Jump to content

Ketsa

Members
 • Content Count

  3336
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lempäälä
 • Ajoneuvot
  kupla projekteja

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olikos mulla tämmöinenkin projekti...? 🙂 Juu, ei kuovi, eikä etene tässä maailmantilanteessa meitsillä ne projektit, jotka vaativat merkittävää taloudellista panostamista. Keskitytään nyppimään niitä mihin on osat nurkissa.
 2. Huomattavasti karkeampaa (180/240) olen itse käyttänyt epoxin alle, jotta tartuntapinta olisi mahdollisimman hyvä.
 3. Tarkoitinkin, että nyt kun olet alkanut katsomaan autoa tarkemmalla silmällä...
 4. Oletko varmistanut, että ovet istuva riittävän hyvin kylkilinjaan?
 5. Mä maalasin kotitallin lattian halvalla betonimaalilla ja ostin sen suojaksi trukkilavallisen käytöstäpoistettuja kerrostalon käytävämattoja. Kuten kuvasta näkee, niin olen opettanut koiran tuuraan mua tallissa... Sekään ei saa mitään hyödyllistä tallissa aikaan 😁
 6. Joo, hiljaa mietin, että saako nelkun heittää nyt kuplan perälle ja suliko 60hp wasserin arvo takavarastolla 🙂
 7. Eli saako nyt heittää 100 hp mosan kuplan perään ja ajaa konttorille?
 8. Onko jo koeajolla todettu, että taajuusmuuntaja tarvisee Suomessakin jäähdytystä? Ei kai tällä viikolla ainakaan 🙄
 9. Ketsa

  Typ 1 1963

  Kaippa tuossa vain melikuvitus on rajana, että kuinka tuon korjaa. Lopputuloksesta voi sitten olla nettiharrastajilla monenlaisia mielipiteitä, mutta ne tuskin menoa haittaavat. 94:lle jos lähtee kasvattamaan, niin case savereihin vaan lyhet pinnapultit ja niitä avuksikäyttäen sitten oikeaa keskikohtaa kellottelemaan. Virtaa kintaisiin!
 10. Tuplien kiihdytyspumpuilla saa hyvät alkuruikkaukset bensaa peliin. Eli Tanhiksen kanssa samoilla linjoilla, että kyllä about säädöissä oleva ehjä kone tuplilla pitäis ilman ryyppyjä käymään lähteä helpostikkin.
 11. Vesihiomapaperia vasten olen hinkuttanut nokkalakerit sopivalle välykselle.
 12. Reilut 25 vuotta sitten ostin GT:een korin opintolainalla ja sille 1500 sedan kadettin kanta-autoksi. Niiden yhdistämisestä haaveiltiin tallissa ja kirjoituspöydän ääressä tavattiin kataloogia, jossa oli hienoja lasikuituosia, jolla GT muuttuisi Porschen näköiseksi... Jossain vaiheessa ekaa asuntolainaa ooppelit sitten lähtivät aihioina kiertoon 😞
 13. Termostaatti on mielestäni kesäautossa jonkinlainen riskitekijäkin ja sillä olen omasta hitsannut läpät aukiasentoon. Mutta pois en siviiliautosta niitä ”läppiä” ole ottanut. Noista kolkkimallisista aluspelleistä on kahta eri koulukuntaa. ”Ei -porukka” nojaa siihen volkkarin huoltotiedotteeseen, jossa vaihtaminen kielletään. Toinen ei-peruste on sitten se, että Bob Hooverkin on sanonut, että niitä ei pidä laittaa. ”Kylläpäs -porukka” taasen sanoo, että tuo huoltotiedoite on tehty vain amerikan lakimiehiä vastaan, eli että ei aleta oikeudessa syyttämään tehtaan tienneen jäähdytysongelmista/paremmasta ratkaisusta. Toinen kyllä-peruste on sitten se, että Bob Hooverin mukaan noita ei kannattanut käyttää, koska väki ei kuitenkaan asentaisi niitä niin, että ovat lähellä putkia ja siten, että eivät pääse putoamaan.
×
×
 • Create New...