Jump to content

Kartsa78

Members
 • Posts

  187
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Ajoneuvot
  Krankenwagen ´57, Kupla´63 ja Golf Alltrack ´18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kartsa78's Achievements

 1. Miten muuten junikseen on turvavöitä viritelty? Lantiovyöt tietysti helpoimmat. Onko rullavöitä miten näperrelty?
 2. Kaikki penkit on, puutteita paarienkiskot ja jotain pientä nippeliä mm. Ilmasäleiköt, taittopenkin lattiaan kiinnipitosalpa yms Tosin paarikiskoja, en nyt ole laittamassa, kun eivät varsinaisesti lisää käytännöllisyyttä.
 3. Aina kun tää on Tipin tallissa, niin tapahtuu isosti. Nyt näpräiltiin (vihdoin) potilasosaston lattiat kuntoon. Kelpaa HO22:seen ajella… Kohta siis alkaa olla ”valmis” hirveästi enempää ei tälle aikomusta tällä erää tehdä. Nyt nautitaan tai sit voidaan vaihtaa sporttisempaan serkkuun.
 4. Ekoja ajoja kesän kynnyksellä. Ajo-ominaisuudet paranivat huimasti. Pientä säätöä vielä siellä ja täällä. Tällä hetkellä toimii normikaasarilla ja 123-jakajalla kivasti. Hyllyssä odottaa jo tuplat nurkkiin. Sisusta takaa vielä(kin) kesken, mutta kaikki ajallaan.
 5. Tämäkin auto pilattu museoinnilta, mutta siten, että on myös pelastettavissa. Eli kaikki orkkisosat taltioidaan mahdollista pussihousua varten. Taas Tipin tallissa tapahtui ihmeitä. - etupää flipattiin - eteen csp:n evyjarrut - uutta ohjaustankoa yms - kallistuksen vakaaja - taakse csp:n säätölatat - t3 takarummut - kuplan laatikko, joka kunnostettu - 1641 kone - vintagespeediltä pakari - sprintit ja uudet renkaat - vielä tulossa nurkkiin tuplat sekä 123-jakaja Taas iso kiitos Tipille! Omaan silmään ajokorkeus erittäin hyvä ja ajotuntumaa odotellaan sit kevwäämmällä.
 6. Juuri noita vailla ja tilaus lähtee, jos ei vastaavia löydy.
 7. Jos löytys 2 kpl kuplan 5-pulttisia takajarrurumpuja, niin voisin ostaa sellaiset. Kunto sais olla vähintään hyvä, ihan ruosteensyömiä ei kannata lähetellä. Toimitus/lähetys Joensuuhun. vastaukset YV:llä.
 8. Löytyisikö keneltäkään kuplan laatikon junikseen sopiva nokkapalaa? alkuperäinen numero 211.301.221G Linkki kaapattu aircooled.fi sivustolta. https://aircooled.fi/tuote/1550/vaihdelaatikon-nokkakappale-t12ghia Tarjoukset YV:llä.
 9. Löytyskö kellään ylimääräisiä Sprint Stars 5x205 vanteita 4kpl? Tarjoa yv:llä
 10. Seuraavaksi maalihommia, puusepänhommia ja mattomiehenhommia. Eli hommaa riittää... Ja pitäskö alkaa muuttamaan ajattevammaksi🤔 ja viikata pussihousut hyllylle odottamaan. Kts. ostetaan osio Tipille jälleen isot kiitos🙏
 11. ”57 junikseen tarvetta seuraavista osista: - olka-akselit pre 63 - toimiva ja kunnossa oleva vaihteisto - myös takapään latat, akselit yms. kiinnostaa Ehdotuksia voi jättää yv:llä
 12. Pientä päivitystä potilasosastolle. Tälläkin kertaa Tipin tallissa alkaa tämä taas edistyä. Nyt tärkeimmät listat yms. hankittu. Vanerit ja linoleum-pinta uusitaan aikanaan, kun kalusterungot paikoillaan. Hieman joutuu uudesta pellistä runkoja tekemään, kun ei marmoritiskiltäkään noita enää saa😉
 13. Onneksi olkoon, hieno peli ja ammattilaisen jälkeä. Tätä projektia jaksoi seurata virtuaalisesti kaikki nämä vuodet! Isot peukut!
×
×
 • Create New...