Jump to content

Ketsa

Members
 • Posts

  3435
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 • Ajoneuvot
  kupla-, tölkki- ja junisprojekteja

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ketsa's Achievements

 1. Ketsa

  Bug in finn 24

  Minä suuntaan ainakin kesäreissuni Haapasaareen, ihan sama minne muut menee. Ja jos palvelut/seura ei miellytä, niin kävelen yöksi kotiin nukkumaan 🙂
 2. Ketsa

  Bug in finn 24

  Ei mitään tietoa itse kysymykseen, mutta kerrottakoon, että Ruoveden kunta laittoi Haapasaaren yrittäjät kävelemään ja ottivat pyörittämisen omiin näppeihinsä vuoden vaihteesta.
 3. Ihan tuossa hiljanhan sä sen talon rakensit, mitenkä sitä nyt jo maalataan... Vai onkos siitäkin jo 20 vuotta :)
 4. Itse tein imusarjan vanhasta jokkisimusarjasta ja prätkän läppärungosta. Tavoitteena tiettysti selvitä halvalla, välttää kaasuvivusto viritelmät ja mahdollistaa helppo tulppien vaihto. Huonona puolena tässä on ainakin kovat imuäänet. Luultavasti myös heikompi suorituskyky tupliin verrattuna. Kerääjäsäiliöksi laitoin Ebay halppissäiliön tankin alle ilman siirtopumppua. Ei ongelmaa bensan lämpiämisen kanssa, mutta moottori toki paljon kesympi verrattuma peruskallion rakennelmaan. Paluulinjan vieminen tankkiin toki varmistaisi bensan kylmänä pysymisen.
 5. Eikös palliksen laatikon laippa mene kuplan laatikkoon, jos haluaa isomman nivelen molempiin päihin? Tai sitten laittaa kuplan akselitumpin 944 tukivarteen ja saa pienemmän laipan molempiin päihin.
 6. Ketsa

  Baja

  Noissa pooloissa on ilmeisesti vielä jotain saksalaista suunnittelua, kun osat sopivat toisiinsa eri mallisarjojen välillä. Minulle myytiin aikoinaan tuollainen poolon yksinivelinen kokoonpainuva ohjausakseli ja sekin sopi Alex- hammastankoon. Näissä poolo-osissa on vaan se paha, että noista mallisarjoista ei saa mitään käsitystä, kun kaikki näyttävät rumilta hiukan kolffia pienemmiltä laatikoilta :)
 7. Jostakin luin, että liiga avataan jälleen. Aloittiko Kenpeleen joukkue jo valmistautumisen noihin niin tuttuihin peleihin..?
 8. Ja ooppeli zafiran ensiasennusaluissa :)
 9. Ketsa

  Baja

  Riittäkö vakiovääntösauvan jäykkyys? Eli pitäisikö varmuuden vuoksi olla coiloverin mahdollistama iskari? Noita ainakin löytyy kaikennäköisistä ralliosamyymälöistä ihan mittataulukkojen kera.
 10. Edellisen kerran, kun itse maksoin lipun jääkiekkopeliin, olin Hakametsässä kannustamassa Sportin voittoon Ilveksestä liigakarsinnoista :)
 11. Peltitukivarsilla? Nehän on käytännössä kuplan tukivarret.
 12. Kaikki on kovin suhteellista. Otetaan palanmatkaa 70-luvulta oleva kuplan kone, jossa on vakiona vajaat 50 heppaa. Kaikki 50/60/70- luvuilla syntyneet volkkariin perehtyneet harrastajat osaavat kolminkertaistaa tuon moottorin tehon tavalla, toisella tai kolmannella. Ei siis huono 30-luvulla suunniteltu moottori laisinkaan, ainakaan minun mielestäni 😁
 13. Ketsa

  Bug in fin 2023

  Oli näköjään jälkeen tapahtumankin juttu paikallislehdessä.
×
×
 • Create New...