Jump to content

mikan

Members
 • Posts

  4203
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Turboja, turboja

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  555-1234

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mikan's Achievements

 1. Ihan on Mahlen takoset. 92 on vaan vähän huono putkikoko. 90,5 olis pikkusen paksummat seinät ja menis kuitenkin samoilla rei´illä. Jos nyt mottia päivittää, niin ei mielellään jättäisi sinne heikkoja lenkkejä. Virtasen nokka voisi vaihtua myös Englen TC30 nokkaan.
 2. Tällä hetkellä on siis 69x92 moottori. Kestävyyttä ajatellen mietin, että voisi laittaa 90,5 putket ja männät. Etsinnässä kuitenkin jotkut oikeasti kestävät takomännät. Katselin, että Wössneriltä löytyis Saabin 90,5 mm männät, joiden puristuskorkeus on 32,2 mm, mutta männän tappi on valitettavasti 24 mm. Tuollaisen setin saisi alle 600 €. Varmasti Wisecolta ja monelta muulta saa mittatilauksena mitä tahansa, mutta ajattelin valmista tai edes puolivalmista ratkaisua. Ajatuksia, ideoita,...? Veivitkin menee vaihtoo, eli jotkut H-profiilit. Ahtimen tuotto riittää jonnekin 300 - 350 hv saakka, mutta mulle riittää vähempikin. 😆
 3. Mulla on muistaakseni 1,25:1 vivusto. Sen kanssa nosto olis sitten noin 1,5 mm pienempi. 🧐
 4. Olikos tuo kortin nosto ilmoitettu 1,4:1 vivustolla?
 5. Onneksi en peliä katsonut. 😿 Kannattaa muuten muistaa, että nämä syksyn pelien pisteet on ihan saman arvoisia kuin kevään pelien, kun katsotaan kuka pelaa pleijareita ja ketä vastaan.
 6. En tiennyt, että kirvoja on saanut muutoskatsastettua ilman turvakaarta. https://m.nettiauto.com/volkswagen/kupla/13032688?vifAdCount=6&vifNav=Y
 7. Ongelma taitaa enemmänkin olla se, että on voitu museorekata vaikka 20 vuotta sitten. Katsastusmiehet eivät tunnu paljon välittävän vuosikatsastuksen yhteydessä vaikka auto ei enää olekaan MR-kunnossa. Tämä ei välttämättä ole tuon kuplan tapaus.
 8. On ne joskus ja hyytynyt sitten jo ennen joulua. Toivotaan että hyvä kausi ja jännitys säilyy kevääseen saakka.
 9. Joo, kolme peliä ja kolme voittoa. 😁
 10. Vaimo oli katsomassa Ipan peliä. Lopputulos 3-0 ei kerro totuutta siitä miltä peli näytti.
 11. Ehkä ne on sitten poikasi YBA:sta alunperin, eiks se ole 1500 -67? Tuollaisesta laitoin joskus jarrut omaani ja rummusta sorvattiin 15 mm pois, että sai lyhyet vetarit sopimaan. Sai sitten myös tavalliset 4-pulttisen kapselitkin.
 12. Nebelschlussleuchte on googlekääntäjän mukaan takasumuvalo??? Onkohan lasit risteytetty eri kupujen kanssa.
 13. OHO! Jerekään ei tiedä. 😲😄 Vetaria/rumpua varten pitänyt olla noin iso korotus keskellä...
×
×
 • Create New...