Jump to content

previa

Members
 • Posts

  151
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

previa's Achievements

 1. Moro! Suosituksia mistä kannattaisi kysellä traileria vuokralle 17.12.? Vai löytyykö kanssa harrastajilta sopuisasti? Vuokra kuitataan euroilla. Tarve olisi viedä auto Turusta Säkylään ja paluu kuormassa toinen takaisin päin. Terv. Pekka 0505511963 tai pekka.kiviaho(a)hotmail.fi
 2. Juu kokeilin, mutta silloin iski kipinää sielä hiilen aukosta eikä lähtenyt enää edes yrittämään. Kauanko tuota virtaa uskaltaa sinne syöttää?
 3. Moro! Pojan autoon hitsattiin puoli neliötä uutta peltiä takajalkatiloihin molemmin puolin. Akku oli luonnollisesti pois paikoiltaan koska juuri se akun ympäristö korjattiin. Lataussäädin oli paikoillaan hitsauksen aikana. Sen sijainti tässä autossa on kuskin puolen lämpökotelossa takapenkin alla. Nyt kun auto kasattiin ja sitä siirrettiin, niin laturin valo jää palamaan. Olen nyt mitannut suoraan laturilta, niin molemmista navoista tulee 0.9v pihalle. Tein polarisoinnin ohjeen mukaan, laturi yritti nytkähtää liikkeelle heikosti. Vasemman puolen hiileltä löi kipinän ja pyöritys yritys loppui. Laturista oli tuolloin johdot irroitettuna sekä hihna. Edelleenkään laturista ei tule mitää pihalle. Onkohan tuo saanut liikaa sähköä säätimen kautta laturille? Hitsikoneen maadoitus oli kiinni samassa kohtaa kuin akun -kaapeli rungossa. Mitä seuraavaksi? Uusi laturi? -Pekka
 4. Tuli tänään tilattua uudet jarrurummut eteen ja taakse. Samalla tilasin uudet eturenkaat koossa 165/50R15. Nuo tilaamani eturummut ovat ns. sokeat, joten missäs Pirkanmaalla voisi teettää niihin 5x112 pulttijaon? Josko saisi vihdoin nuo BBS:t alle tulevaksi suveksi 🙂
 5. Laita kellolla, niin tiiät sinäkin olla ruoka-aikaan kotona 🙂
 6. Ostetaan T1 (-71)pystäriin sopivat jarrurummut 5x112 jaolla. Saa olla joko pultinreijillä taikka pinnapulteilla. Eteen ja taakse tarve. Pekka pekka.kiviaho(a)hotmail.fi 0505521963 Nokia
 7. Kiitos Tipille selvennyksestä. Mulla on nyt alla KN:n 5,5J15 vanteet mutta tallissa odottelee 7J15 BBS:t. KN:ssä on edessä 145/65R15 ja BBS:llä on 195/50R15 renkaat. BBSiin voisi kokeilla kapeampaa ja matalampaa rengasta, mutta sitten keula putoaa vielä alemmas. Täytynee tilata Mikolta noi säätö kartiot ja kokeilla mitä niillä saa aikaiseksi. Kaster kulman säätö taitanee hiukan siirtää etupyörää edemmäs, joten sekään tuskin tuo tuohon apuja.
 8. Mites tuon etupään camber säätö? Pallonivel keulaiseen myydään niitä camber säätö kartioita, mutta paljonko niillä saadaan säätöä aikaiseksi? https://aircooled.fi/tuote/837/cambersaatopalat-pari-t1 Tarvitaanko noita nyt sitten 4 kpl kaiken kaikkiaan? Mulla edessä säätöakseli ja dropit, nyt haluaisin laittaa 7" bbs:t alle, mutta etupäässä rengas tulee noin 10 mm liian ulos johtuen vanteen offsetista. Pystyisikö tuon siis sovittamaan säätämällä camberia? ajo-ominaisuudet varmaan jo ihan perseestä noilla arvoilla? Akselin kavennus olisi ratkaisu tähän ongelmaan taikka vaihtamalla orkkis olka-akselit takaisin. Onko myynnissä olevat 2" kavennetut akselit kavennettu 2" puoleltaan vai 2" kokonaisuudessaan? Tuo kuitenkin ilmeisesti mahtuisi paikoilleen ilman sisälokari muutoksia?
 9. Ostaisin pystärin kirkkaat vilkun lasit lokarivilkkuihin. Joko 2 kpl tai 4 kpl. Onnistuuko peräti toimitus Biffiin Ruovedelle?? Terv. Pekka 050-5521963, Nokia Myös USA malliset takavalon lasit kiinnostaa 68-73. (punaiset jossa kirkas alaosa)
 10. Maanantaina käytiin leimaamaan kupla 15 vuoden tauon jälkeen, samalla tilattiin mustat kilvet. Jarrut uusittiin kauttaaltaan, pohjaan hitsattiin 10x10cm paikka polkimien kohdalle. Bentsiini letkut ja suodatin uusittiin ja samalla kaasari putsattiin, vaihdettiin öljyt ja tulpat.
 11. Mikäli päädytte hankkimaan tynnyri tavaraa, niin suosittelen ostamaan tuotetta muovitynnyrissä ja siihen muovinen pumppu taikka hana kylkeen. Meillä on ainakin peltitynnyri + metallinen veivattava pumppu aiheuttanut sen, että loppu neste on ruosteen väristä. Yksityiskäytössä kun tuo 200 litraa laimennetaan niin se kestää uuuuuuseeeeaaammmman vuoden, kun se kestää firman käytössäkin (10 hiasee) todella pitkään.
 12. Todella hieno peli! Onnittelut löydöstä ja hankinnasta. Olen tuollaisesta kanssa haaveillut, josko joskus sellaisen saisi kuplan tilalle taikka kaveriksi.
 13. Tässä tuore kuva, jossa paikoillaan on vielä katsastuksessa käytetyt takavalon lissit ja rekisterikilven valo. Kilpikin on vielä nippusiteillä kiinni. Hiukan jännitti leimalla tuo auton korkeus, kallistuksen vakaajan alareunaan tulee nippanappa 70 mm. Jarrudynolla pakoputken ulostulo ja puskurin raudat kolahtivat lattiaan. Nosturille ajattaessa etu kallistuksen vakaaja työnsi edellään keskellä olleita kevintimiä..
×
×
 • Create New...