Jump to content

mikan

Members
 • Content Count

  3967
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Turboja, turboja

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  555-1234

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noniin, nyt ollaan kaikki sitten samalla sivulla tässä asiassa. Eli Fuchseista pitäis ottaa siivu pois. 🙂 https://www.fuchsfelge.com/en/the-fuchsfelge/material.html Volkkaripalstaltahan löytyy ainakin yksi huippuluokan alumiinihitsari. Joten jonkun pitäis ensin sorvilla pistää kahtia, ottaa siivu pois, sitten hitsata ja uudestaan sorvissa siistiä.
 2. Sori, ajatus harhaantui, kun katselin noita sun fuchseja ja eikös ne ole yleensä alumiinia. Mutta siis minkälaiset 17" peltivanteet ajattelit sinne laittaa kavennettuina?
 3. Vararenkaina on 17", joten löytyisikö sellaisesta sopivan kapea kehä? Mutta eikös sulla ole siinä possun jaolla olevat aluvanteet vai oliko mielessä aluvanteiden kavennus?
 4. Olisko kuvia? Missä hintaluokassa oli korin puhallus?
 5. Museovirastosta tuli mieleen, että ainakin vuoden 2020 rahanjakokierroksella myönnettiin avustusta 52 kuplan entisöintiin. https://www.museovirasto.fi/fi/avustukset/kulkuvalineet/myonnetyt Volkswagen Typ 10/11 Export Limousine, 1952 Mikael Raivio, Espoo Esitetään avustusta auton alustan ja korin peltitöihin 9250 euroa. Hyväksytyt kokonaiskustannukset 18500 euroa. Suomen autoistumisen historian kannalta keskeinen automalli. Yksilönä lähde- ja dokumentaatioarvo kiitettävä sekä hyvin tunnetun historian että säilyneisyyden ansiosta. Esimerkillisesti suunniteltu hanke, jolla pysäytetään kohteen rappeutuminen ja palautetaan kohde liikkuvaksi ajoneuvoksi. Hanke työllistää ja säilyttää työalan erikoisosaamista. Ajoneuvoa esitellään hankkeen valmistuttua kansallisissa tapahtumissa.
 6. Varmaan Takatan airbag tuossa Mitsussa. Eikös niille tullut miljardien kustannukset näiden uusimisesta?
 7. Kun ajaa viinalla, niin voi valmistaa menoliemen itse.
 8. Mulla on kuplassa 12V sähköpuhallin. Kirpun katsastuksissa ei ole huurteenpoistosta kyselty. 🙂
 9. Saattaa olla, ei voi tietää etukäteen. Kylmällä ilmalla nenän immuunisolujen kyky kontrolloida viruksien lisääntymistä limakalvolla heikkenee. Voi olla oireeton viruksen kantaja, kunnes virus sopivissa oloissa, esimerkiksi kylmettymisen seurauksena, aiheuttaa taudin. Mulla on ollut kirva 15 vuotta, joten jonkinlainen kokemus on tullut kannattaako ajella 15 asteen vesisateessa vain 25 asteen auringon paisteessa. 🙂 No mutta, nyt olisi joka tapauksessa ollut aivan mainio kirppukesä!
 10. Hakeminen ei liity mitenkään. Mutta 15 asteella tuolla ajeleminen saa kyllä vilustumaan.
 11. Kyllä nyt harmittaa, kun en keväällä hakenut kirvaa talvisäilöstä. Olis voinut joka päivä ajella vilustumatta.
 12. https://www.jpenttinen.fi/ ei tosin ole L-Uusimaalla, mutta sivujen kuvista päätellen on kuplaa puhaltanut.
 13. Luulen, että suurin osa kirvoista on tehty 70/80-luvulla ja sen aikaisilla säännöksillä. Pitäis kaivaa tuon ajan pykälät ja katsoa milloin on voinut jarrut vaihtaa ilman muutoskatsastusta, vähän samaan tapaan kuin turbon ja ilokaasut sai ruuvata kiinni isompia kyselemättä. 🙂 Prosenttien osalta tuolloin oli kait tulkinta, että kun kuplasta on verot maksettu, niin homma on ok. Prosenttitaulukot ja 50, 35 ja 25 % säännöt tuli joskus myöhemmin.
×
×
 • Create New...