Jump to content

APO

Members
 • Content Count

  504
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  Typ1 -66, Typ3 -67 Variant projekti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Briteistä huudettu vanha Philipsin levari tuli fiksailtua, vaikka ihan siisti vielä olikin. Puuosien lakkaus, kannen myllytys, uusi parempi rca-johto ja virtajohto kotimaiseen tyyppiin, ja tietenkin perus mekaniikan rasvaaminen ym hifistely. Hyvin kyllä soi 70-luvun alun soitin 😎
 2. Tuollaisena lähti talviunille. Viime kesänä tuli käytännössä välivuosi, joten ensi kesää odotellessa...
 3. Suunnittelijalla ei oo ollu kuin viivotin käytössä tuossa torin löydössä? Vai onko englanninpyörä puuttunut toteutusvaiheessa?🤔
 4. Täällähän on tutun näköinen varre ;). Ei muuta kuin virtaa kinttaisiin! Tuliko se kantakortti muuten koskaan perille, jonka lähetin? Vaikka eipä sen väliä, jos olet saanut kattavammat tiedot hankittua.
 5. APO

  Samsung internetselain

  Samaa ihmettelin itsekkin. Mutta kun valitsi chromen, homma jatkui kuitenkin normaalisti samsungin selaimella 🙂
 6. Tuota ominaisuutta en oo huomannutkaan. Mutta ei minulla kyllä ole vaihtoehtona kuin saksa. Tämä puhelimella, pitänee kokeilla läppäriä.
 7. APO

  BOV

  Ei se äänetön ole ilman dumppiakaan, kiva luritus kuuluu kun paineet palaa turbon siiville, varsinkin isommilla ahtimilla :). Pitemmän päälle tosiaan rasittaa vaan turboa. Noita kierrättäviä bypass venttiileitähän käytetään monessa autossa vakiona, se on tosiaan lähes äänetön.
 8. Hyvän oloinen video. Vielä kun sais tuohon tekstitykset vaikka lontooksi. Ei lähe kyllä oikein saksa kahdella yläasteen kurssilla 😀
 9. Kyllä niitä raatojakin kannattaa harrastaa, jos tilat ja innostusta löytyy. Ainahan ei ole kyse pelkästään siitä että miten saada minimi rahamäärällä ja vaivalla auto käyttöön. Jotkut oikeasti tykkääkin niistä peltihommista. Itekkin kun nykyistä kuplaa vuosikaudet liimailin, niin ei ois voinut olla parempaa vastapainoa päivätyölle. Ja yksi mätä paska variantti odottelee jo, josko joskus taas olisi harrastetilat lähempänä.
 10. Tuossa aikaisemmin linkittämässäni ohjeessa se sanotaan, sivulla 5.
 11. Alunperin käytetty ns. puolijuoksevaa rasvaa. Sen verran paksua kuitenkin (ainakin vanhemmuuttaan) että voi olla vaikea saada kokonaan pois purkamatta. Kannen aukaisemalla varmaan saa suuren osan ja näkee muutenkin, miltä sisällä näyttää. Mutta lisääminenkin riittänee, jos laittaa samanlaista tavaraa. Itse kun purin ja kunnostin omani, laitoin tilalle jotain vaihteistoöljyä. Hyvin on toiminut sekin. Edit. Itse asiassa huolto-ohjeessakin käsketään lisäämään SAE 90 vaihteistoöljyä, ks. linkki. https://www.thesamba.com/vw/archives/manuals/looklisten_19.php
 12. Kannattaa ilman muuta varautua hakemaan kauempaakin, se on loppu peleissä pieni vaiva, jos hyvä aihio löytyy. Ja kun ei noita tosiaan Suomen sisältäkään liikaa löydy.
 13. Entisenä saabistina korjaisin, että PARHAASSA tapauksessa og9-3 :). Mutta joo, saabeihin tosiaan aika hakusessa nuo "tuning" osat.
 14. Tikkurilan Unica Super on ainakin ihan hyvää tavaraa. Ei oo kylläkään kokemusta kosteissa oloissa, mutta varmasti kestää kun on ns. venelakkaa. Ratin tolla lakkasin, ja tuli nätti pinta kun muutaman kerroksen veti välihionnalla. Tasottuu hyvin. Löytyy puolihimmeästä täyskiiltävään.
 15. Vanha Hella uuteen nousuun sitruunahapolla ja autosolilla. Vähän rokkoa takakuoressa, mutta ihan ok tuli.
×
×
 • Create New...