Jump to content

previa

Members
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Nokia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos Tipille selvennyksestä. Mulla on nyt alla KN:n 5,5J15 vanteet mutta tallissa odottelee 7J15 BBS:t. KN:ssä on edessä 145/65R15 ja BBS:llä on 195/50R15 renkaat. BBSiin voisi kokeilla kapeampaa ja matalampaa rengasta, mutta sitten keula putoaa vielä alemmas. Täytynee tilata Mikolta noi säätö kartiot ja kokeilla mitä niillä saa aikaiseksi. Kaster kulman säätö taitanee hiukan siirtää etupyörää edemmäs, joten sekään tuskin tuo tuohon apuja.
 2. Mites tuon etupään camber säätö? Pallonivel keulaiseen myydään niitä camber säätö kartioita, mutta paljonko niillä saadaan säätöä aikaiseksi? https://aircooled.fi/tuote/837/cambersaatopalat-pari-t1 Tarvitaanko noita nyt sitten 4 kpl kaiken kaikkiaan? Mulla edessä säätöakseli ja dropit, nyt haluaisin laittaa 7" bbs:t alle, mutta etupäässä rengas tulee noin 10 mm liian ulos johtuen vanteen offsetista. Pystyisikö tuon siis sovittamaan säätämällä camberia? ajo-ominaisuudet varmaan jo ihan perseestä noilla arvoilla? Akselin kavennus olisi ratkaisu tähän ongelmaan taikka vaihtamalla orkkis olka-akselit takaisin. Onko myynnissä olevat 2" kavennetut akselit kavennettu 2" puoleltaan vai 2" kokonaisuudessaan? Tuo kuitenkin ilmeisesti mahtuisi paikoilleen ilman sisälokari muutoksia?
 3. Ostaisin pystärin kirkkaat vilkun lasit lokarivilkkuihin. Joko 2 kpl tai 4 kpl. Onnistuuko peräti toimitus Biffiin Ruovedelle?? Terv. Pekka 050-5521963, Nokia Myös USA malliset takavalon lasit kiinnostaa 68-73. (punaiset jossa kirkas alaosa)
 4. Maanantaina käytiin leimaamaan kupla 15 vuoden tauon jälkeen, samalla tilattiin mustat kilvet. Jarrut uusittiin kauttaaltaan, pohjaan hitsattiin 10x10cm paikka polkimien kohdalle. Bentsiini letkut ja suodatin uusittiin ja samalla kaasari putsattiin, vaihdettiin öljyt ja tulpat.
 5. previa

  Ahistaako?

  Mikäli päädytte hankkimaan tynnyri tavaraa, niin suosittelen ostamaan tuotetta muovitynnyrissä ja siihen muovinen pumppu taikka hana kylkeen. Meillä on ainakin peltitynnyri + metallinen veivattava pumppu aiheuttanut sen, että loppu neste on ruosteen väristä. Yksityiskäytössä kun tuo 200 litraa laimennetaan niin se kestää uuuuuuseeeeaaammmman vuoden, kun se kestää firman käytössäkin (10 hiasee) todella pitkään.
 6. Todella hieno peli! Onnittelut löydöstä ja hankinnasta. Olen tuollaisesta kanssa haaveillut, josko joskus sellaisen saisi kuplan tilalle taikka kaveriksi.
 7. previa

  T-1 vm70

  Tässä tuore kuva, jossa paikoillaan on vielä katsastuksessa käytetyt takavalon lissit ja rekisterikilven valo. Kilpikin on vielä nippusiteillä kiinni. Hiukan jännitti leimalla tuo auton korkeus, kallistuksen vakaajan alareunaan tulee nippanappa 70 mm. Jarrudynolla pakoputken ulostulo ja puskurin raudat kolahtivat lattiaan. Nosturille ajattaessa etu kallistuksen vakaaja työnsi edellään keskellä olleita kevintimiä..
 8. previa

  T-1 vm70

  Ninnii... Mustat kilvet on nyt ripustettu paikoilleen... Ja eka 50km takana.
 9. previa

  T-1 vm70

  Totuuden hetki olisi huomenna käsillä. Rekisteröinti aika on aamulle varattuna. Käynti ongelma poistui lopullisesti kun kaasuttimet pestiin ultraäänipesurilla. Nyt jaksaa mennä, eikä rupee röpöttämään. Ihmettelen miksi ei oireillut jarrupenkissä ollenkaan. Valmishan tämä ei vielä ole, paljon on vielä tekemistä. Mutta toivotaan kuitenkin sen teknisesti olevan siinä kunnossa, että saadaan se kilpien väliin... - Pekka
 10. Mä voisin ottaa tuon bensalämppärin tarvikkeineen.. koska voi noutaa ja mistä? - Pekka
 11. previa

  T-1 vm70

  Katsastuskonttorilta soittelivat, että uudelleen tilatut kilvet olisi saapunut. Tällä kertaa on kirjaimetkin oikeassa järjestyksessä. Postista kävin äsken noutamassa uuden bensapumpun ja tankin korkin sekä 009 Tyylisen uuden järjettömän virranjakajan. Täytyy ne vaihtaa vielä ja koittaa puhaltaa paineilmalla bensaputki puhtaaksi. Moottorissa on mystinen käyntihäiriö mikä ei oireillut jarrupenkissä. Kone ky tyhjäkäyntiä ihan Ok, ja Se ottaa kierroksiakin kuormittamattomana loppuun saakka. Mutta kun lähtee ajamaan, tuntuu niinkuin kone ei saisi kunnolla polttoainetta. Virranjakajan vaihdan lähinnä varmuuden vuoksi, epäilys on enempi bensan saannissa. Vanha pumppu vuotaa jonkin verran ja halpuutensa vuoksi Se on syytä vaihtaa. Konehuoneessa on poltto-aine suodatin joka näyttää puhtaalle, joten putkessa voi hyvinkin olla roska poikittain..
 12. Onko tankissa oleva bentsiini kuinka vanhaa? olen huomannut, että talvenkin yli lämpimässä säilytetty bensa ei meinaa enää syttyä keväällä.. vedä letku suoraan jostakin kanisterista jossa uutta ainetta. Lähteekö sitten käymään? -Pekka
 13. previa

  T-1 vm70

  Kävin tänään katsastuskonttorilla. Tarkoituksena oli varata aika rekisteröinti katsastukselle. kävin huhtikuussa tilaamassa autoon alkuperäiset mustat kilvet, ja niistä tuli aikanaan ilmoitus, että ovat saapuneet. Nyt sitten selvisikin, että saapuneissa kilvissä oli kaksi kirjainta väärinpäin. kilvet oli tilattu kyllä niinkuin pitikin, mutta vankila oli toimittanut väärin... Nyt lähti uusi tilaus, koska en halua rekisteröidä autoa väliaikaisilla lapuilla. Odotellaan
 14. Taitaa olla jostakin amerikkalaisesta tila-autosta noi tekstit napattu.
 15. Vaihdossa kelpaa mm: viri kannet porsse flekti plus koko puhallin kotelo tupla kaasarit plus imusarjat 44-48 koko kone 92-94 uudet pyttymäntäsarjat yms 4x130 aluvanteet tai porsse jakoiset vanteet ja adapterit avo kolffi tarjoa! Katsotaan kiinnostunko yhteystiedot profiilissa
×
×
 • Create New...