Jump to content

Mage

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Nivala
 • Ajoneuvot
  Kupla 1300

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyllä sielä touhutaan. Kävin alkuviikosta hakemassa kaasarin ja kiirettä tuntui olevan.
 2. Tämmösen löysin netin syövereistä: -Tahattoman liikkeen esto on toteutettu salpalaitteella. Ratkaisu ei ollut standardin mukainen, sillä standardi edellyttää kuormanlaskuventtiiliä. Salpalaite toimi vasta yli 750mm nostokorkeudesta. Nostokoneiston rikkoutuessa kuormauselin voi pudota alas ja henkilö jäädä sen alle.-Kuorman varmistinlaite on salpalaite. Tämä toimi vasta yli 750mm nostokorkeudesta (vaatimus varmistaa kuorma 500 mm lähtien).Nostokoneiston rikkoutuessa kuormauselin voi pudota alas ja henkilö jäädä sen alle.-Suojaamaton hydrauliletku sijaitsi ohjauspaikan lähellä. Letkun vaurioituessa korkeapaineinen hydraulineste voi tunkeutua ihon sisään.-Ylipaineventtiili: Tehtaalla asetettu säätö ei mahdollistanut nimelliskuorman nostamista ala-asennosta.Paineen säätöarvoja ei ollut ohjeistettu, eikä nostimessa ollut painemittaria tai mittausnippaa. Luvatonta säätöä ei ollut estetty. Käyttöohjeessa neuvottiin säätämään paineventtiiliä tarvittaessa. Ylipaine voi vaurioittaa laitetta ja korkeapaineinen hydraulineste voi tunkeutua ihon sisään.-Liitäntä painemittaria varten puuttui. Paineen säätöarvoja ei ollut ohjeistettu, eikä nostimessa ollutpainemittaria tai mittausnippaa. Väärän säädön aiheuttama ylipaine voi vaurioittaa laitetta ja korkeapaineinenhydraulineste voi tunkeutua ihon sisään.-Säädettävä kuristusventtiili oli sijoitettu hydraulikoneikkoon. Kuristuksen ja sylinterinvälissä ei saa olla letkuja. Väärin säädettynä tai hydraulivuodon sattuessa kuormauselin voi laskeutua suurella nopeudella alas.-Nostettava ajoneuvo ei antanut riittävää suojaa. Suojakaari oli puutteellinen, jolloin jalka voi jäädä alas lasketun kuormauselimen alle.-Vaaditut vähimmäisetäisyydet jalkaterän suojaamiseksi eivät täyttyneet.-Rajakytkimen sähköjohto jää saksivarren alle puristuksiin.-Hydrauliletku oli vaurioitumisvaarassa lattialla. Letkun vaurioituessa korkeapaineinen hydraulineste voi tunkeutua ihon sisään.Koneen merkinnöissä, käyttöohjeissa ja konekilvessä oli puutteita.
 3. Itellä ollut Torin matalasaksinostin muutaman vuoden. Olen ollut erittäinkin tyytyväinen mutta eiköhän tullut takaisinkutsu tuostakin. Mistäs tilalle viimeisien tyyppihyväksyntien ja Tukesin normien mukainen nostin? Pahasti näyttää siltä että kaikki myytävät samaa "kiinatavaraa" jotka ennemmin tai myöhemmin tullaan kutsumaan takaisin.
 4. Tämmösen kans vietetty yhteistä elämää kohta 16 vuotta. Suhde alkoi käyttöautoiluna mutta nykyään on vain kesä/rata-autona. Yhteiseen matkaan mahtuu kaikenlaista.. Kokoonpano on toki muuttunut jatkuvasti enkä enää edes muista kaikkia muutoksia vakioon nähden. Tällä hetkellä 372hp takapyöriltä bensalla. Oli tarkoitus vaihtaa talven aikana käyttämään e85 mutta sitten tuli ostettua kuplaprojekti 20v tauon jälkeen ja datsuni jäi ilman huomiota.
×
×
 • Create New...