Jump to content

Ketsa

Members
 • Posts

  3426
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lempäälä
 • Ajoneuvot
  kupla projekteja

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ketsa's Achievements

 1. Ja ooppeli zafiran ensiasennusaluissa :)
 2. Ketsa

  Baja

  Riittäkö vakiovääntösauvan jäykkyys? Eli pitäisikö varmuuden vuoksi olla coiloverin mahdollistama iskari? Noita ainakin löytyy kaikennäköisistä ralliosamyymälöistä ihan mittataulukkojen kera.
 3. Edellisen kerran, kun itse maksoin lipun jääkiekkopeliin, olin Hakametsässä kannustamassa Sportin voittoon Ilveksestä liigakarsinnoista :)
 4. Peltitukivarsilla? Nehän on käytännössä kuplan tukivarret.
 5. Kaikki on kovin suhteellista. Otetaan palanmatkaa 70-luvulta oleva kuplan kone, jossa on vakiona vajaat 50 heppaa. Kaikki 50/60/70- luvuilla syntyneet volkkariin perehtyneet harrastajat osaavat kolminkertaistaa tuon moottorin tehon tavalla, toisella tai kolmannella. Ei siis huono 30-luvulla suunniteltu moottori laisinkaan, ainakaan minun mielestäni 😁
 6. Ketsa

  Bug in fin 2023

  Oli näköjään jälkeen tapahtumankin juttu paikallislehdessä.
 7. Ketsa

  Bug in fin 2023

  Paikallislehdestä
 8. Jos ottaisi verrokin muutamia vuosia aikaisemmin, ennen halpatuotannon alkamista, niin voisi todeta, että ennen oli vielä kalliimpaa. Roukkereita oli lähinnä kilvanajajilla, mutta nykyään melkein kaikilla pitkänlinjan harrastajilla on roukkerin osat jossain tallin kätköissä :)
 9. Kuva Valtosen pariskunnasta kantamassa moottoria olisi kiva 😁
 10. Voi sitä itkun määrää, jos tuolilla istumisen ohjeet olisi ollut ruattiksi :)
 11. Hirveästi ei ole projekti lentänyt, mutta laitetaanpa kuvavat viimeisistä vaiheista. Tipin viisaus siitä, että tämmöinen kannattaa parsia vaan ajoon, on kirkastunut matkan varrella ja se mitä ei ole pakko kaivella, jätetään kaivelematta. Korjauspalat 10 ja 11 olivat kuskinpuolelle doglegi ja pala lattiaa. Näillä sai etukulman asettumaan about paikoilleen. Korjauspalat 12 ja 13 jäi tilamaatta ja tuli sitten tehtyä pahvimallin avulla ihan oma pala tuohon etualakulmaan. No, nämä osat ainakin sopivat hyvin juuri tähän autoon. Samalla tuli päätettyä, että ovia ei irroiteta tästä autosta ja alemmat saranat varmistettiin hitsaamalla ne kiinni näihin paloihin -> säästöä 0,8 vuotta... :) Korjauspala 14 oli hanttarin puolelle pala lattiaa. Korjauspala 9 oli tuohon etualapalkkiin päälle aikaisemmin sovitettu kansi ja korjauspala 15 oli halppispala naamataulun alareunan korjaamiseen. Ikkunankarmien ruosteen päätin tappaa kemiallisesti ja olla irroittamatta tuulilaseja -> säästöä 1,5 vuotta :) Nämä hitsailut pikkuisen vaiheessa ja saatetaan valmiiksi vasta maltillisten hiekkapuhaltelujen jälkeen. Seuraavaksi joko katon etureunan tai kuskinpuolen sivukyljen kimmppuun...
 12. Surkea on sarjan taso, jos Ilves yltää toiseksi 😂
 13. B-kadettin bensatankin nurkista sai hyvät korjauspalat ainakin pienivaloisen doppelin takanurkkiin :)
 14. Eilisen rillailut kanettavalla nuotiopaikalla. Makkarana -30% hinnoiteltu sininen 🙂
 15. Olin kanssa noita ostanut, kun olivat joskus aikaisemmin tarjouksessa ja oikeiden laikkojen hinnat oli pompsahtanut. Tänään sitten ekaa kertaa noita kokeilin ja ihan rehellisesti sanuttuna, ikinä aikaisemmin ei ole tullut edes lähelle yhtä paskoja lamellilaikkoja vastaan! Ei minkäänlaista kestoa ja pitää olla hanskat kädessä, kun laikasta lentää palasia kokoajan. Normaalin lamellilaikan voi hioa smirgelillä pienemmäksi, kun ulkoreuna lakkaa puremasta, mutta nämä pienentävät itsensä itsestään heti ekalla käyttökerralla. Mahtaisivatko olla puulle tarkoitettuja?
×
×
 • Create New...