Jump to content

Kartsa78

Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Ajoneuvot
  Krankenwagen ´57, Kupla´63 ja Golf Alltrack ´18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juuri noita vailla ja tilaus lähtee, jos ei vastaavia löydy.
 2. Jos löytys 2 kpl kuplan 5-pulttisia takajarrurumpuja, niin voisin ostaa sellaiset. Kunto sais olla vähintään hyvä, ihan ruosteensyömiä ei kannata lähetellä. Toimitus/lähetys Joensuuhun. vastaukset YV:llä.
 3. Löytyisikö keneltäkään kuplan laatikon junikseen sopiva nokkapalaa? alkuperäinen numero 211.301.221G Linkki kaapattu aircooled.fi sivustolta. https://aircooled.fi/tuote/1550/vaihdelaatikon-nokkakappale-t12ghia Tarjoukset YV:llä.
 4. Töttöröö, niinpä tietenkin😳
 5. Löytyskö kellään ylimääräisiä Sprint Stars 5x205 vanteita 4kpl? Tarjoa yv:llä
 6. Seuraavaksi maalihommia, puusepänhommia ja mattomiehenhommia. Eli hommaa riittää... Ja pitäskö alkaa muuttamaan ajattevammaksi🤔 ja viikata pussihousut hyllylle odottamaan. Kts. ostetaan osio Tipille jälleen isot kiitos🙏
 7. ”57 junikseen tarvetta seuraavista osista: - olka-akselit pre 63 - toimiva ja kunnossa oleva vaihteisto - myös takapään latat, akselit yms. kiinnostaa Ehdotuksia voi jättää yv:llä
 8. Pientä päivitystä potilasosastolle. Tälläkin kertaa Tipin tallissa alkaa tämä taas edistyä. Nyt tärkeimmät listat yms. hankittu. Vanerit ja linoleum-pinta uusitaan aikanaan, kun kalusterungot paikoillaan. Hieman joutuu uudesta pellistä runkoja tekemään, kun ei marmoritiskiltäkään noita enää saa😉
 9. Löytyisikö tälle ostaja eli vm 57 Krankenwagen? Projektiosiosta tarkemmin tietoa. Hyvää paljonkin ja hieman pieniä ambulanssivarusteiden puutteita. Potilasosasto vielä kesken, mutta kalusteet olemassa. Hp. 45000€ ja vain raha tai sopiva Stuttgartilainen ”sisarmerkki” käy vaihtovälineenä. Sijaitsee Joensuussa. Yhteydenotot ja lisätiedot yv:llä.
 10. Onneksi olkoon, hieno peli ja ammattilaisen jälkeä. Tätä projektia jaksoi seurata virtuaalisesti kaikki nämä vuodet! Isot peukut!
 11. Pitkästä aikaa tätäkin ihmetellyt. Ajot olivat kesällä vähissä noin 200km. Ongelmia oli mm startti, vuotava alennusvaihde (ei jarrusylkkä) ja pahasti pielessä olleet ohjauskulmat. Ongelmat toivottavasti noilta osin selätetty. Syksyllä katsastettu uudelleen, joten jospa vappuna olis poutakeliä niin pääsis ajamaan. Nyt olisi vuorossa potilasosaston kasaus. Kalusteet ovat olemassa lattiapinnat, listat yms puuttuvat. Olisiko tiedossa muutamia mittoja (kts kuva) ja tietoja - kuvan mukaiset mitat - listojen korkeus (nämä hankalimmat, kun ei malleja tms olemassa - vanerin paksuus - miten vaneri on kiinni lattiassa, läpipultilla varmaan? - miten moottoritilaa vasten oleva pystyvaneri on kiinnitetty - miten kalusteet on kiinni - jossakin kuvassa oli jalkalista onkohan niitä ollut Kaikenlaiset tiedonjyväset ovat tervetulleita.
×
×
 • Create New...