Jump to content

Ketsa

Members
 • Posts

  3384
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lempäälä
 • Ajoneuvot
  kupla projekteja

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ketsa's Achievements

 1. Juuri tällä viikolla oli taassa hankalaa. Ostin euroopanvarastolta osat ja niihin tuli laskulle Suomen 24% alv. DHL:ltä tuli sitten kysely, että tullaatko itse vai maksatko lisää, että he tullaavat. Trackeriä kun katsoi, niin UK:sta paketti lähtenyt matkaan, mutta koukannut Saksan kautta Suomeen. DHL ei tietenkään voinut tehdä mitään, koska vika oli lähettäjässä. Lähettäjä tietysti ihmetteli, että tehdäänkö näitä Suomen päässä niin vähän, että eivät osaa... Sitten olikin mennyt jokin valtakirja Heritagelta DHL:lle, jossa vakuuttivat vastaavansa veroista. Mitä opin tästä? Jos Heritagella hinta on vain vähän halvempi kuin oikealla EU toimittajalla, niin jätän jatkossa Heritagelta osat ostamatta ja vältän nämä kuviot...
 2. https://www.uniball.fi/cgi-bin/webio2kauppa?Työkalut-&-hitsaustarvikkeet/Tig-langat/TIG-lanka-magnesium-2mm&naytasivu=683&id=0&saitti=rallycorsa Tuolla lisäainelangalla olen paria lohkoa hitsannut.
 3. https://youtube.com/c/DreamEV Ihan katteltava kanava, jolla puuhasteltiin kohtuu vaatimattomilla työkaluilla teslan moottori ilmajäähybussiin. Välillä on vähän suotta pitkään kuvattu yksinkertaista tai epäoleellista tekemistä, mutta näitä voi onneksi kelata 😎
 4. Eiks 1303 tullut markkinoille vasta 70-luvun puolella, joten ei tuo -69:stä voi olla...?
 5. Laitatko aftermarket ohjaimen vai siirrätkö kaiken leafista? Amerikassa oli tehty tölkki, jossa oli kaikki tarvittava tekniikka siiretty Leafistä ja toimi ok vaikka herjasi esim. Puuttuvia turvatyynyjä.
 6. Ja Jussille pitää soittaa, kun se ei notku netissä, eikä myy valokuvia 🤣🤣
 7. Multa löytyisi kokonainen tölkistä pois purettu BA6 hintaan 100€. Toki arpakapistus, koska ei ole käytössä ollut ainakaan vuoden 2009 jälkeen.
 8. Just kattelin wbx tölkistä irtipurettua tehdasasennettua lämmitintä ja siinä on samannäköinen käyttökytkin. Pyöritettävä x-määrä napsuja, eli säätää tehoa.
 9. Mulla on oma kaapeli akulta, jonka päässä on sitten kaikennäköistä jälkeenpäin asenneltua (lämmitin, bensapumppu, lisävalot, popit, jne).
 10. 1.9 wbx:ää on kahdella eri lohkolla. Uudempi käytännössä sama kun 2.1 wbx:n lohko.
 11. Eikä noi Deutzin putket millään tapaa vain traktoriin liity. Monenlaisissa off highway härpäkkeessä noita ilmajäähy moottoreita oli. Mutta taisi Tier3/Stage3A olla viimeinen päästöhyväksyntä noille ja siihenkin aikaan jo vähän käytetty moottorimalli, eli ei varmaam enää löydy käytettyjä putkia esim. isojen moottorikoneistamoiden romuista. +15 vuotta sitten kun kysyin Tammer Dieselistä, niin romulavalla ei ollut mitään, mutta hyväkuntoisia käytettyjä olisi rahalla saanut. Tosin hinta oli sellainen, että ei tarvinnut edes harkita ostamista.
 12. kuskin puolella on myöhäisissä kuplissa pissapojan säiliö ja se on näppärä päivitysosapaketti vanhempaankin pystäriin :)
 13. Alimmat siis 78, sitten 86, sitten 88 ja ylimpänä 84 mm.
 14. Arpakuntoisia mäntäsarjoja. Tulleet minulle kuolinpesästä, jossa vanhanliiton moottorirakentaja on nähnyt nämä säästämisen arvoisiksi. 15 €/sarja, Lempäälästä tai satunnaisesti Ruovedeltä noudettavissa. Postin automaattipaketti onnistuu myös ostajan maksaessa kulut, mutta arpasarjoja, eli jos haluaa kunnon tarkistaa itse, niin se onnistuu vain paikan päällä. 88mm sarjassa yksi mäntä selvästi eri sarjasta, muut näyttävät äkkiseltään olevan keskenään samanlaisia. Rivaatti, ketomaki(miukumauku)gmail(piste)com tai tekstari/whatsapp o4o41o31o4 tai puhelu klo 17-21 välillä. Myös 85,5mm mäntiä löytyy, mutta niistä valkkaan ensin parhaat itselle.
×
×
 • Create New...