Jump to content

Ketsa

Members
 • Posts

  3366
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lempäälä
 • Ajoneuvot
  kupla projekteja

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ketsa's Achievements

 1. Alimman kuvan alkuperäinen käytetty valkoinen puskuri 40€ Keskinmäinen käytetty alkuperäinen musta puskuri 30€ Ylin käyttämätön tarvikepuskuri 70€ Ensisijaisesti nouto Lempäälästä tai Ruovedeltä. Rivaatti, ketomaki(maukumiuku)gmail.com, tekstari/whatsapp o4o-41o31o4 tai puhelu klo 17-21 välisenä aikana.
 2. Vähän vaikeasti kuvattava kohde, mutta eiköhän toteutus noista selviä. 30 mm on tuon ”jalan” pituus. Puhallus on mielestäni tuulilasille just passeli, ehkä pikkaisen kovempi kuin mitä maantienopeuskierroksilla orkkis kunnossa oleva lämmönvaihdinsysteemi antaa. Luxus malleissa tietysti on kojelauta täynnä reikiä mihin putkia tuupata, mutta tässä ei ole kuin nuo kulmaröörit.
 3. Yleensä kannatta pidättä hetki henkeä ja nukkua yön yli ennenkuin alkaa hutkimaan. Onkohan volkkaripalstadiili tehty nykyisen omistajan toimesta -kysymys ainakin itsellä tulee ensimmäisenä mieleen. Muutenkin nämä harrastekauppakeskustelut ovat vähän kuin keskustelut moottoriöljystä. Jokaisella on oma mielipiteensä ja mielipide perustuu omiin fiilksiin, jotka sitten taasen pohjautuvat yleensä kohtuu pieneen otantaan.
 4. Kanttasin ”jalat” siihen sarjan mukana tulleeseen peltiin. Oli just riittävästi marskua, jotta lämmitintä sai sen verran irti korista, jotta lämpimän puolen putki menee bensaankin täyttöputken yli. Koitan saada otettua tuosta kuvan jossain vaiheessa. Kivasti pitää ohjaamon lämpöisenä, mutta kosteutta tiivistyy tuulilasille, jos ei ole tupakki-ikkuna raollaan. Pitäisi jonkinlainen poistoilma-aukko virittää jonkin (puolikuuton pystäri).
 5. ikkunalle menevät ovat ulkomitaltaan 38mm ja kiinnitetty hahlo+klemmari tyylillä ikkunan suulakkeeseen. Tässä sarjassa tuli tuon pituiset pako- ja imuputket mukana.
 6. Omassa pystärissä tommonen asennus. Toi T-pala taisi tulla kitin mukana. Alkuun vähän haistelin, että käryääkö täydellä teholla vai ei, mutta sittemmin kyllä tullut siihen tulokseen, että ei tuota tarvii kuin puolellateholla max käyttää.
 7. Suunitelmien muuttumisen vuoksi hyllyyn jääneet. Toinen ollut pultattuna kiinni moottoriin, mutta ei käytetty. Valmiiksi tingitty hinta 500€. YV, ketomaki(miukumauku)gmail.com tai whatapp/tekstari o4o-41o31o4 tai soitto klo 17 - 21 välillä. Tuote Lempäälässä.
 8. Normiharrastaja todennäköisesti epäonnistuisi maaluksessa, aivan kuten remykv ja mikan kertovat. Tämän topicin kuvat kuitenkin kertovat, että kyseessä ei ole normaaliharrastaja, jolloin on itse tekemällä on merkittävä mahdollisuus saada parempi lopputulos, kuin teettämällä. Tai siis en ole ainakaan tavannut suomalaista kuplan hitsausta harrastavaa tyyppiä, jolla olisi mahdollisuus teettää maalaustyö täysin välittämättä siihen kuluvasta ajasta (toisin sanottuna pätäkkää rajattomasti). Kiehumiset yms. ovat paukkupullojen ja asiaan perhtämöttömyyden syytä. Hiomalla ja kiilloittamalla pinnasta saa juuri niin hyvän kuin haluaa. Se missä mielestäni on mahdollisuudet tehdä itse parempaa laatua urakkatahdilla työskentelevään ammattamimaalariin verrattuna, on siinä, mitä sen pintamaalin alla on... Mutta kukin tekee tavallaan ja tärkeintä on muistaa, että harrastus se on huonokin harrastus :)
 9. Juu, ymmärrettävää tuokin lähestymistapa. Mutta jos projektissa matka on tärkein, niin maalauksen ulkoistamisessa menettää jokuset tekemisen ja onnistumisen tuottamat isot kiksit.
 10. Kun peltityöt on tehty noin hyvin, niin eikö se pitäisi itse maalatakkin, jotta laatutaso säilyy?
 11. Mulla on kanssa vanha Bugpackin vanha teräspyörä, jossa isompi halkaisija ja niin lähellä wbx:n mittaa, että toimii oxyssä sellaisenaan. Mutta ei pyöri tuollaisessa kauluksellisessa stefan pitimessä. Eli on vaatinut stefan paikan koneistamisen T1 lohkoon.
 12. Toissa viikonloppuna sorvasin ja mitan otin mallina olleesta teräspyörästä. Tönärillä mitattuna tuo teräspyörä on tasan 45 milliä. Mikrometri on tietysti jäänyt maille sorvin pöydälle, joten tuon tarkempaa mittaa en saa ihan tähän hätään.
 13. Kokeilin viime kesänä mossessa tuota biltsun puolaa. Puola on hyvin lähelle vanhan näköinen ja kun kävin tiskiltä kysymässä kytkentäohjetta, niin zoomasivat nettisivulla olevaa vanhan puolan kuvaa ja katsoivat siitä + ja - merkinnät.
 14. Ja splitissähän on vakiona jäykät vääntösauvat, 944 turbo audista löytyy IRS pituisena ja taisi jossain ovaleissakin olla jotain erikoista. Ja 20 vuotta sitten noi oli vielä halpojakin 😁
 15. Itse pitäisin 68teeveen autossa alun orkkispaikan seudulla, jotta kaapeli startille pysyisi lyhyenä. Ja jos ajo-ominaisuuksia haluaa virtuaalisesti parantaa ennen ensimmäistä testiajoa, niin orkkispaikalla akku on akselien välissä = hyvä. Mahdollista perän lisääntynyttä painoa kompensoisin ensin jäykemmillä takavääntösauvoilla ja vasta ihan lopuksi miettisin 6 kg sammuttimen sijoituspaikkaa... 🙂
×
×
 • Create New...