen mittoja, mutta päteekö ne myös pystäriin?
 5. Keulapelti on mielestäni ihan ryhdissä, mutta varapyöräkotelo jossa puskuri on kiinni, on ehkä aavistuksen painunut taakse päin. En lähtisi koko keulapalaa moisen vuoksi vaihtamaan. Jossakin muistan nähneeni mittoja esim lokasuojan äärimmäisten kiinnityspulttien väli tms.
 6. Löytyykö jostakin korin mittatietoja jos alkaa itse venyttelemään ja naputtelemaan suunnilleen oikeaan muotoon?
 7. Vastailen itse itselleni. Todennäköisesti anturi kertoo TDC:n ja tieto pitäisi mennä diagnostiikkapistokkeeseen. Missä ko. liitin pitäisi olla, niin siitä ei ole toistaiseksi tietoa. Koneen käynnin kannalta ilmeisesti täysin tarpeeton juttu.
 8. Mikä on tämä liitin AR-koneessa ja minne sen kuuluu mennä? Johdon toinen pää menee vauhtipyörän taakse ja siellä on ilmeisesti joku anturi.
 9. Onko nuo isolamppuisen (-74 eteenpäin) kivipellit samanlaiset kuin aikaisempien mallien? Itselläni on yhdet ja ne tuntuisi olevan jollakin tavalla liian pienet. Jos laittaa pellin lähelle lokasuojan saumanauhaa, niin jää vajaaksi pyörän kaaresta. Kyse siis noista korkeammista "skandi" kivipelleistä.
 10. En tiedä, astunko nyt mahdollisesti jonkun moderaattorin tai muun "vanhan" palstalaisen suurille varpaille. Uutena palstalaisena ja vähän vanhempana palstan vierailijana olen huomannut, että täällä on muutamia jäseniä, jotka mielellään arvostelevat palstalle jätettyjä myynti ym. ilmoituksia. Aina kommentit eivät ole kovin asiallisiakaan. On toki hyvä oikaista ja neuvoa selkeitä asiavirheitä, mutta ilmoitusten arvosteleminen pitäisi olla hyvän maun rajoissa. Jos joku myytävä osa on jonkun mielestä liian kallis tai romu, niin lukija voi siirtyä seuraavaan ilmoitukseen. Joku toinen voi olla hyvinkin kiinnostunut tuosta romusta jos hinnasta pääsee myyjän kanssa sopimukseen. Tuollainen myynti-ilmoitusten ja muidenkin kirjoitusten asiaton mollaaminen ei edesauta palstan hyvää tarkoitusta. Saattaa jäädä useita hyviäkin ilmoituksia tai kirjoituksia julkaisematta, koska ilmoittaja ei halua ottaa riskiä tulla julkisesti nolatuksi. En tiedä onko tämä kirjoitusten arvostelu vanhojen palstan konkareiden tapa osoittaa muille nuoremmille jäsenille jonkinlaista arvojärjestystä. PS. tämän saa poistaa jos tuntuu asiattomalta
 11. Joku vanha kuplan kone. Jollakin saattaa olla käyttöä. https://www.tori.fi/vi/67472755.htm
×
×
 • Create New...