Jump to content

JayKayP

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JayKayP's Achievements

 1. 2" kavennetun etuakselin kaveriksi tarvisin vakaajan tappikeulaiseen kuplaan. Voin noutaa Oulusta/lähialueilta.
 2. Tarvetta olisi yhdelle kappaleelle takavalon pohjia, edullisesti tietenkin. Voin noutaa Oulun lähistöltä.
 3. Ja sieltähän se vika sitten löytyi. Putsasin nuo liittimet ja siistin johdonpätkät, niin alkoi toimia. Melkoiselta vaikuttaa sähköpuoli tässä...
 4. Sellaisen huomion tein kun käynnistin auton, että takavalot palaa auton ollessa käynnissä, vaikka valot on pois päältä. Valokytkimeen voisi viitata tuo...
 5. Vielä olisi hyvät neuvot kalliit. Maadoituspisteitä en löytänyt kuin etulampuille, takavilkut ja -valot sekä etuvilkut vaikuttavat maadoittuvan kiinnitysruuvien kautta. Käytin etuvilkut ja myös takaumpiot(polttimoineen) ristissä, vika pysyy kuskin puolella. Etuvilkun tai takavilkun johdon irrotus ei sammuta takavaloa. Uusi vilkkuviiksikin on nyt vaihdettu, ei vaikutusta. Meneekö tuo johtosarja taakse tosiaan jossain kotelon sisässä, vai pääseekö siihen käsiksi? Lähinnä kiinnostaisi tarkistaa sokeripalanippu, joka näkyy Tanhiksen kuvan vasemmassa reunassa ennen takavaloa.
 6. Kaikki sulakkeet kävin jo läpi ja vaihdoin pari. Johdot ovat olleet noin kuten ovat kuvassa ja viime kesä mentiin tuolla setupilla (jos ei sitten ole vahingosa iironnut jotain). Itseä mietityttää myös se irtonainen keltainen, se voisi tosiaan kuulua tyhjään liittimeen. Kokeilin toki jo sitäkin, mutta ei ollut vaikutusta. Toinen on valko-musta johto vasemmassa reunassa, kuuluisiko se mennä valokytkimelle? Siellä on nyt nasta 56 tyhjänä.
 7. -64 kupla 6V sähköillä. Viime kesänä vilkut ja valot toimi ok, tosin vilkku vasemmalle jotenkin "laiskasti". Nyt tekee sitä, että kun laittaa valot päälle, niin valojen lisäksi kuskin puolen vilkut syttyy palamaan koko ajan. Jos valot sammuttaa ja pistää vilkun vasemmalle, niin vilkut toimii, mutta vilkkujen mukana välkkyvät myös kaikki valot, tosi himmeästi kylläkin. Vilkku oikealle pelaa normaalisti. Vilkkureleen jo kokeilin vaihtaa sekä putsasin kaikista valoista ja vilkuista liitokset. Mistähän tuota vikaa alkaisi selvitellä?
×
×
 • Create New...