Jump to content

mikan

Members
 • Posts

  4042
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Turboja, turboja

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  555-1234

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mikan's Achievements

 1. Mulla oli kirvassa ensin edessä 195/50 5,5x15 vanteilla. Tällä hetkellä on 185/45-15 6x15 vanteilla. On ehkä vähän liian pienet. Takana oli aluksi 275/60-15 mitkälie jenkkirenkaat. Mutta ne oli niin lössöt ja rumat, että ostin tilalle 275/50-15 katusliksit (Nitto 555).
 2. mikan

  Ahistaako?

  Tuli tekstiviesti, että paketti on noudettavissa lähimmästä vapaasta postin pakettiautomaatista. Muuten hyvä, mutta toiselta puolelta kaupunkia reilun 15 km:n päästä. Tässä joku jakelija oli katsonut postinumeron 27 sijaan 72. Asiakaspalvelun chat-robotista ei saanut mitään järkevää vastausta ja oikeaa ihmistä sinne keskustelemaan ei myöskään saanut. Vanhanaikaisesti piti soittaa. Homma hoitui ja paketti oli seuraavana päivänä siellä missä pitikin. Ihme!
 3. Taitaa vaparikin imaista elovena-tytön sisään...
 4. Samaa mietin myös, että kaverin Toyota FJ40 oli myös kippaava tuulilasi. Kesällä oli aina katto ja ovet irti.
 5. mikan

  Ahistaako?

  MH:n paketin piti tulla Tampereelle. No joku oli katsonut postinumeron väärin ja paketti olisi ollut haettavissa Huittisista. Kuinka puupää voi olla, että ajattelee ettei tuo osoitekortissa lukeva Tampere varmaan mitään tarkoita.
 6. Oliko Stidin kuva siis pöllitty vai ainoastaan linkattu tuonne samaan tapaan kuin tällä sivulla ollaan linkitetty netistä löytyneitä kuvia?
 7. CSP ainakin kovasti kehuu laakereitaan. https://www.csp-shop.com/en/engine/engine-case-and-accessories/bearing-kits/ "We offer main bearing sets for Type-1 engines with 1200-1600 cc (30 kW/40 hp - 40 kW/54 hp) with steel backing main bearings only - exactly like Volkswagen specified it! Unlike cheap sets with aluminum main bearings our steel backing mains withstand the occurring stress inside the engine case. That's the only way to guarantee a long lifespan of your engine."
 8. https://huutokaupat.com/3109549/volkswagen-kastenwagen-21-1965-149-l-projekti
 9. Hitsatessa olis hyvä olla tulpat korvissa. Vaikka hyvin tiedän tuon, niin usein se jotenkin unohtuu.
 10. Jos se on tullut ulkomailta muuttoautona.
 11. En tiedä myyntivaltista, mutta ainakin silloin koko auton historia kaikkine vaiheineen on tiedossa. Edellyttäen tietenkin, että tämä omistaja kaiken kertoo. Auto voi tietenkin olla paljon paremmassa kunnossa, vaikka sitä myisi 30. omistaja.
 12. Tuosta kuvasta saa hyvän käsityksen siitä millainen keihäs rattiakseli on kun paukauttaa jonkun perään kirpulla/kuplalla.
 13. mikan

  YBA-8

  Ainiin, unohdin että jotkut osaa tehdä moottoreita joista ei tihku öljyä.
×
×
 • Create New...