Jump to content

Kartsa78

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Ajoneuvot
  Krankenwagen ´57, Kupla´63 ja Golf Alltrack ´18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onneksi olkoon, hieno peli ja ammattilaisen jälkeä. Tätä projektia jaksoi seurata virtuaalisesti kaikki nämä vuodet! Isot peukut!
 2. Pitkästä aikaa tätäkin ihmetellyt. Ajot olivat kesällä vähissä noin 200km. Ongelmia oli mm startti, vuotava alennusvaihde (ei jarrusylkkä) ja pahasti pielessä olleet ohjauskulmat. Ongelmat toivottavasti noilta osin selätetty. Syksyllä katsastettu uudelleen, joten jospa vappuna olis poutakeliä niin pääsis ajamaan. Nyt olisi vuorossa potilasosaston kasaus. Kalusteet ovat olemassa lattiapinnat, listat yms puuttuvat. Olisiko tiedossa muutamia mittoja (kts kuva) ja tietoja - kuvan mukaiset mitat - listojen korkeus (nämä hankalimmat, kun ei malleja tms olemassa - vanerin paksuus - miten vaneri on kiinni lattiassa, läpipultilla varmaan? - miten moottoritilaa vasten oleva pystyvaneri on kiinnitetty - miten kalusteet on kiinni - jossakin kuvassa oli jalkalista onkohan niitä ollut Kaikenlaiset tiedonjyväset ovat tervetulleita.
 3. Mulla ambussa sama vuotamisongelma. Taas oon etsinyt motivaatiota purkaa/kasata tuo neljännen kerran, enkä oo vielä löytänyt...
 4. Olisiko orkkis tai muuten hyvä laatuisia puskureita paksutolppaa. Normi tai jenkki, pääasia, että kromi kiiltää. Tarjoile yv:llä.
 5. Onko kellään ylimäärtäisiä sprinttejä jouten? yv:llä saapi tarjota.
 6. Kaikki kolme katsuria yhtä aikaa ihmettelemässä, hyvin oli pintapuolinen tarkastelu. Kotimatkalla sit takajarrusylkkä antautui ja alkoi hieman vuotaa, joten taas pukkien päällä auto.
 7. Katsastuksen jälkeen piti käydä lentokentällä fiilistelemässä. Maantiellä rupes hiekkamyrsky tulemaan kabiinin puolelle.
 8. Ja tänään oli 17 vuoden tauon jälkeen tämä auto palasi liikenteeseen. Pienet testiajot ennen katsastusta ja konttorille.
 9. Ostetaan 2 kpl kuvassa akselin ympärillä olevia holkkeja. Tulee laakerin rasvasuojan taakse.
 10. Kiitos! Tuo holkki sieltä puuttuu, joten sen takia laakeripainuu hiukka liika syvälle ja suoja alkaa hangata jousiin. Eli pitää etsiä nuo holkit. Mullahan laakeri juminut akseliin kiinni eikä tule rummun mukana.
 11. Foto olis kiva. Jouset on sisäpuolelta, kuten kai pitääkin.
 12. Uusi laakeri ja kulmahiomakone odottaa toimenpiteitä?
 13. Joo eipä noita kenkiä toisin voi laitella. Joku holkki tms. sieltä puuttunee.
×
×
 • Create New...