Jump to content

APO

Members
 • Posts

  539
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  Typ1 -66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

APO's Achievements

 1. Auto on jo ajossa, mutta vielä on sisusta vähän vaiheessa. Penkit on valmiina, joten jatkettu nyt ovipahvien teolla ja eka takapahvi olisi valmiina. Viimeksi tein rungot kuitulevystä, joka toimikin ihan hyvin tarkoitukseen. Nyt lähdin kokeilemaan pahvista, koska halusin tehdä tikkaukset levyn läpi, jotta saa mahdollisimman pullean muodon. Vähän tiheämpi 10mm vaahtomuovi on liimattu 1,4mm konepahviin, jonka läpi tikkasin kangasosan saumat. Nämä paneelit liimasin sitten uretaaniliimalla 1,0mm voimapahviin. Lopuksi kiersin vielä reunat tikkauksella valmiin pahvin läpi.
 2. Oikeastaan näillä jo tarve meni, mutta kiitos kuitenkin tarjouksesta!
 3. Viime kesänä omassa autossa kuului myös outoa kolinaa takapäästä joustossa. Pelkäsin vähän samaa että tulee laatikon/vetarin päästä, mutta en mitään erityistä löytänyt. Lopulta kävin vielä kaikki ripustuksen pultit läpi, niin toinen iskarin yläpään pultti oli vähän löysällä. Pultin kiristys, niin johan loppu kolinat.
 4. Asetonilla lähtee mukavasti kontaktiliiman roiskeet pois. Saa myös kankaasta ja vinyylistä helposti. Toki hyvä ensin testata värin kestävyys johonkin ei näkyvään paikkaan.
 5. Kaikki matot tein uudet jo syksyllä, eli tulee kauttaaltaan kuvan kuosilla. Takamatot onkin jo liimattu paikalleen. Näistä myös kaavat tehtynä.
 6. Vähän nykii nyt verhoilujen kanssa hommat, kun tahtoo työt häiritä harrastuksia. Vaikka eipä tuota ole ehtinyt autoakaan hakemaan vielä säilöstä. Mutta on tässä nyt jotain saatu aikaiseksikin, kun tuli takapenkki tehtyä valmiiksi. enää toisen etuistuimen verhoilujen asennus ja ovipahvien teko. Takapenkistä en lähtenyt tekemään kovempaa, kun ei siellä juuri kukaan koskaan istukkaan. Kyllä sekin jäykkyyttä kaipaisi, mutta voihan tuon vielä joskus päivittää, jos alkaa häiritsemään. Kaavojen teosta on ollut kyllä hitonmoinen homma, kun valehtelematta puolet ajasta on mennyt niiden tekoon. Onpahan nyt kuitenkin hyvät kaavat tallessa. Ens talven aikana voi vaikka tehdä sarjan tai pari, jos jotakuta kiinnostaa vähän erilaiset verhoilut 😉.
 7. Hyvännäköinen ratti. Mikäs tuo on?
 8. No nyt on kupla minun makuun. Todella hieno! Onnittelut 👍
 9. Toinen etupenkki nipussa
 10. Selkänojiin on nyt myös verhoilun osat tehtynä. Ompelu vielä nippuun, niin nekin on valmiit. Nahan menekki on päässyt kyllä yllättämään, eihän tuo yks mansikki riitä mihinkään. Nippa nappa saan tehtyä tuosta yhdestä vuodasta vielä takapenkin. Kyllä niihin vaan tavaraa menee, vaikka pienet penkit onkin. Ensin oli ajatus tehdä takapenkki samalla mallilla kuin edellinenkin, eli kahdella kangas"raidalla". Nyt täytyy kuitenkin tehdä myös penkin keskiosa kankaasta. Vaikka eipä siinä, voi olla jopa parempi niin. Ovipahveihin täytyy metsästää sitten mahdollisimman saman sävyinen keinonahka.
×
×
 • Create New...