Jump to content

Insinöörirukka_

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Karstula/Seinäjoki
 • Ajoneuvot
  Typ 1 1300 -71

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mikähän moottori kyseessä? Joku teollisuusmylly?
 2. Vihdoin pääsin takaisin projektin kimppuun ja vaihdoin kuplaan kärjettömät vehkeet. Näin vähän aikaa asian kanssa toimineena en voi paljoa olla tyytyväisempi. Hetken sai värkätä ennakon kanssa pitkän seisomisen jälkeen, että myllyn sai uudestaan käyntiin, mutta sen jälkeen ei asian tiimoilta ole ongelmia esiintynyt. Tulevaisuudessa en ihan heti ole kyllä palaamassa kärjellisiin 😆
 3. Kahdella eri puolalla tosiaan kokeiltu. Toisessa vastus oli 2,4ohm ja toisessa 3,3ohm. Molempien kanssa konkat tosiaan palanut samanlailla.
 4. Osaisikohan joku neuvoa tietämätöntä? Ongelmana tuntuu siis olevan se, että kondensaattorit lakkaavat toimimasta hyvin pienen ajan jälkeen. Aluksi kun vaihdetaan uusi kondensaattori, käy moottori täysin normaalisti ilman mitään käyntihäiriöitä. Kuitenkin parin sammuttamisen ja käynnistämisen jälkeen konkka pimenee ja kärjissä alkaa kipinöimään eikä konetta enää saa käyntiin. Kaikki sytytysjärjestelmän osat on vaihdettu aivan hiljattain ja sytytys on säädetty kohdilleen. Ongelma tuntuukin aina vain olevan kondensaattoreissa. Mikä aiheuttaa konkan rikkoutumisen? Kondensaattoreita ja kärkiä on nyt vaihdettu 4 kpl (3 mätänetin tuotteita ja 1 Bosch) ja kaikilla sama tulos.
×
×
 • Create New...