Jump to content

Paksu-Tolppa

Members
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Paksu-Tolppa

  -58

  Joskus nähnyt että rummun spooria lyhennetään hieman sisäpuolelta ja saadaan näin jokunen milli tilaa kaareen nähden. Toimenpiteen viisauteen en ota kantaa... Hieno on. Stance kohdallaan, ei liian korkea eikä liian matala.
 2. Jos tuosta puuttuu se U:n mallinen kumitiiviste niin löytyy sellainen uusi. Voin laittaa tulemaan kirjeessä posteineen 4 e. Laita YV jos kiinnostaa.
 3. Minä tein joskus Kuplaa yhden auton tallissa, ja kori oli kakkosnelosista tehtyjen pukkien päällä ja alusta renkailla pukkien ja korin alla. Alustan sai aina pukattua ulos pois tieltä ja samalla oli hyvä puuhata korin alapuolta kuntoon. Tätä ennen hitsailin koria ulkona, maalasin aina paikkaukset väliaikaisesti spraylla etteivät ala ruostumaan. Nuo pukit ovat hyvät myös hiekkapuhallushommissa.
 4. Myydään kuvienmukaiset osat: - Ducellier 2075 Super 12 V -puola. Ollut kuivassa jemmassa noin 50 vuotta. Hyväkuntoisen näköinen, oletettavasti myös toimiva. Hinta 20 e. MYYTY - Kaksi pakettia BZ-tulppia. Merkintä C30. NOS. Paketissa 12 kpl. Hinta 25 e / pkt. Rekvisiitaksi tai käyttöön. Tai kaikki yhteensä 60 e. Osat Kemissä. YV / O4O54O736neljä
 5. Saab 99:n iskarit toimii ainakin edessä hyvin, pituus taitaa riittää taakse noin matalassa autossa.
 6. Myydään kuvienmukaiset osat: - Puskurin kromatut kuunnityspultit, pitempi malli, alkuperäiset. Hinta 4 e / pr - Takapenkin selkänojan kiinnityskumi pitkä (LYHYT MYYTY) aluslevyineen ja ruuveineen. Hinta 4 e. - CB Performancen ilmanpuhdistimen pohja. Uusi. Hinta 10 e - Vaihteiston etukannatin paksutolppaan. Kannattimen "nokka" aluperäistä paksumpi (ks. kuva: korvaako paksumpi nokka sen ympärille tavallisesti tulevan kumiosan?). Uusi. Hinta 10 e. - Vaihteiston etukannatin ja takakannattimet käytetyt paksutolpasta. Takakannattimet (4 kpl joissa VW logo) putsattu ja maalattu. Paremmat kuin kiinaosat? Hinta 5 e / kaikki. - Peltinen lämpöputken haaroitin. Hinta 5 e. Tai kaikki 20 e. Osat Kemissä. YV / O4O54O736neljä
 7. Oikeanpuoleinen löytyy. Kunto patina, väri rubiininpunainen. 5 e. YV / O4O54O736neljä
×
×
 • Create New...