Jump to content

Turvakaari korinvaihto avossa?


Recommended Posts

Mitenkähän tuo sääntö menee, mulla on tehtaan avokori. Siihen on laitettu kaari josta ei kuitenkaan ole merkintää rekisteri otteessa. Aikasemmassa laikka letukassa se kerrottiin otteessa. Eli saako tuon poistaa? Kun ei otteessa lue, eikä konttorilla tiedetty onko kaarta vai ei.

Link to comment

Ei ole vaadittu koskaan kaarta korinvaihto avotuksessa.

 

En tosin ylättyisi, vaikka löytyisi laikka-avoja, joissa on karmannin kori... Korinvaihto prosessi oli kuitenkin aikanaan kohtuu kallis köyhälle. Kaikissa vanhoissa laikka-avoissakaan ei ole otteessa mainintaa kaaresta, vaikka sellainen on luvissa vaadittu. Ja sitten on tietysti laikka-avoja, joihin ei ole kaarata edes luvissa vaadittu.

Link to comment

Tuo on tehty tosiaan siihen aikaan kun oli kanta-auto tarkastukset jne. Tuohon on anottu poikkeuslupa muuttaa se vastaamaan avomallia. Kori ja lähes kaikki muukin orkkis avoa. Prosentit yli 40. Otteessa ei ole mainintaa mitä vaihdettu,eikä konttorilakaan löytyny. Esim, mun turbo-ähtärissä on kaikki muutokset kirjattu otteeseen.

Link to comment

Eipä monessa kirpussakaan ole otteessa mainintaa kaaresta. Mutta yleensä kaikki pitää kuitenkin itsestäänselvänä, että niissä pitää olla kaari.

Se on sitten kokonaan toinen juttu, että millainen sen kaaren pitää olla. Eipä 70-luvun asetuksista taida löytyä vastausta.

 

t. Mika

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...