Jump to content

mikan

Members
 • Content Count

  3863
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Turboja, turboja

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  555-1234

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Missähän asiassa tuo on suomen nopein, hajoamisessa? 😄 Taitaa se Launeen 8.88 varttimaililla olla edelleen nopein...
 2. No jos Mäntsälässä on hyvä koneistamo, niin http://www.kuplapaja.com/ varmasti saa motin hyvin nippuun.
 3. mikan

  YBA-8

  Tarkkaa työtä. 🙂 Mites ei ole "made in vaasa"-säätöpaloja etuakselissa?
 4. Tässä vaiheessa Ilves (se isompi peto) kiittää ettei Lukko päässyt karkuun.
 5. Moottorin etupuolellehan mahtuisi melkein toinen moottori jatkoksi. Suora kasi kahdella ahtimella. 😎
 6. Piti oikein tarkistaa, niin eipä ollut moni poika varmaan meistä Lukon mestaruutta juhlimassa. Mutta tänä keväänä teillä on siellä hyvä mahdollisuus!
 7. Vastahan se oli 2013 kun Porilaiset voitti mestaruuden. Ei sillä, ei tuon hallitsevan suomen mestarinkaan peli oikein tuolla Hämeenlinnassa kulje.
 8. Niin joo, edellisellä siis 30 ja muuten suomessa yli 40. Arvasinkin, että Jerellä on tiedossa tuo yksilö, kun on siellä rannikolla.
 9. Näyttäis olevan joku putki työnnettynä alle ja siihen kuormaliina kiinni? Hyvinkö nousi kyytiin, eikä kärsinyt pahasti (jos sillä nyt tuossa enää paljon on väliä)? Kiinnostaa, kun on tiedossa yksi hieman vastaava tapaus, muistaakseni vuoden 61 bussi joka makaa mahallaan maassa.
 10. Ilmoituksessa oli vain yksi kuva ja sen perusteella näytti siistiltä. On kyllä aikamoinen harvinaisuus Suomessa ja vielä se, että on ollut Suomessa yli 30 vuotta!
 11. Ne uudet "pienet kilvet" on aika pieniä, joten ehkä syvennyksen voisi tehdä niille mitoille 113 x 301 mm (korkeus/leveys)? Rekisterikilpeä voidaan myöntää sellaisille autoille, joiden kilpitilaan ei mahdu muita rekisterikilpiä. Rekisterikilvet valmistetaan ilman kiinnitysreikiä. Ellei sitten tähän tule mustia kilpiä...
 12. Etanoli vs. bensa, niin suurin hyöty tietääkseni tulisi juuri sytkäennakoiden kautta. Ehkä kannattaisi kokeilla tankata pelkkään etanolia ja sitten säätää ennakoita. Etanolin palotapahtuma kuin poikkeaa bensan palotapahtumasta.
 13. Tuon kanssa pitäis jutella ihan perusmallin 1-johtiminen Bosch. Ainakin mun vastaavanlaisen Autometerin kanssa toimii.
 14. mikan

  Zwitteri

  Paljonko tuo kotelo maksoi mikä tuossa kuvassa näkyy lattialla? Tämä projektihan on ollut 8 vuotta työn alla, joten jos jokin asia ei sovi tällä hetkellä budjettiin, niin sitten voi odottaa sopivaa hetkeä. 😉
 15. mikan

  Zwitteri

  https://www.thesamba.com/vw/classifieds/detail.php?id=2012525
×
×
 • Create New...