Jump to content

Ketsa

Members
 • Content Count

  3326
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lempäälä
 • Ajoneuvot
  kupla projekteja

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuplien kiihdytyspumpuilla saa hyvät alkuruikkaukset bensaa peliin. Eli Tanhiksen kanssa samoilla linjoilla, että kyllä about säädöissä oleva ehjä kone tuplilla pitäis ilman ryyppyjä käymään lähteä helpostikkin.
 2. Vesihiomapaperia vasten olen hinkuttanut nokkalakerit sopivalle välykselle.
 3. Reilut 25 vuotta sitten ostin GT:een korin opintolainalla ja sille 1500 sedan kadettin kanta-autoksi. Niiden yhdistämisestä haaveiltiin tallissa ja kirjoituspöydän ääressä tavattiin kataloogia, jossa oli hienoja lasikuituosia, jolla GT muuttuisi Porschen näköiseksi... Jossain vaiheessa ekaa asuntolainaa ooppelit sitten lähtivät aihioina kiertoon 😞
 4. Termostaatti on mielestäni kesäautossa jonkinlainen riskitekijäkin ja sillä olen omasta hitsannut läpät aukiasentoon. Mutta pois en siviiliautosta niitä ”läppiä” ole ottanut. Noista kolkkimallisista aluspelleistä on kahta eri koulukuntaa. ”Ei -porukka” nojaa siihen volkkarin huoltotiedotteeseen, jossa vaihtaminen kielletään. Toinen ei-peruste on sitten se, että Bob Hooverkin on sanonut, että niitä ei pidä laittaa. ”Kylläpäs -porukka” taasen sanoo, että tuo huoltotiedoite on tehty vain amerikan lakimiehiä vastaan, eli että ei aleta oikeudessa syyttämään tehtaan tienneen jäähdytysongelmista/paremmasta ratkaisusta. Toinen kyllä-peruste on sitten se, että Bob Hooverin mukaan noita ei kannattanut käyttää, koska väki ei kuitenkaan asentaisi niitä niin, että ovat lähellä putkia ja siten, että eivät pääse putoamaan.
 5. Tuosta kun katselee kuvia, niin näkee mitä vahvikkeita tehtaan avossa on ollut. Ja jos innostuukin alkuperäisestä korista + museoiän ylittäneistä korinvaihtopapereista, niin tuon saa vaikka ostaa poiskin 🙂
 6. Merkintä kalenteriin. Siis SCC 🙂
 7. Mites Timppa sä sen ison Karmann Ghian aikoinaan uretaanilla päällystit?
 8. Ruiskukuplassa lämpötila-anturi on nelospytyssä ja piuha siihen menee moottorin päälipellin lävitse. Mutta jostain suunnasta katsottuna tuokin tietysti on pakokanavan takana 😉
 9. Puhu vain omista projekteistasi/tekijöistäsi, äläkä suotta yritä yleistää sillä otannalla. Tästä maasta löytyy paljon hyvin tekevää porukkaa ja jopa jonkin verran porukkaa, joiden lopputulos kestää vertailun mihin tahansa maailman junishitsaamoon.
 10. Itse lähtisin tuollaiseen projektisuunnitelmaa tekemään siten, että ynnäilisin nettikauppojen sivustoilta yhteen kaikki mahdolliset saamaksissa olevat korjauspellit ja tekisin niistä jonkinlaisen esityksen, jota voisi sitten käydä lävitse mahdollisen tekijäkanditaatin kanssa. Noista sitten varmaan muodostuisi jonkinlainen käsitys kustannuksista. Oma veikkaus olisi, että aikaisemmin esitetty 5k€ pelteihin ja 5k€ työhön ei tule riittämään, vaan vaatii 1,5 - 2,0 välillä olevan kertoimen.
 11. Tuli ostettua tälläinen kesällä ja tarkoitus oli luonnollisesti käyttää osien pesuun. No, oman tallin nurkalta ei löydy riittävän isoja sulakkeita, joten ihan suoraan käyttöönotto ei ehkä onnistuisi, vaan pitäisi ehkä tavalla tai toisella alentaa virranottoa veden lämmitysvaiheessa (tai sitten ei). Pari muutakin keskeneräistä asiaa kun on työllä, niin kokeillaan olisiko joku muu innostunut viemään ajatukseni loppuun tai saattaahan sitä jollakin olla tarvetta suurtalouskeittiön pannujen tiskauskoneelle tai aikaa virittää tuo esittelykuntoon ja myydä 2-3 kertaisella hinnalla eteenpäin... Poistettu käytöstä työnantajani ruokalan keittiöstä täydellisen rempan yhteydessä (kaikki kamat ulos ja uudet sisään). Itselle tuo sitten tarttui kiinteistöhuollon huutokaupasta. Pesukone kymmenen vuotta vanha ja uutena myydään edelleen mielestäni samaa vehjettä. Uuden hinta noin 25000 €/alv0% Juu, kaksikymmentä ja viisi tuhatta. https://www.metos.fi/product/raepesukone-metos-wd-90gr-hc-esp-400v3n/ Pommittaa pesukohdetta haluttaessa pienillä muovirakeilla, eli saattaisi olla todella loistava peli esim. lohkojen pesuun. Kuvia tästä yksilöstä nykyisessä sijaintipaikassaan löytyy alta. Hinta on 1650 euroa ja se ei sisällä tinkivaraa. Laite on ollut toimiva kun sitä on lähdetty irroittamaan, mutta itse en sitä ole irroittanut, joten takuuta en anna sille, että eikö jotain voi joutua fiksaamaan. Mutta tämä riski on huomioitu hinnassa. Sijaitsee Ruovellä ja myynnissä siihen asti kunnes ehdin raivaamaan tuolle paikan "hallin" puolelta + siirtämään laitteen sinne. Vaihdossa voi toki tarjota jotain, mutta vaihtokaupassa tuon pesurin lähtöhinta on 3500 euroa. Yhteyttä voi ottaa rivaatilla, ketomaki(miukumauku)gmail.c0m, WhatsApp, tekstari tai perinteinen äänipuheli klo 16 - 20 välisenä aikana o4o-41o31o4.
×
×
 • Create New...